Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 taky vám všechno vrže v obytce?: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

taky vám všechno vrže v obytce?

Poslední aktualizace před 6 let
bazenovavodabazenovavodaČlen
Přidáno před 6 let
jak se zbavit pazvuků :-)
TomTPTomTPČlen
Přidáno před 6 let
Na každou jednoduchou otázku je vždy minimálně jedna jednoduchá odpověď ;)
Tom & Pavla
Škoda Octavia II 1.9 TDI + Elddis Crown Crest
TomTP Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
JozaJozaČlen
Přidáno před 6 let
já bych radil - zesílit rádio a nejezdit po D1
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 6 let
Coz obytka, ta je v pohode.
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
H
hlubucek ivanČlen
Přidáno před 6 let
Jednoducha odpověď nevrze mam Laiku
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 6 let
Vrže, kde co, už od nového. Prostě Low-end-ovka. Ale jezdí, dobře, rychle, levně - tak co. Předchozí Westfalka nevrzala, ale ve stejné výbavě co mám, by stála téměř dvojnásobek... tak ať klidně vrže :-)
Die Krähen fliegen in Schwärmen, der Adler fliegt allein.
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 6 let
Nevrže, pač kutil domácí to nedovolí. :)
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
TivatTivatČlen
Přidáno před 6 let
Vrže, a za boha nemůžeme přijít na to, co to je!
W
WronciČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj,
Máme celointegru Knaus a Já jsem z mista řidiče hledal co vrźe. Až řídila manželka a já lital po autě, tak děcka mi říkají zatahni schody do zadní postele a už to vrzat nebude. No než mi to řekli tak sem promazal uložení pružin a kde ví co.
Není nad to, se zeptat děcek, co se pohybují po autě v době kdy se jede.
Od te doby zatahujeme schody a je klid.
Každá cesta má začátek i cíl. Já mám rád jen ty začátky.
GardaGardaČlen
Přidáno před 6 let
Pokud vrze nastavba tak je treba poutahovat vruty kterymi je to cele sesroubovane. Pokud je auto starsi, tak je dobre mit pripravene vruty o vetsim prumeru kdyz je nejaky strhany.
Chce to ale opravdu utahnout vsechny pokud mozno ne jen nektere. Byva to tak 1/4 az 1/2 otacky.
Nekdy jsou jiz uvolnene panty a tam to chce seridit a pod dvirka nalepit takove samolepici pasky se "smetackem". Postaci i molitanove co jsou na tesneni oken. Nelepim to po celem obvodu dvirek ale jen pod panty.
Miloš
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 6 let

Citovat

hlubucek ivan napsal:

Jednoducha odpověď nevrze mam Laiku

Ivane, ale to je míněno za jízdy. Ne když kempuješ. :D
Fun
Smile
ufonCZufonCZČlen
Přidáno před 6 let
kromě super nápadů co tu vidím pokud chceš skutečně odpověď, tak na to musíš systematicky
- šrouby zkontrolovat, radda že se musí dotahovat stále je špatná, pokud se to udělá dobře nikdy víc se nepovolí tj. do závitu dát něco aby se samovolně nepovolovali, pozor ne lepidlo. Já používám zbytky SIKA tmelu, zůstane stále pružná a lze povolit když je třeba, sám se nepovolí
- koupit v hornbachu nebo OBI samolepící gumené dorazy pod nohy nábytku, různe velikosti ideálně v barvě interéru tj. bílé koupelna, hnědé interrér atd.
- pak ideálně ve dvou vyrazit na cestu kde to hází, někdo řídí a ten druhej chodí za jízdy po autě a hledá co vybruje, zkouší zatlačit, potáhnout atd. může případně hned zkusit nalepit tu gumu, někdy klepou hadice uvnitř rozvodu v koupelně nebo kuchynce co nejsou vidět, někdy sprchová hlavice, někde dveře co nedolíhají, nebo panty.
- zkontrolovat např. posuvnou síť na dvěřích pokud ji máš, pokud se před jízdou nezasune úplně do krajní polohy, dělá to randál a docela špatně se to hledá
- větčšina spouštěcích postelí vepředu (pokud ji máš), tak má vůli do stran, tam to chce zjistit na kterou a jak nato, někdy pomůže zřezaná pěnová hmota z výplňě krabice LCD monitoru, někde stačí dotáhnou mechanizmus nebo tam naopak dát jiné šrouby a matku atd.
- někdy je to např. roztahovací přední postel u sezení dole, je tam mechanizmus a aby to mohlo pracovat, tak to má jistou vůli, opět stačí dolepit doraz.

