Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Maďarsko/Pápa: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Maďarsko/Pápa

Poslední aktualizace před 3 roky
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 14 let
Stránky:
http://www.therma...
http://varkertfur...
http://www.termal...mpingplatz

Odkaz na ceník kempu:
http://www.termal...nstigungen

Odkaz na ceník lázní:
http://www.termal...ThermalbadPfftreisliste

GPS souřadnice:
E 17° 28' 389 N 47° 20' 211

Venkovní část obsahuje:
Dva tobogany, dvě klouzačky, dětský bazén, bazén sedací s vodou 36°C, bazén s divokou vodou cca 28° - 30°C Stánky s občerstvením, točeným pivem (doporučuji si přinést vlastní plechovky) langošemi, hotdogy, apod.

Vnitřní část obsahuje:
Plavecký bazén, kde je povinná koupací čepice, dětský bazén s klouzačkou, sedací bazén s vnitřním tobogánem. Pozor tobogán je pro děti od 12 let. Když jsme tam byli, tak tam jezdili skoro batolata a nikdo je nevyhazoval, ale jsou i opačné zkušenosti. Vnitřní bazén je spojený s venkovním, kam můžete neomezeně proplouvat. Dále velmi teplý sedací bazén, max. 20minut. Opodál, projdete li kolem squashového hřiště, je jídelna. Vaří překvapivě dobře, velké porce a za rozumné peníze.


Kemp je luxusní (nejlepší v Maďarsku), celoroční, velký (přes 200 stometrových parcel) tedy není potřeba rezervace, střežený, psi povoleni a mají i svoji sprchu, wifi internet zdarma, restaurace,

Přijedete-li večer nebo v noci, hlídač vás nasměruje na STPL před kempem kde přespíte zdarma a ráno najedete do kempu. Platí se při odjezdu.

Jídlo je poměrně levné, dávají velké porce a hlavně je chutné. Doporučuji se stravovat v lázních, než brát jídlo s sebou. Pivo se dá pít, ale lepší je si vzít s sebou zásobu plechovkových plzní, nejlépe v přenosném chladícím boxu.

Kemp není součástí lázní, ale cca 50 metrů od lázní. Během dne se můžete vracet do kempu a zpět. Ubytovaní mají vstup do lázní v ceně.

