Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Energy Landia: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Energy Landia

Poslední aktualizace před 5 let
D
DDTČlen
Přidáno před 6 let
49.9999819N, 19.4088306E

Byli jste tam někdo? Dá se na tom placeném parkovišti přenocovat v OA? Nebo byste někdo znali lepší místečko poblíž? Děkuji za rady.
Knaus Van i650MEG, 2017
R
Richard6Člen
Přidáno před 6 let
Boli sme tam pred rokom bolo to super ale spali sme v Krakove obytiek bolo na parkovisku dosť majú tam vyhradené miesto rovno pri vchode ale či tam spali tak to neviem
OldiesOldiesNováček
Přidáno před 5 let
Máte prosím někdo nové informace k přespání na "Parking pro Camper" v ENERGYLANDII v Polsku? Děkuji
PRABÁBI, PRADĚDA, BÁBI, LENKA+ADAM+ELIŠKA+LUKÁŠEK, LUCKA+LUKÁŠ+ADÁMEK, JANA+LUKOGrin
O
opavaciČlen
Přidáno před 5 let
Elnagh Nobelart A900g
OldiesOldiesNováček
Přidáno před 5 let
Moc děkuji. Na těch stránkách jsem přitom byla a toto jsem prehledla
PRABÁBI, PRADĚDA, BÁBI, LENKA+ADAM+ELIŠKA+LUKÁŠEK, LUCKA+LUKÁŠ+ADÁMEK, JANA+LUKOGrin
SlawczoSlawczoČlen
Přidáno před 5 let
Ahoj,

Situacia z minuleho roka bola takato: Parkovanie pre karavany je hned v prvej lini pri pokladniach. Je to miesto vyhradene pre karavany a je aj oznacene. Nie je to klasicky stpl, ale elektriku mi usporiadatelia hned ponukli, ja som nebral na jeden den. Odporucam prist vecer, alebo skoro rano, lebo toto miesto potom usporiadatelia obsadia osobnymi autami, ak je volne. Cez vikendy a sviatky je dost velka masovka. Prichadza vela aut aj autobusov.
Slawczo, Tina, Zuzka, Vilko - Burstner Viseo
Upravil Slawczo dne 22.05.2019 08:59, před 5 let
Slawczo Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
OldiesOldiesNováček
Přidáno před 5 let
(y)
PRABÁBI, PRADĚDA, BÁBI, LENKA+ADAM+ELIŠKA+LUKÁŠEK, LUCKA+LUKÁŠ+ADÁMEK, JANA+LUKOGrin
F
fifa32Člen
Přidáno před 5 let
Ahojky, prosím, má někdo aktuální informaci, dá se přespat na parkovišti před a dá se tam přijet třeba noci-uvažujeme o výjezdu od 25.10. odpoledne, budou mít otevřeno poslední víkend.
P
prchtČlen
Přidáno před 5 let
Staci se podivat na jejich stranky:

https://energylan...jak-dojet/

"Ve vyhrazeném prostoru zeleně můžete zaparkovat kampera. Cena stanoviště spolu s přístupem k el.proudu a toalet činí 50 zł/ 24hod.."
F
fifa32Člen
Přidáno před 5 let
Díky, na tuhle část jsem se nedoklikal, nenapadlo mě to hledat v části Jak dojet, nicméně stejná informace je na All4camper na odkazu nahoře v diskuzi, ale nikde jsem se nedozvěděl, jestli se dá dorazit po zavíračce, přijedeme asi až v noci, jeslti tam nejsou závory apod.

Sloučené 06.11.2019 12:04:
Takže podle naší zkušenosti, podotýkám, na samém závěru sezóny, park se na zimu zavírá a v létě může být ledasco jinak:

-přijet se dá i v noci, podle informace z parku by tam měl na parkovišti být dozor, který Vás uvede, my přijeli v 0:45 a dozor jsme tedy nikde nezaznamenali, vjížděli jsme výjezdem.

-pozor, cena za parkování bydlíka se odvíjí od místa, kde stojíte, nikoliv od toho, jestli používáte elektřinu. Pokud stojíte na netravnatém parkovišti, 5 zlatek, pokud stojíte na travnatém pruhu pro campery, 50. Přípojek na elektřinu je asi dost, na vodu tři červené stojany po jednom vývodu, ale nejsem si úplně jistý, jak moc je pitná, po natočenì do kanystru se výrazně zakalil, naštěstí jsme na pití vystačili s naší zásobou.
Možnost vylití WC chybí, pokud máte přenosné možná by se dalo na WC u vstupu, jsou před pokladnami vpravo zvenku ale jsou dost frekventovaná a je to tam přes celé parkoviště.

Parkovací lístek zahoďte až po výjezdu, hlídači při při výjezdu ho občas kontrolují

Možná by se tam dalo stát i v době zavřeného parku mimo sezónu, když jsme jako poslední odjížděli, odmontovávali závory u vjezdu,nevím,jestli místo nich dávají nějaké zábrany,ale vypadalo to,že nějací zaměstnanci fungují stále a jeden vjezd na parkoviště pro ně zůstává otevřený.

Při naší návštěvě už byla vodní část mimo provoz, pokud je otevřená, určitě to je na dva dny, pokud přijedete mimo sezónu a nemusíte nutně na každou atrakci jeden den by asi stačil (namočímte se i tak, atrakce s zahučením do vody jsou i v druhé části, užitečným detailem jsou sušárničky za 5zl, vejde se do ní najednou celá rodina. U těchto trakcí jsou skříňky na věci, pásek se kupuje u dané atrakce, nezkoušeli jsme, jestli funguje na skříňky u všech atrakcí nebo jen tam, kde se koupí.)

-z parku se dá kdykoliv v rámci platnosti vstupenky odejít a zase se vrátit, ochranka u východu postranními brankami Vám dá na ruku razítko a stejnou brankou se potom vrátíte.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: fifa32, prcht, Richard6, DDT, Oldies, opavaci, Slawczo

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,102,647 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.20485 sekund | Průměrně za: 0.20485 (0) sekund | Dotazy: 96 | Použitá paměť: 1.97MB/2MB