Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Hegyko: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Hegyko

Poslední aktualizace před 6 let
K
KulisČlen
Přidáno před 6 let
Dobrý den,mám jen jednu prosbu jestli nebyl někdo tento víkend v Hegyku a jak to tam vypadá z obsazenosti kempu popř.jak hodně lidi bylo v termálech,předem díky.:)
H
hymer662Člen
Přidáno před 6 let
Nebyli jsme tam v tomto týdnu, ale xx let co tam jezdíme se nestalo, že by bylo plno... (nebo jsme měli štěstí ?). I na silvestra je to v poho. Jezdíme bez objednání.
Co se týká množství lidí v bazénu, SO je obvykle plnější, neděle až tolik už ne, ale to záleží, zda dojede nějaký autobus - zájezd. A to nelze odhadnout. Přes týden tam bývá pár lidí...
Výhoda ubytovaných je ta, že se vyhřeješ před otevírací dobou pro veřejnost a zase na konci před uzavíračkou, pokud chceš eliminovat množství lidí.
Zásadní problém je jiný, ovšem platí pro všechny bazény, termály: ten kdo se neumyje ze svých krémů a parfému, tak to rozpustí do vody. V SO se stává, že už v poledne je to nějak mastné....
Upravil hymer662 dne 08.10.2018 15:09, před 6 let
K
KulisČlen
Přidáno před 6 let
Děkuji za info až se vrátíme pokud bude zájem dám vědět jak to v Hegyku aktuálně vypadá.
OldJuhyOldJuhyČlen
Přidáno před 6 let
Byli jsme o posledním prodlouženém víkendu, natriskano k prasknutí. Volná plocha blízko silnice. V jednom kuse vypadaval proud, zlatej solar. V bazenech to docela šlo, i když.... Jinak dobrý, fajn sousedi a to se cení :-)
Citroen C5 Tourer 2,2 HDi + Hobby Excellent 495 UFE
☆☆☆ CB - 10 ☆ PMR 1/7 ☆☆☆ volačka « oldjuhy boršov »
mikivanmikivanČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

kulis napsal:

Dobrý den,mám jen jednu prosbu jestli nebyl někdo tento víkend v Hegyku a jak to tam vypadá z obsazenosti kempu popř.jak hodně lidi bylo v termálech,předem díky.:)


Ahoj právě jsme tady místo se najde v pohodě. Počasí krásný bazény super. Právě tady skončil sraz Rakušáku takže se to trochu uvolnilo. Ahoj M.
Mirek a Lenka + Carado T334
K
KulisČlen
Přidáno před 6 let
Včera jsme se vrátili z termálu v Hegyku a byli jsme docela spokojeni,kemp byl docela plný ale šlo vybrat místo dále od cesty,takže bez problému.Pozitiva velmi pěkné a čisté socialní zařízení a taky velmi čistá voda v termálech,která se každý večer vypouštěla.Proti Mošoni kde se v rozích a na dně často valejí chuchvalce špiný,velký rozdíl.V provozu bylo šest bazénu dva vnitřní a čtyři venkovní od 22 až po 38 stupňů.Teplota odpovídala to co bylo psáno.I když byl kemp dost plný v nejteplejších bazénech se vždy místo našlo.Na procházku se psem nebo na kolo vesnice i okolí skoro ideální.Drobná výtka jen k rozvodu elektřiny v kempu z některých parcel a na louce docela daleko ale nám stačila běžná 25 m.Elektřina nám nevypadla ani jednou.V noci klid a vše bez problému.Určitě se tam zase vrátime.Docela slušná cena za bydlík+2 dospělé+pejsek+elektřina jsme platili 28eur.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Kulis, hymer662, OldJuhy, mikivan

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,691,893 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.15747 sekund | Průměrně za: 0.15747 (0) sekund | Dotazy: 72 | Použitá paměť: 1.8MB/2MB