Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Balaton kemp: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Balaton kemp

Poslední aktualizace před 6 let
A
amriaČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

Vitek a Alena napsal:

Citovat

amria napsal:

Citovat

Vitek a Alena napsal:

Citovat

amria napsal:

Ahoj :_ poradil by prosím někdo pěkný kemp u Balatonu?
Díky za odpověď !)

To ti nestačí ty předchozí doporučení...:|Více kempů tam už snad ani není.:_

Omlouvám se,stačí,ale prvně jsem toto nenašla,až mě sem FUN přesunul !)

Vůbec jsem to nemyslel zle.!c

jasan...já jen na vysvětlenou :_
D
DixiNováček
Přidáno před 10 let
Eldorado Motel & Camping, byl naším letošním cílem. Pohoda, klid, naprostá čistota, bazén, do jezera vstup po 3 molech, pro děti plážička na cachtání, dětské hřiště, cca 80 míst výběr dle představ (slunce, stín), do města kousek, super na kolo. Cena na 8 dní za parcelu v hlavní sezóně 4.200,-. Můžeme doporučit pokud nehledáte něco, kde je hlava na hlavě.:)
D
Dave75Člen
Přidáno před 10 let
Ahoj,

za nás můžu doporučit kemp Napfeny-Revfulop. http://www.balato...6&lng=
Byli jsme letos u Balatonu po třetí a kemp Napfeny druhý rok po sobě. První rok nahoře kemp Europa Alsoors, ale kemp, sociálky jako slabší průměr u nás. Voda mělko a turistika aspoň 300 m od břehu, aby se dalo plavat. Loni jsme vyzkoušeli Napfeny a obrovský rozdíl. Krásný a udržovaný kemp. Krásné sociálky, teplá voda zdarma po celý den, na každém komplexu sociálek jedna uklizečka, která uklízela po celý den a to doslova. Koupání paráda, Balaton hloubka ihned po vstupu 1,2m. Dětské hřiště, bazén, houpačky, pinpong, animátoři s programem pro děti zdarma několikrát za den. Restaurace, obchod vše v areálu. Super cyklostezky ihned od kempu. Máme děti 8 a 14, nadšené obě + žena. Za auto+ karavan+plac u pláže 100m2+elektrika+ 2 dospělí + 2 děti za 10 nocí na naše v letošním kurzu 7.700,-. Rádi jezdíme na kole nebo autem do Balatonfuredu. Krásné lázeňské městečko s promenádou a velkým přístavem. Možno i nákupy, jídlo, výlety trajektem na druhý břeh.
Jezdíme z Ostravy do Bytče na slovenskou dálnici, souprava nad 3,5t, takže známku i pro přívěs, Maďarsko bez známky po cestě vedle dálnice do Gyoru a pak dolů na Veszprem a poté na Baltonfured a Revfulop celkem cca 550km. Klasicky tankujeme u nás plnou, Bratislava dotankovat a v Madarsku vzhledem k jejich cenám pokud nemusím, tak netankuji.
Za nás tedy doporučuji a možná bych vyslal zástupce našich českých kempů na jednodenní výlet, aby viděli jak se dají tyto služby provozovat. Zatím jsme českou posádku v tomto kempu nepotkali, tak snad někdy...
David(43), Ivana(42), Hanička(18) a Lucka(12). Karavan Hobby 460 UFe + Ford Tourneo Custom
petroctaviapetroctaviaNováček
Přidáno před 9 let
Ahoj. Cheme jed v pátek do Maďarska ná!f Balaton jak tam je domluvime se Česky
Hledáme kamarady co radi cestuji a poznavaji památky z Moravskosleskeho krake okoli Karviná, Haviřov, Ostrava, Orlová, Rychvald, Petřvald, Český Těšín.
Pepa001Pepa001Člen
Přidáno před 9 let
Ahoj, u Balatonu se česky moc nedomluvíš, je tam co já vím jeden kemp kde majitel umí slovensky a personál ovládal něco jako slovenštinu s polštinou dohromady, ale jinak ve většině kempů buď anglicky nebo německy.

