Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Polsko Balt sinice?: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Polsko Balt sinice?

Poslední aktualizace před 6 let
P
Pavel779Člen
Přidáno před 6 let
Ahoj, nejste někdo u Baltu, jak to tam vypadá se sinicema? Jedu za týden a mám celkem obavy, tak pokud máte přesnější info, prosím podělte se o něj.
Děkuji Pavel
M
mstrČlen
Přidáno před 6 let
Vypadá to špatně, http://www.dziennikbaltycki.pl/turyst...,13362012/

Je tam i odkaz na vyhledaní konkrétního místa - ale mění se to. Němci koupání od Rujany nedoporučují

https://sk.gis.gov.pl/index.php/stron...ona/szukaj
P
Pavel779Člen
Přidáno před 6 let
děkuji za odkazy, takže plán B, ten musím vymyslet :-).
D
DudlajsaciČlen
Přidáno před 6 let
Vrátil jsem se od Gdyně teď o víkendu a celý týden zákaz koupání, na moři jsou vidět dlouhé hnědé pásy a když šly vlny k pobřeží, tak u pobřeží moře úplně hnědé. Občas se někdo koupal, ale my jsme to neriskovali. První týden byla voda čistá a teplá - 22 stupňů. Dle informací ratowníků bude toto trvat dokud se moře neochladí...
ropropČlen
Přidáno před 6 let
Koho zajímá stav vody v Německu, tak tady je odkaz:
https://www.regie...asserkarte
C
ChrisNováček
Přidáno před 6 let
Pravě jsme na Lebie, počasi i voda super.
Bohužel nám to zítra konči. :|
Přejí všem hezkou dovolenou.
J
jenda28Nováček
Přidáno před 6 let
Tak to vypadá, že letos Polsko padá a zvolíme jinou destinaci. Již několik let jezdíme do Chorvatska, ale letos jsme chtěli změnu, tak asi zkusíme Maďarsko. Když nebude k dispozici přírodní koupání, tak alespoň lázně budou k dispozici. Prozatím jsme uvažovali o oblasti Hévíz, tak snad budeme spokojeni.
D
DDTČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

rop napsal:

Koho zajímá stav vody v Německu, tak tady je odkaz:
https://www.regie...asserkarte


Chápu to správně, že v tuto chvíli tam není žádný problém? Všechny vyznačené místa tečkou či trojůhelníkem označuje "koupání dovoleno"? V podstatě jde o celé pobřeží?
Prosím opravte mě, pokud se mýlím. Děkuji.
Knaus Van i650MEG, 2017
PetrDubiPetrDubiČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj,
když na tom odkazu ťukneš na jakýkoliv modrý bod a dáš detaily, tak uvidíš i k jakému datu jsou ty informace. Osobně jsem jich pár zkusil a u všech byla poslední kontrola 10.-11.července..
Takže je otázkou, jestli tam jsou aktuální informace alespoň u nějakého místa..
P
Pavel779Člen
Přidáno před 6 let
Včera mi psal majitel kempu u Kolobrzegu že voda je ok.
M
merkurČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj, minulé pondělí jsme se vrátili od moře.Jely jsme od Swinousce až za Kolobrzeh.Vsude se koupalo ,ale u Kolbrzehu už začala být voda lehce do zelená.Ale ještě to nebyla žádná tragédie.
S
SchoviciNováček
Přidáno před 6 let
Ahoj,v sobotu jsme se vratili od baltu,byli jsme v kolobrzegu a voda byla ok
Radek,Zdenička,Klarinka,Mareček občas fiat ducato a semtam octavie 1+burstner club 390
K
KoralovciČlen
Přidáno před 6 let
Rujána, pláž v Binz, sinice žádné, moře čisté, voda 24 stupňů...
ZdendaZemdaZdendaZemdaČlen
Přidáno před 6 let
Koukám, že co lokalita to jiná situace :-). Já se chystám teď v sobotu s bydlíkem, prosím nevíte někdo jak vypadá situace mezi
Mielno a Wladislawowo? Někde bychom tam chtěli pobývat týden... klidně... a kdybyste věděli o nějakém stání klidném, či kempíku u moře, sem s tím :-) Moc díky kamarádi... :-)
M
merkurČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj, byly jsme minulí týden v Polsku a stály jsme mezi obcí Mielno a Lazy.Je tam obrovský plac kde stálo tak třicet obytek. GPS 54,17.16.861 N 16,8.58 E Je to asi bývalí vojenský prostor tak že místa dost a bylo vidět že se tam kempuje i dlouhodobě.Prostě pohoda židličky markýza a za dunou (ccá 150 metrů pískem) teplé moře. Jen záleží na soběstačnosti ,není tam nic.Jen u vjezdu ze silnice je chem.WC a popelnice na odpadky. V noci byl klid.