FOTOGALERIE:
www.caravan24.cz/images/photoalbum/DSC02514.JPG



Tady je mapa, klikni na View Larger Map

[gmaps]https://goo.gl/maps/CbiySrFQ4292[/gmaps]
Fun
Smile
Upravil Fun dne 07.11.2017 17:21, před 6 let
Petr1Petr1Člen
Přidáno před 14 let
Byli jsme tam v minulém roce, ale termální voda byla silně chlorovaná. Jinak je to moc hezký kemp. Pak jsme objevili termál Sá-ra, který je rovněž na slušné úrovni a letos tam opět zavítáme.:i
Upravil Petr1 dne 22.02.2010 19:33, před 14 let
R
RudynNováček
Přidáno před 14 let
Ahoj
jeden z kempů v HU vhodný i pro velmi postižené,hlavně co se veškerých služeb pro tyto lidičky týká. Jak píše fun,stravování na velmi dobré úrovni ,totéž platí i o celkové vybavenosti kempu.Za posledních 5 let nejméně 15x a velmi dobrá spokojenost. Doporučujeme. Hlavně na Silvestra. Rudyn.
bobesbobesNováček
Přidáno před 13 let
V pondělí jsme se vrátili z kempu Pápa. Je tam opravdu krásně, hlavně čisto, stále teplá voda a koupání v termálu super. bobes
!y + !u
turbomanturbomanČlen
Přidáno před 13 let
Ahoj,
doporučení na tyto termáy a hlavně na krásný kemp!r nás přesvědčilo a rozhodli jsme se vzhledem k počasí tady!v v sobotu vyrazit do těchto termálů!f Chtěla bych se ještě pozeptat, jestli není něco, na co bychom si měli dát pozor, např. po cestě, v kempu, nějaké konkrétní tipy,poplatky.....atd.
Předem děkujeme za rady:_
Kačka, Milu, !n,:a a :i
R
romo11Nováček
Přidáno před 13 let
Neni sa čoho báť, chodíme do Pápy už zopár rokov tak 2-3x do roka a žiadne negatíva som tam zatiaľ nenašiel. Kemp špičkový, termál cca 100m pešo z kempu. Výhodou sú kryté bazény kde sa dá vegetiť aj keď je vonku zlé počasie. Cena stravy v termáloch porovnateľná s cenami v SR a ČR. Pre ubytovaných v kempe zľava v termáloch. Môžem len doporučiť.
romo11 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
malinamalinaČlen
Přidáno před 13 let
Z vlastní zkušenosti můžeme jen doporučit, vrátili jsme se 11.7. Byli jsme zde poprvé a určitě lepší kemp než v Sarváru, co se týká dětí - hřiště, pískoviště animační program dvou animátorů. Jsou prostě na děti připravení, jen se nebát účasti jejich programu jako ti naši :a:a. Než se otrkali tak jsme jeli domů. Stáli jsme na parcele u hřiště což nese pro rodinu s dětma výhodu.
Na koupaliště se platí zvlášť, všední dny celkem volno, o víkendu fronta u vstupného a proto bych hned ráno zakoupil vstup ať potom nečekáš, pro návštěvníky kempu sleva, prokážeš se kartou kempu. V den odjezdu jsem nestih zaplatit do 12 a jelikož mají polední pauzu do 14 tak z toho byla jedna noc navíc:@. Platba pobytu v eu. vycházela líp, na koupališti jen hufy, měnil jsem v místním Interšpáru 1Kč :10 Huf :_
Upravil malina dne 21.07.2011 21:52, před 13 let
R
RudyČlen
Přidáno před 13 let
Ještě jeden tip pro klienty České Spořitelny - Přímo na budově lázní je bankomat maďarské Erste, na kartu ČS lze vybrat HUF za poplatek 6Kč. Vzhledem ke kurzu, používaném při mezibankovním styku, to je bezkonkurenčně nejlevnější směnárna :^
tomasboktomasbokČlen
Přidáno před 13 let
Když píšete o bankomatu, tak předpokládám, že do termálu nelze zaplatit kartou a co v kempu, můžete mi to prosím objasnit?
LAIKA X710R
R
RudyČlen
Přidáno před 13 let
Pokud si vzpomínám, platit kartou bylo možné jak v kempu tak v lázních. Tu možnost výběru z bankomatu jsem zde uváděl pouze pro případ potřeby hotovosti v HUF. Třeba pizzu v bufetu zaplatit kartou možné nebylo. Snad tahle doplněná informace pomůže. :_
Ještě jsem si vzpoměl - platba kartou v kempu byla zpoplatněna poplatkem (cca 3E). Mám navíc pocit, že z důvodu přepočtu z EUR na HUF a HUF na CZK vycházela cena při platbě kartou dráž. Tuším, že nejvýhodnější bylo zaplatit v Eurech. Rozdíly však nebyly nijak závratné.
Upravil Rudy dne 27.07.2011 11:37, před 13 let
tomasboktomasbokČlen
Přidáno před 13 let
Díky za info.

Vrátili jsme se z prodlouženého víkendu z Pápy a mé zkušenosti jsou:
- kemp: sociálky, sprchy, mytí nádobí, vylévání chem. WC vše v jedné budově (luxusní, čisté, přizpůsobené i dětem)
- termály: pěkné, zrovna v sobotu 30.7.2011 otevírali nový bazén na sporty (vodní pólo, vodní volejbal, skoky do vody), je jen škoda, že při špatném počasí nejde moc využít venkovní bazény a tobogány (když máte malé děti), protože musíte k nim chodit po venku a dost daleko. Krytý plavecký bazén jen v koupací čepici (s tím jsou sto let za opicemi). Teplota vody je super a je průzračná. Jídlo vynikající jak se zde již psalo (velké porce za příznivé ceny). Ve sprchách musíte neustále držet tlačítko na vodu, protože teče jen asi 2 sekundy a mají místo dveří igelit, který byl někde pro 2 sprchy jeden velký, ale ne zas tak velký, takže když ho jeden zatáhl tak druhého vedle odkryl, no sranda.
- město: krásný obrovský kostel se dvěma věžemi, do jedné z nich byl přístup (super výhled), poblíž kostela vynikající zmrzlina 15 Kč kopeček (no spíš jedna porce)

