Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
odak.cz

Autovlaky

Poslední aktualizace před 5 let
M
MarianMČlen
Přidáno před 5 let
Zdravím, má někdo zkušenost s autovlaky. Můžete tu popsat zažitek, či zklamani. MARIÁN
Vlasta1Vlasta1Člen
Přidáno před 5 let
Nevím, jaké zážitky máš na mysli. Autovlak jsem využil 3x, 2 x s motorkou Praha -Poprad. To bylo super, večer Praha, pak spánek a ráno Poprad. člověk byl svěží a hurá na východ.
S obytkou jsme jeli tuším ve Švýcarsku, to si již nepamatuji přesně. Končila silnice a dál skrz horu jel jen autovlak.
Bylo to pár km. Na vagonech jsem ale musel sklopit zrcátka kvůli šíři auta, tak najíždění po vagónech - cca 100m bez zrcátek nebylo nic moc.
allfaallfaČlen
Přidáno před 5 let
Jel jsem vestavbou ve Slovinsku z Most na Soči do Bohinjska Bistrica. Pár km, ale dost krásných starých tunelů. Seděli jsme v autě a koukali, bylo to moc pěkné.
allfa Připojili následující obrazek:
vlak.jpg
jenuldajenuldaČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,
jeli jsme autovlakem 1x ve Švýcarsku.
Auto a karavan, jeli jsme pod sedlem Furka cca 20 km tunelem.
Bylo to těsné, max šíře 2,5 m, karavan jsme měli 2,3. cena asi 54 CHF.
Po výjezdu jsme odpojili karavan na druhé straně a autem si vyjeli na sedlo a zpět.
Byl to super zážitek.

Honza
P
pajoviČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj.

Jeli jsme před dvěma lety ve Slovinsku Nova Gorica - Bohinjska Bystrica. Při najíždění na vlak jsem si říkal, jestli jsem si zas nevymyslel nějakou ptákovinu, ale nevymyslel. Byla to paráda. Jeli jsme prvním vlakem, ranní slunce, nádherná příroda, k tomu snídaně… Ale jde asi spíš o ten konkrétní vlak, kde s proč s ním chceš jet..
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: pajovi, Vlasta1, allfa, jenulda, MarianM
Mediální partner

odak.cz

Přihlášení
Ještě nejste členem? Klikněte zde a zaregistrujte se.
Zapomenuté heslo?
Uživatelé online
Hosté online 13
Členové online 1
Prying

Celkem členů: 16,710
Nejnovější člen: Vavricka
TOPlist

Copyright © 2025