Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Nabídka map měst z cestování po Evropě: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Nabídka map měst z cestování po Evropě

Poslední aktualizace před 5 let
B
bufanNováček
Přidáno před 5 let
Nazdar. Při cestování po různých městech Evropy sbírám mapy měst a památek a ted by je rád někomu věnoval kdo plánuje cestu na příští výlet. Papírová mapa je dobrá na orientaci po městě /nemám telefon z mapou/ a jsou tam i reklamy na ostatní zajímavosti v okolí.Něco je letošní a něco starší, ulice a památky se nemění a tak by to nemělo vadit. Vyjíždím vždy z Kadaně a přes Německo jezdím po dálnici, dál podle toho kam jedu.
Rok 2018: Štrasburk a okoli, zámky na Loaře,Rochefort,La Rochele,Saint Nazaire,Lorient,Brest,Roscof
trajektem do Irska : Rosslare,Cork, Dingle,Moherské stěny,Galway,Sligo,Dungloe,Londondery,Ballintoy,Belfast,Strangford,Kilbegan,Kilkeny,Rosslare,opět trajekt do Cherboug,Mont-saint Michel,Brusel,Vaterlo,Luxenburg pro naftu, Kadan. Dva měsíce.
Rok 2017: Bodamské jezero, Kostnice,ostrov Mainau,vodopady Schaffhausen,Lucern,Interlaken,Monako,Nice,Marseile,Avignon,most Millau,Andora,Barcelona,Valencie,La Manga,Malaga,Gibraltar,Faro,Lisabon,Obidos,Porto,Santiago de Compostelo,Coruna,Oviedo,Park Pico de Evropa,Pampola,Lurdy a domů Kadan. Tři měsíce.
Výlet do Běloruska - Minsk. Mám jen něco z pevnosti Brest a zámku Mir. Z Minsku a Stalinovy linie jen fotky a vzpomínky na pětihodinovou kontrolu na hranicích.
Rok 2016: Kadan, Kiel, Laboe - ponorka, Puttgarden - trajekt do Dánska,Kodan,mostem do Malmo, Vaxjo,Huskvarna,Stokholm trajekt do Turku, Helsinky,Tampere,Oulu,Rovaniemi,Inari,Nord Cap,Alta,Tromso,Hastad, A , Narvik,Saltstraunien,Moi Rana,Gotebork, trajekt do Danska,AAlborg,Hanstholm,Arhus,Hamburk a domůKadan. 50 dni.
Maginot linie: Kadan, Norimberk,Schoenenbourg,Four-a-Chaux,Sinserhof,Kitche,Hackenberg,Verdun,Fermont,Bastone, zpet domů přes Luxemburk. 7 dní
Rok 2015: Rakousko-Nemecko: Mathausen,Gmunden,Ebensee,Bad Ischl,Hallstatt,Berchtesgaden,Salsburg,Branau an In,Bad Fusing a domů přes šumavu. 8 dní.
Rok 2014: Kolem Italie a Sicilie. Východní stranou dolu a západní zpět domů. Asi měsíc.

Ke všem cestám mám dost fotek / několik tisíc/ , amaterskych, fotím co se mi libí, digital nic nestojí.Pokud bude mít někdo zájem nech se ozve na SZ nebo přijede k nám do Kadaně. Jsme doma /důchodci/.
C
Cestaci - Eliska a JaroslavČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj Štefane Bufane, jsme rádi, že jsi dal o sobě vědět. Je to až záviděnihodné, kam jsi všude cestoval. Je hezké, že chceš věnovat mapy a foto z cest, ale je pravda, že zážitky a to co jsi viděl, Ti nikdo z paměti nevymaže.
Eliška a Jarda
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: bufan, Cestaci - Eliska a Jaroslav

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,255,324 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.12947 sekund | Průměrně za: 0.12947 (0) sekund | Dotazy: 56 | Použitá paměť: 1.67MB/2MB