Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Boxer 2.2 HDI (4HU) - startovací trable - dlouho točí a třeba ani nenaskočí: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Boxer 2.2 HDI (4HU) - startovací trable - dlouho točí a třeba ani nenaskočí

Poslední aktualizace před 6 let
O
Oldrich123Nováček
Přidáno před 6 let
Ahoj

už od zimy mám startovací trable, dřív jsem nevědel jak na to, tak jsem často ani nenastartoval. Po jednom otočení klíčku se stává (řekl bych že vždy), že motor točí ale nenaskočí. Nicméně, když otočím klíčkem 2x a startér pustím až po druhé, tak lze nastartovat vždy. Pokud tak neudělám, tak točí jakoby naprázdno.

Nemůže to být padající nafta? Btw. dělá to takhle teplý i studený. Nějaký ventil nebo tak něco? Díky za rady, případně, kdybyste věděli o někom, kdo by se na to mohl podívat. Error kody žádné, nedávne vyčištěn startér a kabely + vyčištěn EGR + nějaký ten senzor před manifoldem. Automechanik, který to měl vyřešit, vyměnil žhavící svíčky..hah, tak jsou nové na příští zimu, ačkoli to s tím nesouvisí (olej a filtry též nové).

Díky moc!

Boxer 2.2 HDi rok 2007
B
BiimboČlen
Přidáno před 6 let
Záleží na typu vstřikovacího systému, ale předpokládám že už to má místo elektrického podávacího v nádrži novější mechanické podávací čerpadlo přišroubované na vysokotlakém a když nedává kolik má, tak točí déle než chytne.
Ducato 3.0 JTD Arca 696 GLM
camperboycamperboyČlen
Přidáno před 6 let
Domnívám se, že ve 2007ce je elektrické podávací čerpadlo. A v tomto případě umírá. Měl jsem naprosto stejný problém. Na DIAG vše v pořádku, čerpadlo normálně bzučelo. Startoval jsem třeba i 20 vteřin, potom chytlo. No a po měsíci umřelo. Dal jsem nové, motor naskočil okamžitě.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Oldrich123, Biimbo, camperboy

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,010,849 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14629 sekund | Průměrně za: 0.14629 (0) sekund | Dotazy: 62 | Použitá paměť: 1.72MB/2MB