Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Peugeot Expert Teepee: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Peugeot Expert Teepee

Poslední aktualizace před 6 let
T
Tomikus158Nováček
Přidáno před 6 let
Sharan šel do světa, jelikož to chtělo něco většího. Pořád jsem pokukoval po menší dodávce, ale....T4 je stará, T5 je pokladnička, ducato L1H1 je už celkem velké :-( no a pak mi brácha říká: no a co jumpy/expert? Má v práci třímístnou plechovku, najeto při rozvozu zboží cca 200.000 a jen běžný servis.

Citroen Jumpy Panorama/ Peugeot Expert Teepe/ Fiat Scudo - je to jedno, jedna fabrika ve Francii, stejný auto. Nakonec se podařil Expert ve skoro plné výbavě, chybí mi jen pneumatické pérová í vzadu s regulací výšky. Jinak hromada airbagů a bezpečnostních píčovinek, osm míst, prodloužená verze, takže se třemi řadami sedadel, to má pořád kufr jak oktávka. Automatické stěrače a světla, autoradio s velkým displejem s navigací, no prostě francouzskej multivan.

Vestavba byla od začátku jasné, musí jít vyndavat ven, nesmí to být na stálo. Auto musí jezdit i normálně jako osobák. Takže koncepce několika krabic, které unese jeden člověk a sám je tam dá. Do sharana jsem to měl podobně, jen jsme tu zadní nezvládl nandat sám. A oproti sharanovi, kuchyně z boku, aby se dalo uvařit i uvnitř auta, kdyby bylo hnusně. nejprve jsme jí chtěl mít vzadu. Má to jednokřídlé dveře, které se vyklápí nahoru a jsou fakt obrovské, takže střecha zajištěna. No ale nedalo by se uvařit v případě ošklivého počasí uvnitř, což kuchyně na straně umožní a ještě je u sporáku ve dveřích okno, takže pára půjde ven.

Materiál překližka 15 mm, odolá vodě a není těžká. Vzadu jsou dvě bedny, každá se dvěma šuplíky. Pokud jsou tyhle dvě bedny v kufru, dají se před ně dát pořád tři řady sedadel. V druhé řadě se dají místo sedadel dát tři bedny, Dvě postranní se otevírají vyklopením k bočním oknům, prostřední se vyklápí víko směrem k zadním pátým dveřím a ještě je v ní šuplík. Je to bedna na lednici, takže se dá buď vysunout nebo do ní vlézt ze shora. Pokud se dá jen jedna postranní bedna, stále se vejdou dvě sedadle třetí řady, takže auto může být šestimístné. no a poslední řada je bedna, která slouží jako kuchyně. Je v ní dřez s el. baterií s mikrospínačem, vařič, šuplíky na jídlo a nádobí, šuplík s nádrží na odpadní vodu. Z kuchyně jsou propojeny hadice na vodu, plyn a elektřina do vedlejší bedny ve druhé řadě, kde je nádrž s vodou a plynová bomba. Vedle kuchyně je místo na dvě sedačky.

Spaní je řešeno tak, že se sklopí opěradla dvojsedáku ve druhé řadě, z beden za nimi se vyklopí dvě desky, které se překlopí přes sedačky a je vyřešeno.

Záclonky ušila babička, navléknuté jsou na hliníkových trubičkách, které jsou zastrčeny do vyvrtaných děr v plastech auta. Na konci trubiček je guma, takže to v plastu nejezdí.


ještě to bude chtít točny pod přední sedadla a vyřešit druhou baterii, co by hnala lednici.
Peugeot Expert Teepee 2.0 140
Tomikus158 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen Obrázek nebyl nalezen
R
RadovanČlen
Přidáno před 6 let
Krásná práce ! Vůbec si myslím,že tito frantíci jsou proti koncernovým "rádobydokonalostem" zbytečně podceňovaní. Přeju ať v pohodě slouží !
Radovan,Zuzana,Peugeot Partner,Coachman Pastiche
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Tomikus158, Radovan

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,252,380 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13769 sekund | Průměrně za: 0.13769 (0) sekund | Dotazy: 58 | Použitá paměť: 1.7MB/2MB