Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Polsko Balt: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Polsko Balt

Poslední aktualizace před 6 let
klidasklidasNováček
Přidáno před 6 let
Ahoj přátelé vím že je ještě brzo . na jaře se chystáme se ženou projet severní část Polska kolem Baltu . Byl bych rád kdyby mi někdo mohl poradit zajímavá místa na co si dát pozor kde se dá v pohodě přenocovat atd... Diky za případné info Pavel :)
mekiemekieČlen
Přidáno před 6 let
Před pár lety jsme projeli celé pobřeží od Svinoústí až na Hel a dál po Gdaňsk. Spát se dá bez problémů prakticky všude. Pěkné je ve Woliňském národním parku, Slowinském národním parku, na Lebském jezeře, Lacká duna, moc se nám líbílo v Surfkampu na jezeře Gardno,městečko Mrzezyno, město Kolobrzeg, muzeum jantaru a motýli v městečku Jaroslawiec, nejstarší dřevěný jeřáb v Gdaňsku, je toho tam plno. Pro polské turisty jsou velkou vášní majáky - projet a vystoupat všechny majáky na baltském pobřeží - to mi připadalo skoro jako posedlost. Zkrátka pokud chceš najít něco zajímavého, tak najdeš. Možná to není tak turisticky atraktivní, jako jiné země, ale nám se tam moc líbílo. A rybiček jsme snědli víc, než na jihu.
mirek a hana, VW t5, samodomo vestavba druhá v pořadí
bydlikemevropoubydlikemevropouČlen
Přidáno před 6 let
Zdravíme, nevím kolik máš na cestu času, ale my vloni v létě dokončili cestu putování podél pobřeží Polska a mohu doporučit jet nahoru podél slovenských hranic Karpaty a Nowy Sad, Sanok, Zamošč, Chem, Bialystok jako na Litvu a v Suwalki uhnout už k Baltu. Tam se napojit na moře a putovat podél pobřeží. Parádní cesta. Rozhodně nevynechejte Gdaňsk. Dolů můžete jet rovnou buď podél Visly nebo až ze Swinoujšcie, ale nám přišla hezčí cesta podél Visly. Nemineš aspoň Toruň a spoustu památek. Polsko je nádherné a i v létě můžeš stát bez problémů, téměř kde se ti to bude líbit. Kolega výš má pravdu, majáky mají ve velké oblibě a jsou krásné. Pokud budeš putovat podél pobřeží, je dobré si z tabule ofotit mapku nebo jí získat v infocentru a jet od majáku k majáku.... ( dají se minout). Nemá cenu si kupovat jídlo na cestu, v Polsku ho koupíš levněji. Pokud by jste chtěli, na stránkách má Zdenda parkovací karty s fotkou místa, popisem a GPS polohou. Třeba by se Vám nějaké stání hodilo. Jinak jsme na imejlu.

Krásnou cestu Polskem Bobeška
Bobeška + Zdenda + Flíček Dethleffsíček :_
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: klidas, mekie, bydlikemevropou

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,042,157 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.09375 sekund | Průměrně za: 0.09375 (0) sekund | Dotazy: 54 | Použitá paměť: 1.66MB/2MB