Automatické sloučení 13.07.2015 14:36:
Ještě tady na těchto stránkách jsou všechny kempy kolem Balatonu http://balatontou...WG_LANG=cz a když si rozklikneš jakýkoli kemp a pak ještě klikneš na kolonku služby tak tam mají uvedeno jakým jazykem se kde domluvíš.
Pepa, Alča, Niki (11) VW T4 + střešní stan , karavan N-126n
Upravil Pepa001 dne 13.07.2015 14:36, před 9 let
K
kralik1Člen
Přidáno před 9 let
My jsme se dnes vrátili z Balatonfuredu a tam jen německy a anglicky.
Kemp je docela pěkný a čistý plný Dánů, občas nějaký němec ... :-)
Passatek 2.O tdi !y - Iva !u , Michal !^, Anetka:y 8, Dominik 3 !e -
Fiat Ducato
budvarcibudvarciČlen
Přidáno před 9 let
Ahojky, my jsme byli už po třetí u Balatonu, jezdíme na jižní stranu kde je pozvolný vstup do Balatonu. kemp Vadvirág. http://www.balato...tonszemes/
krásný, čistý klidnější kemp mluví jen anglicky a německy. My neumíme plynule, ale domluvili jsme se vždy.
Kdy jedete? My možná pojedeme ještě jednou 24. - 31. 07.
Pěknou dovču.
D
DaweTDSNováček
Přidáno před 7 let
Dobrý den, plánujeme letos Balaton na 5 dní. Máte někdo nějaké aktuální zprávy (čistota vody, severní a nebo jižní část, dálnice poplatky - osobní auto a karavan 700kg, )
Koukali jsme právě na Vadvirág. Je potřeba rezervace?
Díky za každé info !i
mirdavmirdavČlen
Přidáno před 7 let
Já bych letos kolem Balatonu chtěl jen projet, přespat a fičet dále. Poradíte prosím někdo místečko na jednu noc? Našel jsem toto (Tihany https://goo.gl/ma...cQJtZomB42 ), nebyla by prosím zkušenost jestli nás někdo nevyžene? Případně jiný flek tak, abychom mohli večer nakouknout k vodě a ráno fičet dál? Díky.
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 7 let
Je to parkoviště u přívozu,přes den nebude asi velký problém,obytky tam stály,ale jak v noci,nevím.Byli jsme v kempu,znám to jen z výletu na skútru.Jinak letos chceme také jen přespat,tak jsem si vytypoval plac CARINA,mělo by to vyjít tak na 5200 HUF za noc i s elektrikou.
http://www.carina...
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
A
ArnieNováček
Přidáno před 6 let
Dobrý večer všem, sedím ten u Neziderského jezera a v neděli bychom rádi zkusili s karavanem Balaton. Mohli byste mi poradit aktuální dobrý kemp, kde nemusí být až tak živo, ale aby si užil 11 letý kluk a zároveň tříletá holka? Máte někdo aktuální zkušenost? Díky moc za radu.
copycopyČlen
Přidáno před 6 let
https://cs.campin...aton/kempy - je tam 36 kempov naokolo
J
jirka jnČlen
Přidáno před 6 let
byl nekdo v mirabella kempink prosím moc o info děkuju
copycopyČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

jirka jn napsal:

byl nekdo v mirabella kempink prosím moc o info děkuju


https://cs.campin...ocen%C3%AD
J
jirka jnČlen
Přidáno před 6 let
Diky spíš mě zajímala osobní zkušenost
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 6 let
U Balatonu jsme byli již několikrát,kempy patří skoro všechny pod jednu společnost,tak si člověk cenově nevybere.Problém je se domluvit (neumím německy ani anglicky) tak jen překladač na mobilu a nebo "ruky". Nakonec jsme zvolili kemp Balatontourist Strand-Holiday,tam na recepci mluví perfektně česky a slovensky.Místo nebylo problém,pláž sice tradiční a ve vodě "blatíčko" a všude přítomni rybáři.Ti nahazovali přímo od karavanů.Jinak 20m od recepce,mimo kemp veřejná pláž s písečným dnem a atrakcemi pro děti,včetně stánků atd. Vstup volný v rámci ceny kempu. Jinak kolem Balatonu jezdí vlak a většina kempů jsou mezi drahou a vodou,ale nebyl až tak slyšet. V loni jsme si vybrali jiný kemp,ale nechytli jsme se s místem byl narvaný k prasknutí a tak cesta pokračovala kolem Balatonu až jsme našli jiný,kde bylo místo. Tak podle toho usuzuji,že se rok od roku stává Balaton plnější v hlavní sezónu,mimo nevím?? Jinak pokud čekáš od Balatonu to co od moře,tak bohužel můžeš být i zklamaný. Prostě je to takový "bahňák",za ty léta co můžeme cestovat kdekoliv se prostě člověk rozmazlil.
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
J
jirka jnČlen
Přidáno před 6 let
To mi stačí děkuju jo jedem tam není to jako chorvatsko ale uvydime děkuji
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,681,387 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.18520 sekund | Průměrně za: 0.1852 (0) sekund | Dotazy: 127 | Použitá paměť: 2.21MB/4MB