Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Španělsko a Portugalsko: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Španělsko a Portugalsko

Poslední aktualizace před 6 let
petrkapetrkaČlen
Přidáno před 6 let
Ahojky, za 14 dní vyrážíme na 30denní poznávací výlet do Španělska a Portugalska. Našel jsem spousta zajímavostí kam se podívat a kde si lehnout u moře a relaxovat. Třeba někdo má nějaký typ o kterém nevím a kam bychom se třeba rádi podívali.. Za každý typ předem moc děkujem. Spát bychom chtěli někdy nadivoko a někdy v kempu dokud bude platit karta ACSI. Někde platí i první týden v červenci. Tak uvidíme zdy na něj někde narazíme.
Petr a Líba
S
SaVČlen
Přidáno před 6 let
ZDRAVÍME a přejeme dobrou cestu.Jsme ve Španělsku. Slunce sviti, dozravaji fiky, broskve, meruňky tak honem
Dva pozemštané milující samotu u lesa, jezera, moře, oceánu a vodopádů. Lidi milujeme taky, ale hlavně je pozorovat z dálky Smile. Tam, kde je sluníčko, tam jsme i my.
sunny gang
vcatvcatČlen
Přidáno před 6 let
ahoj jsme v Denii a je tu super, celé španélsko je krásné tak at si to užijete.Do Valencie je to dost komerční ale dále na jih pod Alicantem je to volnější.La Manga,Aqilas no nádhera.

zdraví Vláda a Marta
Home Car CL641
Lada a VendulkaLada a VendulkaČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj,

jedeme stejným směrem, napřed Languedoc a potom Španělsko. Vyrážíme 28.06. na 17 dní. Máme dvě holky 12-13 let. Původně jsme nechtěli tak hluboko dolů, ale asi se tam pojedeme podívat. Budu také vděčný za tipy. Byl se někdo podívat v Pamploně na býčí běh městem a může se podělit o zkušenost, zda má nebo nemá smysl tam zajet?
Láďa a Vendulka
sipadansipadanČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

vcat napsal:
.Do Valencie je to dost komerční ale dále na jih pod Alicantem je to volnější.La Manga,Aqilas no nádhera.

zdraví Vláda a Marta


Ahoj,
nemáte někdo prosím fotografie stání a pláží z těchto a případně jiných zajímavých destinací v plné letní sezóně ?
Díky.
4.114683,118.628756
Jirka VospalekJirka VospalekČlen
Přidáno před 6 let
A jak to vypadá kolem Tarragony - Castellon? Začínám tam 26-27.6. v parku Port Aventura, pak přemýšlím kam dál - zda dolů na jih, zůstat tam nebo se pomalu vracet po pobřeží. Vyjíždíme 23.6. a doma musím být do 8.7.18

Nějaké zajímavé tipy? V plánu mám viadukt v Millau, Carcassone, případně Andoru, Salou s Parkem Aventura a pak právě nevím, kam dál, tak bych se nechal inspirovat. Na jízdu pod Valencii nemám bohužel čas, to by bylo jen o přejíždění.

A cesta - jezdíte po Fr. dálnicích nebo raději po neplacených N-kách a A75 z Clermont do Beziers? Každopádně jednu cestu jedu určitě tudy, chci zase po deseti letech vidět ten viadukt.
Ixeo 710 i, Fiat
petrkapetrkaČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj
My se snazime jet mimo dalnice. Ve Španelsku chceme navstivit Zaragozu potom koupani na Peniscole a pak na par dni Mar Menor. Je tam kemp ACSI. Dale pak Malaga, Granada, Cadis, Sevillu a na Algarve. Pak se uvidi Evora, Lisabon, Sintra a pomalu domu. Vse zalezi na case. Ale doma musime byt 16.7.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: petrka, SaV, vcat, Lada a Vendulka, sipadan, Jirka Vospalek

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,040,684 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13436 sekund | Průměrně za: 0.13436 (0) sekund | Dotazy: 74 | Použitá paměť: 1.81MB/2MB