Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Portugalsko a Spanielsko: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Portugalsko a Spanielsko

Poslední aktualizace před 12 let
K
karolpiryNováček
Přidáno před 12 let
ahoj všetci
je nám 106 a začiatkom mája 2012 chceme vyraziť na cestu do Španielska, prípadne až Portugalska. Nie sme "zatiaľ" limitovaní časom, nemáme pevný ciel ani termín, máme radi červené víno a pohodu. Jazdíme so zánovným Rimorom, max. 200 km denne. Tešíme sa na všetkých, kto by sa chcel pridať, alebo prispieť dobrou radou.
L
LakyČlen
Přidáno před 12 let
jih jako Barcelona Madrid nezaparkuješ. Nevzdalovat se od auta přistěhovaci KRADOU VŠE i na přechodě v tlačenici metro ja přišel o 30tis manželka o tašku-s foto řidičak první den. Musí vždy někdo hlidat jsou to profici VKRAMKU ti vydajií falešné euro.BYL JSEM NATO UPZORNĚN TAKÉ a jak jsem dopadl kolegovi vykradli kamion ve fabrice kdž vykladál na severu je to lepší. Hodně štěstí.
RIVARIVAČlen
Přidáno před 12 let
Ahoj,
nevidím to tak černě. Pobýval jsem na pobřeží Francie a Španělska téměř dva měsíce a to v obytném autě sám. Je pravda, že jsme se držely dvě až tři auta na dohled nebo pohromadě. Celou dobu mimo kempy nadivoko na plážích. Ve velkých městech jsme se nezdržovali. Za celou dobu jsme nezaznamenali ani sebemenší pokus o krádeže nebo poničení auta. Nesmíš na sebe moc upozorňovat, ale parkovat tam, kde je více obytek. A to ve Španělsku není problém ani v zimním období. Dnes jsem telefonoval s kolegou, který tam zůstal na celou zimu až do května a je bez problémů. Druhý pokračoval do Maroka, a ten je rovněž v pohodě, ale je tam v kempu.

To: Karolpiry - pokud chceš jet do Španělska na jih a ne pouze k Barceloně, počítej asi 3 tisíc km na jednu cestu. Po placených dálnicích je to kratší, ale dražší. Po 200 km úsecích je to velmi a velmi zdlouhavé a budeš muset hodně nocovat na parkovištích, kde jistě určité nebezpečí hrozí.

Ještě na doplnění. Ve Španělsku je čím dál více zákazů volného kempování a musí se většinou mimo kempy pouze PARKOVAT. Policie často objíždí pláže a konroluje.
Z Nového Jičína zdraví Milan
L
LakyČlen
Přidáno před 12 let
Milane mam tam už rok holku na praci děla v baru u pobřeží v Barceloně krom zakazniku také personál byl několikrate okraden. V pruskumu je španělsko na 1 místě .ANO v kempu jo a ve 2nebo3.autech to si nedovolí. Mám více přiběhu od známych kdo nezažil neuvěří tak jako já-ted už věřím.
DannyDannyČlen
Přidáno před 12 let
Kamarádka cestovala s přítelem po Španělsku osobním autem, ve kterém i nocovali. Jednou přítel chytl za ruku zloděje v přiotevřeném okýnku v noci. Nestihl nic našmátrat, ale samozdřejmě se mu vysmekl a utekl. Vidí Vás, že jste uvnitř a přesto si troufnou. Pak měli v Barceloně defekt - při pokusu o vyměnu kola utrhl tři šruby.(jeden on, dva asistenčni služba). Nasledná oprava trvala tři dny, protože na Hondu šruby nikdo neměl.(zdržení ničemu nevadilo, ty tři dny měli v plánu ztrávit ve městě a navíc "ušetřili" za parkovné :D ). Oprava stála 300E. Po cetě nazpět se chtěli naposledy okoupat v moři, když se vrátili k autu, zjistili, že měli návštěvu.(stejně jako dalších devět aut v té řadě) Dvě krosny v tahu. Zůstal jim vařič a jídlo a domů jeli v plavkách. Nicméně dovolenou hodnotili velmi kladně. :D
Já se chystám už pár let do Portugalska, ale nějak se právě těchto návštěv bojím. Ve Francii už jsem v součtu byl nějaký ten měsíc a až na vykradené auto při stání mimo kemp v Paříži jsem neměl nikdy problém. Takže Paříž-kemp. Dole se vyhnout velkým městům a mělo by to být ok. !y
RIVARIVAČlen
Přidáno před 12 let
Slyšel jsem už od okradených kemperů více příběhů, snad jsem měl štěstí, že mne to nepotkalo. Barceloně jsem se tam i zpět vyhnul velkým obloukem. V dalších větších městech jsem nezastavoval. Běžně jsem parkoval u supermarketů při nákupech. Tam nebezpečí vykradení potencionálně hrozilo, protože jsem byl navíc v posádce sám. Na noc jsem podle situace zajištoval dveře kabiny i vstup přídavnými zámky a zapínal alarm s pohybovým čidlem.
Spíše se zaměřují na velké drahé alkovny. Je nutná obezřetnost a opatrnost, držet se ve skupince a vždy jeden hlídat. Na pobřežních plážích mimo civilizaci a přilehlých parkovištích byl vždy naprostý klid. Navíc denně objížděla policie s dotazem, zda je vše OK. Byl jsem tam ale mimo sezonu, což se asi nedá srovnávat s ruchem v letních měsících.
Z Nového Jičína zdraví Milan
ivan64ivan64Člen
Přidáno před 12 let
Bohužel mě potkala smůla ve Španělsku vloni. Cestovali jsme z Maroka a Portugalska po více jak měsíci domu bez jakýchkoliv problémů a u jedné dálniční pumpy ve Španělsku nás chtěli v noci při spánku vybrat. Před náma 2 dodávky za náma 20 kamionů a 20m od stojanů phm. Díky tomu že mám vždy protažený pás madlem dveří tak to skončilo rozlomením zámku a pootevřenými dveřmi spolujezdce. Takže od té doby žádné pumpy a odpočívadla na spaní v noci to sjedu pár kiláků do nějaké dědiny a je klid.
N
NeroNováček
Přidáno před 12 let
Zní to zajímavě.Možná by nás to bavilo.:y
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: karolpiry, Laky, RIVA, Danny, ivan64, Nero

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,217,786 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.19221 sekund | Průměrně za: 0.19221 (0) sekund | Dotazy: 85 | Použitá paměť: 1.91MB/4MB