Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Eriba Touring - přetěsnění střechy: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Eriba Touring - přetěsnění střechy

Poslední aktualizace před 6 let
E
Eriba 550 GTNováček
Přidáno před 6 let
ahoj všem, potřeboval bych poradit ohledně přetěsnění střechy u karavanu eriba touring. Do karavanu nezatéká, ale při obhlídce se mi moc nelíbí spára mezi alu lištou a laminátovou skořepinou střechy. Origo bude pod lištou asi, pokud se nepletu a jmenuje se TEROSTAT. Je to taková ta žvýkačková šedá hmota, která po čase vylézá ze spár mezi lištou a plechem.
A nyní nevím, zda mám použit kvalitní polyuretan nebo terostat. PU se se mi osvědčilo v autoopravárenství mezi plech a plast, ale hliník a laminát nemám zkušenost jak se chová během teplotních změn.
Díky moc za radu a pokud možno velmi rychlou. Karavan je zatím ještě zazimován v garáži, ale chtěl bych tu střechu udělat před letošním výjezdem.

Díky všem

Honza
Eriba 550 GT Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
P
PilotekČlen
Přidáno před 6 let
Ja mám s PU tmelom (vytvrdne na pevnejšiu konzistenciu) skúsenosti skôr také, že po čase sa z problémového povrchu (napr. plastu) z dôvodu rozdielnej tepelenej rozťažnosti rôznych materiálov) zvykne odtrhnúť.

Čiže na tesnenie by som rozhodne použil trvalo pružný materiál typu butyl (tmel alebo páska, alebo originál býva vrstva butylu nanesená na tom gumo-plastovom profile, na ktorý sa potom skrutkuje hliníková lišta). Aj originál výrobca to takto robí a zrejme na to má dôvod.
Peugeot J5 2.5D Knaus Traveller 570 1992 náš veterán :-)
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Eriba 550 GT, Pilotek

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,028,128 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.11516 sekund | Průměrně za: 0.11516 (0) sekund | Dotazy: 50 | Použitá paměť: 1.63MB/2MB