!!!!!!!!jen pozor na zapadnutí je to celé na písku a zapadnul tam asi každý druhý.


další: Leba ul. Jachtowa projet kolem jachtklubu až na konec ,tam je parkoviště kde se platí přes den par zlotých. Ale stojíš tam u kanálu kudy jezdí lodě z přístavu na moře a pláž začíná na konci parkoviště. GPS 57,7670128 N 17,5505978 E . Do města je to kousek a docela to tam žije. Jsou tam i Kempy ale nám stačilo to parkoviště.

Nezapomente navštívit duny v národním parku tam jsme byly asi před pěti rokama a měli jsme počasí jako ted ,je to jako na sahaře a pak koupačka v moři no prostě paráda.

Přeji hezkou dovolenou a štastný návrat domů.
ZdendaZemdaZdendaZemdaČlen
Přidáno před 6 let
Merkůre moc díky, mezi Mielnem a Lazy jsme se byli podívat loni, ale jen jsme tam vyrazili na kukačku z kempíku ze západu jakožto na inspiračku :-). Je to tam moc pěkný - soběstačnost máme nějakou. V karavanu máme vodu, panely, hajzlík. Jen nemám ještě sprchu... to jsem neudělal ještě. Ale bez toho bychom se asi obešli.. teda mluvím za chlapskou část osádky, jenže tahnu tři báby a jednoho mužskýho týnejdžra, kterej se taky rád vošplouchne :-D. Se zapadnutím se moc nebojím - mam gallopra 3.0V6 4x4 - gumy 20% silnice, 80 terén, redukce, man. volnoběžky, naviják, lana... mam trochu pocit, že jestli tam pojedu, tak podle toho jak říkáš, budu tahat já ty ostatní :-D.

Tu lebu si ukládám, moc děkuji... mrknu na to... :-).
Loni jsme to právě projeli od Svinoústí do toho Mielna a letos chceme na druhou stranu. Loni jsme našli super kempík a tam i zústali celou dobu. Byl tam klid, starší zařízení, ale to jsme neřešili, vezli jsme si vlastní. Mam dojem, že sprchy tam byly nový - Niechorze. Trochu se obávám, že vzhledem k děckám budu muset zajet do kempu, aby taky měli nějaké povyražení.

Duny určo navštívíme... moc děkuju fakt.

Kdyby někdo věděl o nějakém kempíku klidném u moře, tak moc děkuji za typy kamarádi... :-)
D
DDTČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

merkur napsal:

Leba ul. Jachtowa projet kolem jachtklubu až na konec ,tam je parkoviště kde se platí přes den par zlotých. Ale stojíš tam u kanálu kudy jezdí lodě z přístavu na moře a pláž začíná na konci parkoviště. GPS 57,7670128 N 17,5505978 E


54.7670128N, 17.5505978E
Knaus Van i650MEG, 2017
M
merkurČlen
Přidáno před 6 let
Děkuji za opravu souřadnic. Koukám že bych tě poslal někam jinam.
A s tou sprchou to Poláci řeší stanem asi 1x1 metr a dva metry vysoký ,tam maji hadičku s čerpadlem a už se to sprchuje.
ZdendaZemdaZdendaZemdaČlen
Přidáno před 6 let
Ještě přemejšlim, že když budeme na divoko, tak kam pro vodu... Já sebou vozim 20l, ale nádrž jsem si dal na 60l... Máte nějaký typ? Jo těch souřadnic jsem si všiml... našel jsem si to podle adresy :-D
P
Pavel779Člen
Přidáno před 6 let
Tak jsme se právě vrátili od Baltu, moře čisté a nezvykle teplé, za deset let jsem takovou teplotu nezažil. Oblast kolem Rogowa.
Pavel
jo a je tam čím dál víc čechů :-).
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Pavel779, mstr, Dudlajsaci, rop, Chris, jenda28, DDT, PetrDubi, merkur, Schovici, Koralovci, ZdendaZemda

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,360,283 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.23665 sekund | Průměrně za: 0.23665 (0) sekund | Dotazy: 141 | Použitá paměť: 2.28MB/2MB