Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Stolicky / zidle: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Stolicky / zidle

Poslední aktualizace před 5 let
T
tommixNováček
Přidáno před 6 let
ahojte kemperisti, chcel by som poprosit o radu - mam campervan hymercar sydney a zhanam donho kempovacie stolicky. Original su hoodne drahe (cez 300 Euro so stolom). Nevyhoda je, ze miesto za zadnymi dverami auta je len 14cm hlboke, 65 siroke a 85 cm vysoke. Hymer ponuka "reziserku" stolicku. Existuje prosim nejaky obchod kde maju vyber, ktory sa da vyskusat ? Mate s tym niekto skusenost ?
vopred dakujem,
Tomas
P
PilotekČlen
Přidáno před 6 let
Odkiaľ si? Nechodíš niekedy v pracovnom čase cez Martin? Ak áno, zastav sa v predajni Turčan - Auto, majú tam vystavené viaceré najpredávanejšie karavanistické potreby vrátane stoličiek. Slušné kempingové stoličky (pevné, ľahké, relatívne pohodlné) sa dajú kúpiť za cca 65-80 EUR za 1ks. U Teba to vyzerá, že maximálne 2ks a stôl sa k nim už nevojde.
Peugeot J5 2.5D Knaus Traveller 570 1992 náš veterán :-)
T
tommixNováček
Přidáno před 6 let
chodim niekedy smerom na Liptov, dik za tip - skusim sa tam zastavit
T
TandyČlen
Přidáno před 6 let
Momentálně ani nezkoušej. Podniková dovolená. A ještě dost dlouho trvat bude.
Tatifer
kalivodakkalivodakČlen
Přidáno před 6 let
Navrhuji stáhnout katalog Bergeru, Movery a prolistovat sekci kempingového nábytku, prohlédnout křesla, porovnat rozměry a vybrat si to vhodné. Pak ideálně najít v okolí kamenný obchod, posadit se a chvíli počkat. V Praze je velká prodejní výstava stanů, kde jsou vystaveny desítky křesel, ale to máš asi z ruky.
Tomáš (25 let) a Standa "hundrtka" (25 let, MB 100 La Strada)
T
TandyČlen
Přidáno před 6 let
Jo v Prahé, to by bylo drahé. ;)
Shodou okolností řeším obdobnou výzvu jako tommix. Katalogy jsem prošel již v předešlém. Kamenné prodejny nic moc. Hlasovat bude sedínka, pochopitelně.
Turčan-auto má dovolenou do 13.8 /viz google/ Přesto se mi ozvali SMS-kou a na jednoho zaměstnance jsem se dokonce dovolal. Ten mne přesvědčil, že mají slušný sortiment a že si jistě něco vyberu. Martin je pěkné město. Takže proč to lámat přes koleno. O dovolené mám čas, trpělivost i dobrou náladu. Věřím, že to dopadne.

Automatické sloučení 01.09.2018 23:30:
Myslím, že to co jsem zde před časem ,,nakousnul,, bych měl dopovědět.
Jak jsem naznačil, měli jsme zájem koupit si nová kempingová křesílka. Řadu let jsme používali jakési trubkové skládací čínské křesílka z kaufhladu. Mohu říci otevřeně, že už nám delší dobu nevyhovovaly. Nebyly pohodlné, táhlo v nich na záda, ohýbaly se v kloubech. Dost možná, že i my jsme poněkud změnili své nároky. Snad jedinou jejich předností byla nízká váha. Momentálně se válí v kotelně poslední dvě a nejspíše brzy vezmou čáru k nejbližší popelnici.
Na samém počátku byla pro nás rozhodujícím parametrem cena. Řešil jsem ji zejména na e-šopech. Ale stále jsme si nemohli vybrat. Zkrátka obrázky z katalogu a prodejen, to není tak zcela ono.
Turčan-auto (www.turcan-auto.sk) mají prodejnu zřejmě nejblíže, proto jsme se rozhodli je navštívit. Po ukončení jejich podnikové dovolené jsme tam s manželkou osobně zajeli. Mají tam opravdu dobrý výběr. Oba jsme si vybrali. Každý máme jiné křesílko. Zcela podle svých individuálních preferencí. Snad jen v barvě jsme se shodli. Každé jsme si na místě pečlivě prohlédli a vyzkoušeli. V momentě, když jsme si křesílka mohli vyzkoušet, jsme dospěli k závěru že cena není tak zcela zásadní a rozhodující. Upřednostnili jsme v tomto případě příjemné posezení a nelitujeme toho. Oba si je velice pochvalujeme. Rád bych do Martina poslal poděkování. Trpělivě a ochotně nám pomohli s výběrem a byli super. Tož tak.:)


.
Tatifer
Upravil Tandy dne 01.09.2018 23:30, před 6 let
H
hamletČlen
Přidáno před 5 let
Dobry den dokážete me nasmerovat na prodejnu vzorkovnu znacky Berger nekde na smichove to bylo před několika lety.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: tommix, Pilotek, Tandy, kalivodak, hamlet

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,004,613 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.20951 sekund | Průměrně za: 0.20951 (0) sekund | Dotazy: 80 | Použitá paměť: 1.87MB/2MB