Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 N126, rv 89: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

N126, rv 89

Poslední aktualizace před 6 let
V
ViktorBNováček
Přidáno před 6 let
Ahoj všem,
před nedávnem jsem se stal, víceméně náhodou, majitelem uvedeného bydlíku. Předchozí majitelé ho využívali jen sporadicky a prakticky x-let stál na zahradě a sloužil jako zahradní chatka. A protože se mi libí a budu ho i nějakou dobu potřebovat, tak bych ho rád dal trošku do pucu. Procházel jsem si zdejší fórum i odkazy na jiné, které jsem našel, nicméně se mi nepodařilo najít úplně odpověď na mou otázku. U jednoho z oken je poškozen vnitřní "bakelit" a výplň pod ním vypadá, že už dosloužila. Tipuju, že do něj zatékalo, kvůli poškozenému těsnění a rozbitým oknům po zlodějích.

Mohli by jste mi prosím poradit, co to je za výplň? Čím ji nahradit? Je tam nutná kvůli držení okna nebo to mělo spíše estetickou funkci? Budu tak či tak nucený celé obložení dát pryč, zbytky molitanu obrousit a dát tam jiné, tak bych to udělal při jednom. Ten "bakelit" na něm je potřeba nebo to můžu nahradit i nějakou silnější textilií? Na obložení zatím přemýšlím o nějakém tech.koberci, který jsem viděl u nějaké renovace a celkem se mi to líbilo a plánovanému využití by asi dostačoval.

Rovnou říkám, že v karavanech se nevyznám a toto bude moje první zkušenost jak s karavanem, tak s takovými úpravami, tak se rovnou omlouvám za případné nepřesné pojmy nebo nedostatečný popis. Co bude potřeba doplnit, tak se pokusím.

Děkuji předem!
ViktorB Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: ViktorB

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,035,557 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.12133 sekund | Průměrně za: 0.12133 (0) sekund | Dotazy: 44 | Použitá paměť: 1.57MB/2MB