Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Grecko Sithonia- na divoko Platania Beach: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Grecko Sithonia- na divoko Platania Beach

Poslední aktualizace před 5 let
T
Tomik KraluČlen
Přidáno před 6 let
Já se Řekům vůbec nedivým.
1. Zákaz kempování na divoko prostě je a tak vyžadují dodržování nějakých norem.
2. Tím, že stojíme na divoko tak nepřispíváme na poplatcích do státní pokladny a navíc je turismus pro ně byznys ze kterého jdou do státní pokladny velké peníze v podobě daní majitelů kempů, taveren atd. A to si myslím, že je hlavní důvod proč stání na divoko potírají.
3. Bezpečnostní riziko - požáry, ekologie, kriminalita.

Ono je v podstatě jedno jestli je zákaz kempování na divoko v Řecku nebo v tramtárii. Všude jsou důvody zákazu stejné. A co si budeme povídat. Až k nám každoročně v létě dorazí půlka Evropy, budeme se chovat úplně stejně. Nemluvě o tom, že se někteří z nás chovají jako ho..da. Letos jsme strávili pár dní v kempu Kastri u Volosu, který je znám svým klidem a pohodou. Jednoho dne dorazili do kempu slovenští braťja a chovali se i v tom kempu jako prasata až jsem se za ně styděl. Nedovedu a ani si nechci představit jak se asi chovají mimo kemp kde jsou "bez dozoru" .
Jarda BorekJarda BorekČlen
Přidáno před 6 let
Ono to zas tak neni pravda, že pokud nejsem v kempu, nepřispívam do hospodařství Řecka. O to víc co ušetřím za kemp užívam stravování v tavernách a i více utratím. Jinak u Nafplia na Karatona beach žádne cedule nebyly. Obytek asi 6, ale daleko od sebe. Ještě bych připoměl, že pokud jedete přes Patru tak pokud tahnete za obytkou člun, nebo jakykoliv vlek tak jedte trajektem je to za 16 eur. Pokud se rozhodnete přes most je to z bytečně drahé za obytku , nebo dodavku počitají na mostě 20+ 12,50 vlek celkem tedy 32,5.
!z!)Smile
M
mariaČlen
Přidáno před 6 let
s tím výběrem daní bych nebyl takový optimista. Ptali jsme se v kempu, jestli je otevřená restaurace, kterou inzerují. Prý už pár let není, přece nebudou odvádět daně. Megakempy možná něco odvedou, ty menší ani neumí napsat účtenku.

účet z hospody byl vždy psaný ručně, různě přeškrtaný, doplněný

naučili se a dlouhá léta jim to procházelo, že je výhodnější všechno odrbat. Že to krachlo, není rozhodně tím, že bychom kempovali nadivoko a nepřispívali na daně.

Možná brzy budeme měnit u pana Kahouna svá speciální užitková zpět na N1 abychom se mohli dle TP dohadovat, že nekempujeme ale jen parkujeme...
Z
zafirkaČlen
Přidáno před 5 let
No nevím,to vás baví to vyhazování policajtů? To by mě asi nebavilo, kdybych někam přijel a za chvíly abych zas utíkal pryč.
L
LacigaČlen
Přidáno před 5 let

Citovat

zafirka napsal:

No nevím,to vás baví to vyhazování policajtů? To by mě asi nebavilo, kdybych někam přijel a za chvíly abych zas utíkal pryč.



Ahoj,
ano, baví. Pokud jsi v kempu-nuda. Pokud jsi nadivoko- to sú nervy. Teď vážně, konkrétně v Řecku úroveň kempů je slabší,(Balkán se vším všudy). U moře v prvních řadách v kempu stojí Řekové a Bulhaři. Tak je to na Chalkidikách. Takže v kempu budeš stát sice pod olivami, ale sto metrů od moře. Pokud nemáš klimu, chcípneš. Určitě je příjemnější spát v OA s otevřenými okny těsně u moře a poslouchat celou noc jeho šplouchání. Tož proto nás některé to tak BAVÍ.:)
BuerstnerBuerstnerČlen
Přidáno před 5 let
O.K. Jak to všichni dělají s WC?
L
LacigaČlen
Přidáno před 5 let

Citovat

Buerstner napsal:

O.K. Jak to všichni dělají s WC?



Zdravím,

já osobně jsem vozil kazetu na skůtru asi 2 km do chemických záchodů, které byly na nedaleké pláži. Po domluvě s plavčíkem jsem platil 2 Eura.
T
tomas86Člen
Přidáno před 5 let

Citovat

zafirka napsal:

No nevím,to vás baví to vyhazování policajtů? To by mě asi nebavilo, kdybych někam přijel a za chvíly abych zas utíkal pryč.

Přijde mi, že na těch divokejch stáních jsou lidi poněkud ohleduplnější a slušnější. V kempu mě neustále někdo něčím obtěžuje.

Automatické sloučení 21.11.2018 20:33:

Citovat

Buerstner napsal:

O.K. Jak to všichni dělají s WC?


Asi to nedělaj všichni stejně, ale téměř všichni, co přijedou na pláž osobákem, serou za nejbližšim keřem :-)
Upravil tomas86 dne 21.11.2018 20:33, před 5 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,024,069 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.15119 sekund | Průměrně za: 0.15119 (0) sekund | Dotazy: 82 | Použitá paměť: 1.87MB/4MB