Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Pozdrav z Dusseldorfu: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Pozdrav z Dusseldorfu

Poslední aktualizace před 6 let
R
ramtlah1Člen
Přidáno před 6 let
Zdravim z veletrhu karavanu z Dusseldorfu.Neveril jsem, kdyz mne nekdo rikal, ze mne zde nebude stacit den.Dnes uz vim, ze nestaci ani dva :) Kdo chce ziskat prehled o dispozicnich resenich a chysta se nekdy v budoucnu karavan nebo obytne auto zakoupit, rozhodne doporucuji se sem podivat. Plati muj nazor stejny jako mam na veletrhy aut ,, pet rocniku u nas vynechat a zajet si na jeden do Dusseldorfu,, Osobne jsem si dlouho dopredu zarezervoval letenky a zamluvil hotel. Pohodlne, nikoliv drahe a nebyl jsem unaveny z cesty rizenim.Ziskal jsem cas si prohlednout i mesto.Dnes vecer letime domu, pekne unaveni z chozeni.Zdaleka jsme vse neprohlidnuli, ale ucel proc jsem sem jel byl na 100% splnen. Tak asi tak :)
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 6 let
Ano to je svatek vsech karavanystu.
A co jsi tedy ve finale vybral ?
Teda jestli uz to bylo tvoje finale :D
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 6 let
Tome. nebud jak tajemny hrad v Karpatech a sem s tim. Vzhlem k tomu kolik usili jsi tomu venoval jsem napnutej jak tetiva ...
Die Krähen fliegen in Schwärmen, der Adler fliegt allein.
R
ramtlah1Člen
Přidáno před 6 let
Ale no tak jooo :) Je to Carthago 144 LE integra Compactline .Meli tu verzi v realu bez predni postele se skrinkami s vahou polointegry 144LE, kde bych stejne stahovaci predni postel nemel.Objednal jsem rozkladaci spani se spousteci nohou stolu.Pro potreby to bude stacit a cas ukaze.Podarilo se to poskladat s dobrou doloznosti 430kg vcetne plne nadrze nafty a 100l vody, tak jsem upustil od HEAVY podvozku.Jak auto bude dam to hned na vahu s nekolika variantami vyjezdu i ve ctyrech. Se zenou a psem se vlezem v pohode a s detmi budu podle mne + 100 az 200kg coz je porad v ramci podvozku, ktery se da pripadne zvednout na 3850 .Ale myslim si, ze to u toho auta nebude treba.Tak to mam za sebou, vedel jsem, ze odtud bez objednani neodletim :) Neni uz na co cekat.Tak snad se nekdy potkame pristi rok na vyjezdu. Poznate mne podle nafukovaciho predstanu misto markyzy ( jak jinak nez kvuli vaze ) :)
Ps. Hrozne moc kompromisu jsem musel udelat,ale tak to proste v zivote je :)
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 6 let
Vyborna znacka, vyborny pudorys, vyborna volba.
Jinak markyzy uz dnes taky nedelaji tezky. Dometic 3,5 m ma jen 24 kg.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
R
ramtlah1Člen
Přidáno před 6 let

Citovat

JiPe Highlanders napsal:

Vyborna znacka, vyborny pudorys, vyborna volba.
Jinak markyzy uz dnes taky nedelaji tezky. Dometic 3,5 m ma jen 24 kg.


