Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Tv led-smart

Poslední aktualizace před 5 let
Macek2Macek2Člen
Přidáno před 5 let
Určitě objevíš, na Conrad electronic jich najdeš hned několik (Reflexion). Jediný problém je, že nejsou smart. Mají ale DVBS a napájení na 220 i 12V.
Vlasta49Vlasta49Člen
Přidáno před 5 let

PetrDubi napsal:

@PetrDubi - Já bych řekl, že dnešní době takovou televizi v normální spotřební elektronice neobjevíš, protože malé televize se používají jako doplňková televize do kuchyně, pokojíčku nebo ložnice a tam bývá hlavní požadavek aby to bylo levný. Takže do toho nikdo nemontuje smart funkce.
Našel jsem tuhle, ale cena se ti líbit nebude Wink
https://www.doplnkyprokaravany.cz/tel...9-a-sl-22/

Díky za odkaz, ale smart je pouze Televize Alphatronics SL (497511) SL-24 / DSBI+ a to je, jestli se nemýlím zase 24 palců
Vlasta
Vlasta49Vlasta49Člen
Přidáno před 5 let

Macek2 napsal:

@Macek2 - Určitě objevíš, na Conrad electronic jich najdeš hned několik (Reflexion). Jediný problém je, že nejsou smart. Mají ale DVBS a napájení na 220 i 12V.

A to je právě ten problém - nejsou SMART!
Vlasta
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 5 let
Podle té tabulky by ta 497311 měla být taky smart a ta má 19"
Vlasta49Vlasta49Člen
Přidáno před 5 let
Právě v té tabulce píšou, že "DSBI + je standardně vybaven funkcí Basic Smart", kdežto typ 497311 je pouze DSB+.
Škoda.
Každopádně díky za snahu o pomoc.
Vlasta
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 5 let
V tabulce parametrů mají, že je DSB-I a v tabulce cen zase DSB+
Ale koukal jsem i jinam a dělají se i ve smart variantě.
Podívej:
https://televize.heureka.cz/alphatron...i/#section
J
Jakub SatekČlen
Přidáno před 5 let
Skladem máme 22" FullHD Smart TV TELEFUNKEN, za cena 5990,- včetně DPH.

Nejlevnější způsob jak udělat z TV Smart je pořídit Xiaomi TV Stock s Google TV za cenu lehce přes 1000Kč.

https://www.xiaom...-tv-stick/
Vlasta49Vlasta49Člen
Přidáno před 5 let

Jakub Satek napsal:

@jakub Satek - Skladem máme 22" FullHD Smart TV TELEFUNKEN, za cena 5990,- včetně DPH.

Nejlevnější způsob jak udělat z TV Smart je pořídit Xiaomi TV Stick s Google TV za cenu lehce přes 1000Kč.

https://www.xiaom...-tv-stick/

Zdravím, to zařízení neznám a myslíš si, že s tím lze přehrávat i internetovou televizi, Youtube atd?
Jestli ano, tak to je pecka.
Vlasta
J
Jakub SatekČlen
Přidáno před 5 let
Ano je to klasická Google TV, dříve Android TV. Takže YouTube, Netflix, sledování TV, vše co si doinstalujete s Google Play.

Je to včetně Bluetooth dálkového ovládání.
Upravil Jakub Satek dne 14.11.2020 10:42, před 5 let
Jakub Satek Připojili následující obrazek:
pxl_20201021_120201861.jpg pxl_20201024_140035935.jpg xiaomi-mi-tv-stick-4.jpg
Vlasta49Vlasta49Člen
Přidáno před 5 let

Jakub Satek napsal:

@jakub Satek - Ano je to klasická Google TV, dříve Android TV. Takže YouTube, Netflix, sledování TV, vše co si doinstalujete s Google Play.

Je to včetně Bluetooth dálkového ovládání.

