Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Může mít dobytek řidičák ?: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Může mít dobytek řidičák ?

Poslední aktualizace před 6 let
G
gutČlen
Přidáno před 6 let
Tak se Vás ptám, zažili jste že sedíte v autě a vidíte jak se paní trefuje před vaše auto aby zaparkovala a flákne do vašeho nárazníku. Já to zažil, když flákla podruhé tak jsem na ni vystartoval řekl jí co si o ní myslím v klidu flákla ještě dvakrát do našeho a dvakrát do toho před ní vyměnili jsme si nějaké názory a ona v klidu odešla.
Chápu že se může stát ale když do někoho fláknu tak se omluvím a neřvu na něho že se mnou husy nepásl. Natož mu ještě za jeho přítomnosti fláknu do auta ještě dvakrát.
Nasraný jsem zavolal policii která udělala zápis, nafotila odřený nárazník. Paní která si mezitím nakoupila řekla že nic necítila že má vzadu kouli. Na otázku ,jak se dokázala vejít mezi dvě auta řekla že spadla zvrchu.

Řeknu Vám jak to skončí - budeme se takhle chovat k sobě všichni. Protože na takové lidi není metr.

Stalo se v Hradci Králové 3.12.2017 . Den předtím jsem viděl na nějakém malém citroenu před Mountfildem lístek -omlouvám se, nechtě jsem nacouval do vašeho auta pokud je nějaká škoda můj telefon.

Ten zelený citroen je paní oktávky jsou před ní a za ní. Nešlo tam ani projít.
Denke daran: Amateure bauten die Arche, Profis die Titanic!!
gut Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
Lubos a DasaLubos a DasaČlen
Přidáno před 6 let
Klobou dolů před paní. To tam snad nastrkala bokem, ne? Nebo že by vznášedlo?
Zdraví
Luboš a Dáša
K
kutil1Člen
Přidáno před 6 let
Ahoj, auto mi na parkovišti nabouralo červené auto a ujelo. Požádal jsem o úhradu ze svého havarijního před cca 50 dny a nemám zatím peníze.Škoda cca 10000. Například na jeden dotaz jsem čekal odpověď 40 dní a teprve po stížnosti mi likvidátor odpověděl z 50 %. Je to Allianz. Je to prémiové auto a nesouhlasil jsem se svařováním nárazníku, ale chtěl jsem výměnu. Výměnu neschválili a nedali do rozpočtu ani svařování. Stojí mne to spoluúčast a příští rok snížení bonusu. Ale musím se přiznat, jsem rád, že jsem toho řidiče neviděl.... Proto s tebou souhlasím, že to bolí a obdivuji, že jsi se omezil jen na slova, ale nic jiného nezbývá.
Upravil kutil1 dne 03.12.2017 23:13, před 6 let
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 6 let
Povim vam pribeh. Ja vetsinou kdyz jdem nakupovat do kramu tak od jiste doby co jsem prestal pocitat sramy od nakupnich voziku zustavam sedet u ridice a sleduji frkot na parkovisti nez ma mila nakoupi a vrati se... Nekteri lide jsou asi poloslepy nebo nevim. bud parkujou na prasaka a nebo naopak se snazej vecpat do der kde zakonite kdyz uz se vlezou a druhe auto neodrou, tak proste nevystoupej.... Ale tohle je taky vec toho jak se u nas delaji parkovaci mista. Opet budu vyzdvihovat USA jak to tam funguje jak ma... Ano maji sice vic mista a tak si muzou dovolit rozlehla prostorna parkoviste ale nikdo netvrdi ze tady v cesku se musi supermarkety stavet na kazdym rohu kde zbylo trocha mista... V USA je parkovaci misto tak siroke jako nejsirsi jejich osobni vozidlo s obouma otevrenyma dverma. To znamena ze pri trose dobry vule kdyz amik zaparkuje uprostred, nema sanci prastit dverma sousedovi do auta. Ted k memu pribehu. A jednou tak sedim a cekam na Libusi u Lidla, prichazi pritelkyne naseda a jsme ready odjet. Vtom se prizene Audi s dvema rakosnikama v pubertalnim veku a vrz ho me o blatnik do mezery kde je naznacenej pruchod pro lidi. Vylejzam v domeni ze to budem resit, on mezitim preparkuje kus dal kde se vejde a dela ze nic, ja zacinam zvysovat hlas - neco o slepym kretenovi a z auta se vysouka osvalikovany vyfetlo a jde do me a macha pesti jako ze jsem si dovolil moc ze on je tu boss. Viditelne je psychotropne ovlivnenej buhvicim proto saham za dvere a vytahuju rovnou macetu, pribiha jeho spolujezdec a uklidnuje me ze bude zle ze na to mam takzvane srat, vyfetlo mezitim otevira kufr auta a vytahuje Krizovej klic na kola. Jeho spolujezdec ho kroti, mezitim ma pritelkyne jiz mluvi s Policii na telefonu. To oni slysi a s plinavcem na me predni okno rychle nasedaji do auta. Pri jejich snaze odjet naskakuji do Kosmika a s nim jim zablokuju vyjezd. Oni ve strachu z policie do me parkrat jakoze najedou ale ja neuhybam. Rakosnik nedba a pres obrubnik a travu mizi na silnici kamsi smer SAPA s kvilenim gum. Policie dorazi asi za 3 min, ja diktuju jejich znacku a popisuji udalost. Oni hlasej hlidkam do vysilacky ale tim to vse konci. Policie se me pta jestli to chci sepisovat jako nehodu ale na to uz nemam nervy, stejne to vysumi jako vzdycky. Navic na svym aute mam spis odrene jejich auto a memu nic tentokrat neni. Nakupni voziky jsou horsi....

A ponauceni z teto story? To si vymyslete kazdy sam. Ale mit u sebe v teto zemi jen kontaktni zbran je dle me malo.... Mozna by to spravil v te chvili dobre mirenej kybl hoven.

PS - tu znacku ty nany co ti bouchla do auta bych mozna alespon rozostril, zakony v CR jsou nekdy pekne padly na hlavu a nejsem si jistej jestli tohle neni ten "osobni udaj"
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
Upravil floridan79 dne 04.12.2017 01:52, před 6 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: gut, Lubos a Dasa, kutil1, floridan79

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,017,755 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.16006 sekund | Průměrně za: 0.16006 (0) sekund | Dotazy: 60 | Použitá paměť: 1.71MB/2MB