Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Pozor na benzínku: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Pozor na benzínku

Poslední aktualizace před 6 let
budvarcibudvarciČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj, včera 16. 6. jsme brali naftu na benzínce Benzina - po cestě z Prahy na Strakonice (je to první benzínka na dálnici z Prahy). Po pár kilometrech nám začala obytka škubat a skomírat. V naftě byla voda. Pozor na to!!!
Šťastnou cestu
pachtapachtaČlen
Přidáno před 6 let
Tam jsem si před několika lety naběhl taky od té doby se jí vyhýbám obloukem ,ale pozor benziny jsou dvě klasika Benzina a Benzina Plus a to je ta na té Strakonické.
Hanka a Pavel
H
Honza87Člen
Přidáno před 6 let
Nechápu, jak si tohle Benzina vůbec může dovolit... Pachto, byli jste tam naftu reklamovat?

Honza
dukeczdukeczČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj, doplním to o mojí zkušenost. Mám motorku velmi citlivou na kvalitu benzínu - normálně startuje na kraťoučké stisknutí startéru, ale pokud natankuji nekvalitní benzín, tak studená nechce chytit - musím jí přidávat plyn a startovat dlouho, za studena jde nepravidelně. A protože benzín dochází rychle, někdy musím tankovat i mimo vyzkoušené pumpy... vyzkoušeno, že po tankování u Silmet a VS Petrol motorka nechce startovat - zkoušel jsem to u každé 2x, prostě jakmile tam natankuji, nestartuje.

Ještě divněji se chová když natankuji u EuroOil Optimal 95 - pak zas nejde do otáček - v nízkých otáčkách cuká i když je v běžné provozní teplotě a přijde mi, že nad 10 000 rpm to už nechce, klasický BA95 u stejné pumpy vše v pohodě.

Jinak tady je přehled pokutovaných pump:
https://www.coi.c...ni-paliva/

Vyfiltroval jsem si to od roku 2016 do dneška, je tam velké množství malých pumpiček, ale také velké řetězce:
Benzina 3 x velké pokuty
OMV 1 x malá pokuta
Robin Oil 1 x velmi malá pokuta
vladojvladojČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

budvarci napsal:

Ahoj, včera 16. 6. jsme brali naftu na benzínce Benzina - po cestě z Prahy na Strakonice (je to první benzínka na dálnici z Prahy). Po pár kilometrech nám začala obytka škubat a skomírat. V naftě byla voda. Pozor na to!!!
Šťastnou cestu


Benzina prověřila informaci zákazníka a na základě rozboru vzorku EFECTA Dieselu z čerpací stanice Líšnice je akreditovanou laboratoří prokázáno (protokoly z testu v příloze), že palivo neobsahuje volnou vodu, ani mechanické nečistoty a vyhovuje tak jakostní normě ČSN EN 590 pro motorovou naftu. Dále musíme konstatovat, že do obytného vozidla na zmíněné čerpací stanici bylo tankováno pouze malé množství nafty, přibližně 15 litrů. Palivo, které bylo v nádrži automobilu před tankováním tedy nepochází ze zmíněné čerpací stanice Benzina. Každá čerpací stanice Benzina je vybavena elektronickým zařízením, které signalizuje případný výskyt vody v podzemním zásobníku. Dále konstatujeme, že 16. 6. 2018 bylo na čerpací stanici Líšnice prodáno více než 1500 litrů EFECTA Diesel a nezaznamenali jsme žádnou stížnost, ani reklamaci.
Z uvedeného popisu spíše usuzujeme, že mohlo dojít k vysrážení vzdušné vlhkosti na stěnách nádrže a vzniku přítomnosti volné vody. Nicméně přítomnost vody z paliva načerpaného na ČS Benzina Líšeň vylučujeme.
Vláďa
vladoj Připojili následující soubor:
zkusebni-protokol.pdf [Nejsou k dispozici žádné informace / 58 stažení]
hodnoceni-vysledku-laboratornich-zkousek.pdf [Nejsou k dispozici žádné informace / 48 stažení]
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: budvarci, pachta, Honza87, dukecz, vladoj

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,710,125 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.18199 sekund | Průměrně za: 0.18199 (0) sekund | Dotazy: 74 | Použitá paměť: 1.83MB/2MB