Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 karavan s franc. postelí a oddělenou sprchou: BURZA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

karavan s franc. postelí a oddělenou sprchou

Poslední aktualizace před 6 let
C
caravanmanČlen
Přidáno před 6 let
dovoluji si nabídnou karavan Sterling Eccles Jewel, r.v. 2006, řtyř až pětimístný.

délka s ojí 7,08 m, šířka 223cm,

fota najdete ve fotogalerii:

https://www.carav...i_id=24225

karavan s francouzskou postelí ( vzadu) vpředu dvě dlouhé postele, které se dají rozložit na velké letiště. Uprostřed koupelna se samostatným sprchovým koutem, umyvadlem a záchodem. Naproti prostorná kuchyň.

Všechny spotřebiče jsou kombinované, tj. fungují na plyn a elektřinu ( jedná se o bojler Truma Ultrastore GE 10 l, topení Trumatic Ultraheat 3600, lednice Dometic model 7xxx). Vše je plně funkční. Karavan lze užívat jen na 12V a plyn.


Karavan je vybaven tak, že nemusíte nic dokupovat ( kromě jídla a lůžkovin), ke karavanu je stan Capri Lux Green, ke stanu patří dvě boční ložnice a do stanu podlahu, dále má el. pohon, stabilizátor, rezervu na držáku pod karavanem. Na AL discích jsou nové pneu. Nádoby na vodu ( aquaroll, wastemaster), kabel na 220v, čerpadlo, botičku na kolo, klíny, PB lahve, cover na přední okna, cover na oj, kuchyňské nádobí včetně konvic na vodu, toustovač, topinkovač, atd. atd. Vše je funkční, absolutně bez investic!


Toto uspořádání - tj. s koupelnou uprostřed je vynikající pro ty, co chtějí zachovat co nejvíce soukromí - tj. ti co spí vepředu neruší ty, co spí vzadu a opačně!

Informace, která potěší ty, co mají negativní zkušenost s plasty ( s jejich stárnutím a tedy křehnutím, prasklinami, atd.) - přední a zadní panel nabízeného karavanu je laminátový. !!!

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na tel. 608 933 495 nebo emailem caravanman@seznam.cz

Pro ty co upgradují stojí za to uvést, že "caravanmanovi" zákazníci mají slevu!

Současně je na místě uvést skutečnost, že nový majitel získá nejen pěkný karavan, ale také nárok na každoroční bezplatnou servisní kontrolu včetně změření vlhkosti a tlakové plynové zkoušky. Mě i jemu se bude určitě lépe spát :^

Pro ty, kteří požadují kvalitní servis včetně elektroniky bych rád zmínil to, že umím opravy řídících jednotek včetně handsetů - není tedy třeba se bát, že při závadě na karavanu zůstanete bez pomoci!


Během prodeje změřím za přítomnosti nového majitele vlhkost dvěma profi vlhkoměry. O měření můžeme společně s novým majitelem, pokud si to bude přát vyhotovit protokol o měření vlhkosti. Tento protokol je dobré míti sebou při každém dalším měření vlhkosti pro její porovnání ( tak jak jsou majitelé karavanů zvyklí jinde v Evropě).

Děkuji za pozornost
Caravanman, tel. 608 933 495
Upravil caravanman dne 21.04.2018 12:39, před 6 let
C
caravanmanČlen
Přidáno před 6 let
prodáno, děkuji:y a přeji spoustu krásných zážitků na cestách.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: caravanman

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,723,583 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14426 sekund | Průměrně za: 0.14426 (0) sekund | Dotazy: 55 | Použitá paměť: 1.68MB/2MB