Vím vím, ale já chtěl možnost markýzu vůbec nevézt, jednoduše sundat nebo nasunout. Na veletrhu jsem navštívil Thulle. Sehnal jsem tam hezkou orig. lištu na zasunutí jak markýzy (cedru), tak předstanu , nebo třeba jen sluneční clony stejně jako je to u karavanů. V zimě na hory tam nebudu vozit nic, nebo naopak uvažuji o malém zimním předstanu (prostě podle druhu výjezdu) S technikama u Carthaga jsem konzultoval namontování této cedrové lišty a neměl by to být problém.
Na veletrhu v Dusseldorfu bylo super si projít i doplňky. Narazil jsem tam na stabilizační výsuvné nožky s váhou 1,9kg 1ks čili váží skoro stejně váhově jako přenosné plastové. Hodně jsem si s váhou vyhrál, každé kg se počítá. Je neskutečné jak to skáče, každá blbost na objednávce prostě dává váhu nahoru. Dá se, ale plno věcí kombinovat jinak, nebo nahradit něčím jiným. Změna kol byla třeba 8kg - dolů, to stejné baterky a plynové láhve. Jen na zvolené látce jsou váhové rozdíly, kdy polokůže je + 3kg, kúže pak cca + 8 a ted si představ a to je ten paradox, že deset věcí když si dáš třeba jen o 3kg výš bez kterých se fakt obejdeš je hned 30kg + . Tažné orig Carthago 60kg u nás ve firmně co tažný montuje jen 35kg A tak se dá pokračovat dál a dál. Udělám pak tabulku včetně toho co se bude dávat do kuchyně a kolik bude vážit nádobí. Stolek musím vyměnit, mám stávající 16kg neb dřív jsem to neřešil. Nyní mám vybraný pěkný 6,5kg Manželce vyměním kastroly za jiný materiál :) a nebudeme vozit sady pro 8 lidí, prostě klasicky pro max 4 :) Vozil jsem na výjezdy zbytečně moc chemie do wc (veliký balení. S novou prodlužkou se váhově dostanu taky na půlku. Na váhu peřin a polštářů se taky podívám :) Malému vysavači taky odzvonilo :) dva druhy smetáčků a lopatek se taky zredukuje na jeden pár :) a sekera na dřevo se taky vezme menší. atd. atd. to by bylo abych to nedal tak, aby mne vážení na cestách nechávalo zcela chladným a mohl si v klidu do lednice vzít co se mne zlíbí a vešly se mne sebou i blbosti na zábavu, jako jsou kola, prkna i skutr do obrovské garáže a v pohodě vzít na tři týdny i psovi granule které má rád, včetně jeho hraček :) Jsou ale věci , kde jsem naopak váhu oželet nemohl.Bočný dvojité zasklení oken v kabině + 10 , spouštěcí noha v salonu a matrace + 8 parkovací senzory + ž a kamera s monitorem taky + 6, tažné 35kg cedrová lišta bude taky něco vážit. Ventilátor do střešního okna v kuchyni + 3 , duocontrol a crash sensor taky něco na víc a přídavné naftové Webasto 6kg. Objednal jsem kabát na přední a boční okno to je 10kg ale s tím v létě jezdit nebudu. Nejraději bych z auta vyházel nějaký zrcadla, nevím proč mám v mém věku vzadu nad postelí zrcadlo :) v koupelně jsou tři (stačilo by jedno na jedněch dvířkách :) Co se mne u tohoto modelu nelíbí jsou dvířka od koupelny. s tím něco budu muset udělat. Ne s ohledem na váhu a funkčně je to hrozný, zavřít se do sprčháče na to bude potřeba maturita :) Tak to je tak ze začátku z poznatků vše. Čas ukáže co a jak, v čem se co mohlo udělat jinak a co na auto budu dodělávat s tím že je to nutnost. Jsem připravený na to, že zjistím, že se bez něčeho zásadního z dalších doplňků neobejdu a o nějaké to kg se domontováním něčeho připravím, ale i s tím počítám. Hlavní je už vyjet, což vidím s ohledem na termín dodání konec dubna 2019
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 6 let
S terminen dodani ti drzim pesti. My jsme objednavali v zari s tim, ze auto bude v dubnu a prebirali jsme ho v cervenci.
Co motor, jaky jsi zvolil ?
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
R
ramtlah1Člen
Přidáno před 6 let
Motor jsem dal 150. Priplatek 4000eu za 180 jsem nedal i kdyz bych silnejsi motor bral. 130 za mne v budoucnu snizuje hodnotu vozu i prodej pro urzsi skupinu lidi a neni vhodny na tahani vleku byt jen lehkeho s motorkou.
S terminem nestras :)
plhaplhaČlen
Přidáno před 6 let
S dodací lhůtou to v poslední době bývá stejné. U mě taky skoro dva měsíce navíc. Ale snad Carthago bude německy pravoúhlejší :-)
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

plha napsal:

S dodací lhůtou to v poslední době bývá stejné. U mě taky skoro dva měsíce navíc. Ale snad Carthago bude německy pravoúhlejší :-)


Jojo pravouhlejsi to dodani rozhodne bylo :-D
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: ramtlah1, JiPe Highlanders, Vajglon Hnuson, plha

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,965,204 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.18034 sekund | Průměrně za: 0.18034 (0) sekund | Dotazy: 93 | Použitá paměť: 1.96MB/2MB