Platit kartou lze jak v kempu, tak v termálech.
LAIKA X710R
ArciArciČlen
Přidáno před 13 let
Zdravim,
jsme jeste v Pape, jen mensi info momentalne jsou vsechny venkovni skluzavky a Bazeny od pondeli uzavreny,otevren je pouze venkovni zadni ktery se proplouva z vnitrniho bazenu. Wifi funguje super!) Jinak vse uz zde bylo napsano Super, kemp take nema chybu.
HorniciHorniciČlen
Přidáno před 13 let
Stavoval jsem se tento víkend při cestě z Chorvatska v Pápě a můžu potvrdit předchozí reference. Vše je super, nové, čisté, za rozumné ceny....Michal
C
CHARLIEBULLNováček
Přidáno před 13 let
Ahojky všem.
Mohu jen potvrdit že kemp je výborný!!! Jen jsem měl smůlu že jim nějak neběhal počítač tak jsme museli platit hotově....EU!!! Tuto skutečnost s počítačem jsem zažil jak při příjezdu (rezervované místo) tak i při placení(odjezd) 10.dní!!! Trocha vada na kráse...doporučuji mít hotovost s sebou. Zklamání obrovské je v tom že nikde s Vámi nekomunikují jinak než maďarsky(krom recepce v kempu). Naštěstí v té největší restauraci v lázních si můžete ukázat......německy,anglicky nemáte šanci!!!!! Smutné je že pár km od Pápy .... Buck.Sarvár...se domluvíte bez problémů!!! A když už nic jíného tak jsou jídelní lístky jak v němčině tak i v češtině!!! Navíc všude obrázky! Poukud si chcete užít atrakcí tak doporučuji všední den....víkendy plné maďarů! Jinak kdo jede na divoko a chce se ubytovat v hotelu či apartmánu......O oúúúúúú!!!!! v Pápě nemá zájem nikdo vydělávat......smutné!!!!.....jsou tam asi 2.hotely a apartmány....nevím-neviděl jsem!!(nejspíš jsou tam všichni obyvatelé za vodou!?) Restauraci doporučuji na hlavní třídě----domeček s označením Čápů!!! cca 600m od náměstí. Perfektní jídlo i obsluha!!!!Doporučuji!!!Ceny jako v Čechách....akorát 2 násobná porce!!!
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 13 let
Konec srpna.Také jsme platili hotovostí HUF,ceník je jak EU tak HUF.Údajně nejde počítač,tak karty neberou ?! Čechů málo,převážně D klientela v kempu.Po setmění to bylo "mrtvé" město.S mořským pobřežím,kde právě život začíná večer je to fakt zarážející-lázeňské město?? Jinak pro děti ideální,ale musí být v provozu vše,jinak se budou nudit.A staví se asi podle všeho další hala s bazénem,aspoň podle hrubé stavby.
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
HorniciHorniciČlen
Přidáno před 13 let
Podle informací ze začátku září, rozestavěná stavba by měla být dokončena do konce roku. Maďaři na ni dostali dotace z EU a do listopadopu 2011 má dojít k jejich vyčerpání, tak sebou budou muset trošku hodit. Možná se tam zajedeme příští týden kouknout, jak se jim daří.Michal.
V
VybornaciNováček
Přidáno před 12 let
Byli jsme v Pápa na Silvestra a bylo to super, všem d
oporučujeme.
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 12 let
A už mají dostavěno???Chystám se tam na jarní prázdniny.
Jirka
POSÁDKA Adria Matrix
mengic333mengic333Člen
Přidáno před 12 let
Pocasie stoji za ... Ideme mocit prdelky do termalu. Sarka mi este neposlala samolepky, tak ak niekto uvidite modru supravu (ako na obr.) bez nalepky, tak sme to my.
JirkacJirkacČlen
Přidáno před 12 let
Tak prosím potom napiš co tam je novýho.Na jejich stránkách jsem se toho zatím moc nedozvěděl.
Díky
Jirka
POSÁDKA Adria Matrix
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,031,642 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.29276 sekund | Průměrně za: 0.29276 (0) sekund | Dotazy: 139 | Použitá paměť: 2.29MB/4MB