Super, díky za info a osvětuLike
Vlasta
D
DostalČlen
Přidáno před 5 let
Dobrý den.
Kolega v předchozích příspěvcích zmiňuje zařízení Xiaomi, které se připojí do HDMI vstupu televize a televize je rázem chytrá.
Jenom se chci ujistit zda-li jsem to pochopil správně,modelová situace:
Stojím v kempu pod stromy, satelit se nenaladí,v kempu je free WiFi.
Zapojím do TV zařízení Xiaomi a můžu se třeba dívat na ČT 1 přes i-vysílaní?
Prosím vážené kolegy bližší vysvětlení problematiky.
Děkuji za pochopení.
V.Dostál
OllinOllinČlen
Přidáno před 5 let
Ano v podstatě ano. Mám tedy pocit, že i-vysílání ČT jde jen z ČR sítě. V zahraničí je potřeva nastavit nějaký český proxy server (tak je to při sledování přes web). Zda to na android TV (xiaomi TV box) v zahravičí půjde nebo ne nemám zkušenost. Osobně mám lepší zkušenost z Chromecastem od Google než s klasickými TV boxy. Ty často moc nevydržely z důvodů, že u vnitř často výrobce používá SD karty místo disku a ta karta tolik zápisú na jeden couster jako to dělá vědšina OS nevisrží. Vírobci často kašlou na optimalizace zápisu při použí SD karty jako pevného disku. ChromCast je pouze streamovací zařízení kde z mobilu tabletu nebo PC požlete přes lokální Wifi to na co chcete koukat. Nejnovější verze Chromecastu už má prý androidTV s ním zkušenosti nemám.
Ondra T2Ondra T2Člen
Přidáno před 5 let
Rád bych se zeptal, jestli nevíte o větší TV než 24, která by byla na 12V ? (Aspoň 32 by se mi líbilo)
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 5 let
Vlasta49Vlasta49Člen
Přidáno před 5 let

Dostal napsal:

@Dostal - Dobrý den.
Kolega v předchozích příspěvcích zmiňuje zařízení Xiaomi, které se připojí do HDMI vstupu televize a televize je rázem chytrá.
Děkuji za pochopení.
V.Dostál

Zdravím,
dal jsem na radu Jakuba Satka a včera jsem obdržel Xiaomi. Jsem nadšen, mám internetovou televizi (aplikaci) Skyalink a je to perfektní.
Ještě musím vyzkoušet minimální velikost signálu Wifi.
A neumím v televizi zrcadlit telefon (doufám, že to jde) Wink
Vlasta
J
Jakub SatekČlen
Přidáno před 5 let
Zrcadlení lze, jen telefon a Xiaomi Mi TV Stick musí být připojení na stejné WiFi.
Vlasta49Vlasta49Člen
Přidáno před 5 let

Jakub Satek napsal:

@jakub Satek - Zrcadlení lze, jen telefon a Xiaomi Mi TV Stick musí být připojení na stejné WiFi.

Like
R
RudyČlen
Přidáno před 5 let

Vlasta49 napsal:

@Vlasta49 -

Dostal napsal:

@Dostal - Dobrý den.
Děkuji za pochopení.
V.Dostál

Zdravím,
dal jsem na radu Jakuba Satka a včera jsem obdržel Xiaomi. Jsem nadšen, mám internetovou televizi (aplikaci) Skyalink a je to perfektní.
Ještě musím vyzkoušet minimální velikost signálu Wifi.
A neumím v televizi zrcadlit telefon (doufám, že to jde) Wink
Vlasta

Stejný Xiaomi Stick používám delší dobu, především pro Netflix, HBO Go, Youtube. České televizní stanice prakticky nesleduji ale pamatuji si, že fungovaly v aplikaci Skylinku. Musím však trochu zbrzdit nadšení. K příjmu je třeba slušné připojení k Internetu. Free WiFi v kempech je obvykle příliš pomalé a příjem často vypadává. Osobně mám v autě LTE router a nespoléhám na cizí WiFi. Jenže i s LTE signálem to bývá často problematické. Zdaleka ne na všech místech je jeho kvalita dostatečná. Takže pozor, ze satelitního stínu lze snadno přeparkovat ale LTE nebo WiFi signál popojetím o pár metrů vylepšit nelze. Nám to nevadí, nefunguje Netflix tak se zabavíme jinak. Ale pro ty, kteří "musí" vidět seriál nebo fotbalový match, to problém může být.
J
Jakub SatekČlen
Přidáno před 5 let
LTE signál, lze dobře řešit externí anténou na střeše.
Pro použití Xiaomi Stick doporučuji aplikaci sledovanitv.cz, který je nejméně náročná na data - vystačí cca s 1,5Mbps.
HrochHrochČlen
Přidáno před 5 let
Xiaomi Stick standardně i-vysílání ČT nepodporuje. Vyřešit to lze, ale běžný uživatel to asi nezvládne.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 26
Členové online 0

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025