Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Autopass.no: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Autopass.no

Poslední aktualizace před 6 let
rimidavlrimidavlČlen
Přidáno před 6 let
Protože se opět chystáme do Norska, chtěl jsem se přihlásit na svůj účet na autopass.no a zadat termín cesty. Ale ouha, k účtu jsem se nedostal a tak mně nezbývalo než se znovu zaregistrovat. A nyní k problému. Při této nové registraci po mně nebyla požadována debetní (či kreditní) karta, ze které se dříve, po průjezdu první mýtnou branou odečetlo 300 NOK, a dále se z této zálohy odečítaly průjezdy na dálnici či mostech, ale musel jsem si vybrat pobočku Autopassu, která by mně měla zaslat fakturu k proplacení. Minulý systém pracoval bez problémů a toto mně připadá složitější.
Teď můj dotaz : Má již letos někdo zkušenost s tímto novým systémem a nebo jsem se špatně zaregistroval (díky špatné angličtině). Díky za fundované odpovědi.

Automatické sloučení 18.06.2018 13:48:
Takže si již mohu odpovědět sám.
Od října 2017 Norové změnili podmínky, po přihlášení na autopass.no si vytvoříte svůj účet, do týdne Vám zdarma pošlou čip (dnes jsem jej obdržel), který vylepíte na přední sklo a po průjezdu první mýtnou branou se tento účet aktivuje a můžete sledovat jak Vám naskakují částky za průjezdy. Zároveň mýtná brána fotí vaši RZ. Čip je možné použít i na trajektech a mostech (i v Dánsku). Čip je přiřazen pouze k zaregistrované RZ, v případě prodeje vozidla musí být z auta odstraněn. Po skončení cesty Vám pošlou fakturu, kterou uhradíte. Kreditní (či debetní) karta se již neregistruje. Šťastnou cestu všem.
Upravil rimidavl dne 18.06.2018 13:48, před 6 let
E
EXPEDICE APALUCHAČlen
Přidáno před 6 let
super info. Díky
bydlikem z horbydlikem z horNováček
Přidáno před 6 let
Ahoj, i my se chystáme v létě do Norska a tak mne zaujal tvůj příspěvek. Pročetla jsem si informace na Autopass.no.
Jseš si jistý, že čip je zdarma?
Na stránkách je uvedeno, že pokud si čip objednáš, automaticky s tebou udělají smlouvu a na čip je záloha 200 NOK a dostaneš fakturu. Autopass je norský systém pro výběr mýtného doporučený pro vozidla registrovaná v Norsku, pro zahraniční vozidla s cestou delší než 2 měsíce nebo pravidelné cesty a pro všechna komerční vozidla nad 3,5 t.
Pro vozidla registrovaná v zahraničí cestující do Norska za jednorázově je doporučený systém EPC (Euro Parking Collection), najdeš pod sekcí Visitor´s payment - jedná se o registraci vozidla před cestou, pak projedeš mýtnými branami a pošlou ti fakturu, kterou můžeš zaplatit online kartou nebo z účtu.
Taky nemusíš registrovat auto vůbec, ale podle SPZ si tě stejně dohledají a fakturu ti pošlou, jen to bude trvat déle.
Tolik ze stránek Autopass.no, osobní zkušenost ještě nemáme.
Benimar Tessoro 440, 2017 !)
rimidavlrimidavlČlen
Přidáno před 6 let
To jsem si vše přečetl, ale rozhodl jsem se pro použití čipu, protože poskytuje možnost platit i tunely, některé trajekty a mosty i v Dánsku a Švédsku, také existuje možnost slevy 0-20%, ale tam mi ty podmínky nejsou úplně jasné, pravděpodobně se sleva poskytne při platbě předem. Za týden budu moudřejší.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: rimidavl, EXPEDICE APALUCHA, bydlikem z hor

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,213,071 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.15837 sekund | Průměrně za: 0.15837 (0) sekund | Dotazy: 66 | Použitá paměť: 1.76MB/4MB