Zdravím všechny. 9.11.2026 se chystáme na cestu po Španělsku až dolů Gibraltar a pak přes Portugalsko se vracet. Kamionem to mám najeto ale karavanem ne. Máme přívěs. Moje hlavní otázka je jak budu ve Španělsku případně v Portugalsku doplňovat plyn. Co jsem zjišťoval, tak na pumpách přes redukci to nechtějí plnit. Prosím o radu a kdyby se chtěl někdo přidat tak budeme rádi. Plánujeme to do začátku března max páč potom dělám výjezd do Jaroslavic u Znojma na sklepy. Jsme šedesátnici, zdraví Honza a Dana Dukáti 😉
Ahoj, vyrážíme stejnou cestou již 1. listopadu, zavolej na 602 247 948, sladíme noty. "Všechno" vím, jen ten plyn ve Španělsku mi není vůůůbec jasnej.....
SapukiČlenPřidáno
před 2 dnyAhoj, už je to sice delší dobu, ale Španělsko a Portugalsko jsme projeli s plnící plynovou láhví. Ve Španělsku měli dva druhy stojanů na plyn. Někde byla klasická Euro miska, jako v ČR, a někde bajonet. V Portugalsku byla všude Euro miska. Když jsem viděl ve Španělsku bajonet, jel jsem jinam. Hned bych jel taky. Šťastnou cestu.
Sapuki Připojili následující obrazek: