Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Víte někdo, jak je to ve Skotsku se signálem na data? Má cenu půjčovat starlink? Díky. Jedeme tam za

Poslední aktualizace před 1 rok
D
DDTČlen
Přidáno před 1 rok
Víte někdo, jak je to ve Skotsku se signálem na data? Má cenu půjčovat starlink? Díky. Jedeme tam za měsíc.
Knaus Van i650MEG, 2017
D
DDTČlen
Přidáno před 1 rok
Tož to je mi líto, že nikdo neporadil.

Tak jsem to vyřešil Starlinkem Mini. Pořizovací cena je míň než kauce za půjčení. Doplatím jen dopravu, 500 Kč a měsíční paušál, 1000 Kč. Měsíc to budu provozovat a když se mi to bude zdát dobré, tak si to nechám, jinak to vrátím. Starling garantuje vrácení 100% ceny hardwaru.
Když si ho nechám, tak jej budu používat jen při našich dlouhých cestách, což je asi 2x do roka a aktivuji jej jen na ten daný měsíc. Na naše víkendové toulky stačí data, které máme neomezené.
Beru to jako investici do dalších cest. Jelikož časem cena dat na Starlinku klesá, možná, že jednou klesne tak, že jej budu aktivovat častěji...
Knaus Van i650MEG, 2017
D
DDTČlen
Přidáno před 1 rok
Takhle to bylo pred 10 lety... uvidim za 2 tydny...
... a tady je napojen starlink.
Upravil DDT dne 22.02.2025 11:10, před 1 rok
DDT Připojili následující obrazek:
screenshot_20250216_084521_duckduckgo.jpg screenshot_20250217_165259_starlink.jpg 20250222_084239.jpg
D
DDTČlen
Přidáno před 1 rok
Jeste posledni vstup, primo ze Skotska. Jsme tu uz tyden a musim rict, ze starlink je super. Asi si jej nechame a nebudeme jej vracet... po navratu pozastavim a az zas pojedeme na delsi dobu, tak jej reaktivuji.

GSM data tady funguji, ale ne vzdy a ne stejne dobre. Zato starlink, a to neni reklama, jsem jen uzivatel, je furt online. Za jizdy signal trvale pritomen.

Jen stream videa neni 100%. Kazdou pul hodku, se video na par sekund zastavi a pak zas rozjede. Nevim proc, ale resim to tak, ze si video stahnu (za 10-20 min je hotovo) a pak koukame z lokalu.

Vsem cestovatelum doporucuji. Pokud mate elektrinu, mate i interfernet..
Knaus Van i650MEG, 2017
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: DDT
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 21
Členové online 0

Celkem členů: 16,706
Nejnovější člen: Renije
TOPlist

Copyright © 2025