Když to všechno uvnitř uděláš, budeš vidět, že se hluk výrazně zredukuje, odstranit některé věci nejde např. mněkterá auta mají udělanou podlahu tak, že její část jenom volně sedí na spodní desce, to prostě bude klepat a utáhnout to nemůžeš protože se tam počítá s dilatací. V takovém případě lze rozebrat půl auta a pod desky dát antivibrační vložku, pak to přestne ale je to práce na den a ne pro každého...

Pak zůstavájí některé věci v exteriéru a to se fakt špatně hledá poněvaž za jízdy neleží spolujezdec pod autem .-))
např. Carado navrhoval někdo v R&D s demencí a montují tam držák odpadní trubky a ventilu odpadu na kovové "L"ka dlouhé asi 20 cm. Takže za jízdy to má vybrace a dělá různé diovké zvuky, zevnitř se to projevuje jakoby to šlo z interéru, protože bouchá o hřídel k ventilu výpustě. Než jsem to našel tak jsem se zapotil. Stačilo pak vytisknout na 3D tiskárně 2 vzpěry a do otvoru na hřídel udělat na 3D vložku, ten dement co to projektoval tam strčil čtyřhranou tyč dlouhou 100cm do kruhové trubky, proč by to nerachotilo :( Po téhle úpravě se to ani nehne a je ticho. Takhle jsem předělal asi 10 dalších drobností....
Bohužel to neudělál výrobce ale když jsem to všechno udělal, dovolím si tvrdit, že teď když slyším zvuk, vím že je něco špatně.

Abych nezapomněl, rozhodně jsou firmy co ti montují příslušenství jako solar, měnič, SOG atd. atd., ale pak ti věci nenamontují správně zpátky, mám k tomu hezkou dokumentaci od chybějících šroubu která tam výrobce dal, skrze volné kabely a trubky až po povolené držáky na postel atd. Doporučuji zkontrolovat.
Hodně štěstí a věř, že to lze jenom to chce čas.
Vlado + Ivča s Kubíkem a Martínkem po světě v Hymer BMC 680
PepiPepiČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

hlubucek ivan napsal:

Jednoducha odpověď nevrze mam Laiku
Ivane ahoj ,mám taky laiku ,stejnou, kromě spouštěcí postele,která někdy zlo bí,je klídek a skutečně nevrže....(dobré auta už byly):o:D
ropropČlen
Přidáno před 6 let
S přibývajícím věkem a zhoršujícím se sluchem mi to vrže míň a míň. ( píšu o obytce, pánové!!) :) Když jsem po mých úpravách před lety dojel k prodejci na servis, servisman byl v šoku.

Ufon Cz to dobře popsal, je vidět dlouhou praxi, nemám co dodat. Jen jedno vrzání mi museli opravit v záruce, muselo se na to jít zvenku, jednalo se o napojení nádstavby na šasi. Opravdu k idetifikaci se mi osvědčil syn, jeho uši asi ještě nebyly tak zkaženy.

Co je pro mě neřešitelné, je spouštěcí postel, mám jednoduchou, spouštění na x traverzi. Výhodou je lehká konstrukce. Tam jsem to již vzdal a psychicky zvítězil. Smířil jsem se s tím.

A když vše vyladíš, po delším pobytu ti manželka přerovná nádobičko a když vyjedeš, máš to opět jak orchestrión.

Ještě že ten sluch se s věkem ( u mě rapidně) zhorušuje. Má to i své výhody, už vše neslyším, nebo raději ani nechci:D
https://www.zonerama.com/rop1

Já už nic nemusím
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,710,577 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.23402 sekund | Průměrně za: 0.23402 (0) sekund | Dotazy: 119 | Použitá paměť: 2.15MB/4MB