MatysekČlenPřidáno
před 19 letChci upozoznit, že se chystáme na výstavu karavanu a obytných aut a doplnku do Rakouského Tullnu je to asi 80Km od Znojma a dá se tam dojet bez rakouské dálniční známky.Výstava je ve dvou termínech 19.--21.10.a 26.--28.10.My jsme se rozhodli pro 19.10.tedy první termin.Odjezd z Maršova v pátet 18.10. odpoledne, přespat u výstviště, kde je velké parkovistě pro katavany a auta na přespání,v sobotu výstava a ve večernich hodinách přejezd do Madarskeho Buku kde chceme zůstat asi do středy v termálech. Děkuji Zdenkovi ze Zlína za tip a termin na výstavu.Já jsem na této výstavě byl asi před 6 lety moc se mně líbila a u výstaviště tenkrát byla velká burza s prodejem karavanu, aut a doplnku všeho druhu, tak snad se nic nezměnilo.Tak kdo chce at se přidá, Všechny zdraví Matýsek
Jirka SČlenPřidáno
před 19 letv neděli 21.10.2007 dorazím osamocen do Buku za Tebou. Jede se mnou náš společný přítel Mardie Thneunissen s manželkou Monique.
Přespíme asi venku, najedeme až v pondělí.
Vezmu gril a porušíme tu Tvoji diétu!
Také doufám , že jsi se od minulé návštěvy zdokonalil v jazyce N nebo A.
MatysekČlenPřidáno
před 19 letTak přátele řeknu teda napíši pravdu.V pátek jsme odjíždli na výstavu do Rakouska a cestou pod vlivem únavy a špatného počasí jsme se rozhodli změnit směr na Slováky a rovnou do termálu.No a v sobotu ráno jsme se koupali v teplé vodičce.Potom jsem toho sice trošku litoval, ale alespoň jsme se prohřáli.Čau Matýsek
SarkaAdministrátorPřidáno
před 19 letMatýsku, tojedobře, že jste si to užili. A výstava bude za 14 dní v Brně, tak nesmutni a pojeď s námi, Rakousko to sice nebude, aleaspoň něco;K.