Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Sněhové řetězy pro Fiat Ducato: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Sněhové řetězy pro Fiat Ducato

Poslední aktualizace před 5 let
V
Vladas60Člen
Přidáno před 15 let
Dobrý den všem novým přátelům karavanistům. Řeším jako nový majitel staršího obytňáku, kterým je Fiat Ducato Euramobil, zakoupení sněhových řetězů pro pneu 215/70 R15. Může někdo poradit, co se mu osvědčilo, abych nemusel absolvovat stejný hlavolam jako u osobního vozu? Vítám každý příspěvek. Čeká na mě první zimní sezóna a chtěl bych si ji náležitě užít. Ještě jednou díky a hezký den.
HrochHrochČlen
Přidáno před 15 let
Ahoj, já jsem koupil samoupínací řetězy firmy RUD a jsem fakt spokojen - u manipulace se nezašpiníš a nezabírají moc místa. Mrkni na stránky výrobce na RUD-comfort Centrax - je to hned ten první odkaz a dej si spustit filmeček s ukázkou jaj se nasazují. Odkaz zde : http://www.rud.co...itung.html .


FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 15 let
Fun
Smile
JirkaJirkaČlen
Přidáno před 15 let
Vážení přátelé karavanisté,

s nadcházející zimní sezonou si vám dovolujeme nabínout sněhové řetězy PEWAG se slevou pro všechny návštěvníky tohoto webu. Sleva -20% a poštovné ZDARMA.

Dále vám nabízíme zkušenosti z 14 let prodeje a více než 20 typů sněhových řetězů.
U většiny modelů najdete na webu v detailu zboží nejen rozměry pneu, ale i MONTÁŽNÍ VIDEA.

Čtvrtou sezonu nabízíme také sněhové řetězy RUD, na které umíme (zatím) poskytnout slevu -10% a poštovné ZDARMA.

Montážní video, např. model RUD comfort CENTRAX http://www.sukorady.cz/video.php?file...&h=320

SLEVA bude uplatněna na všechny objednávky v našem e-shopu www.sukorady.cz, v poznámce vepsat SLEVA Caravan24.cz :_

Budete-li potřebovat poradit, pište nebo volejte, viz kontakty na www.sukorady.cz

Zdravíme

Jirka a Dana, Sukorady
JirkaJirkaČlen
Přidáno před 15 let
Ahoj Vlaďas,

Z těch levnějších bych volil Brenta-C 4x4 pro Off-Roady a dodávky nebo Sportmatik SUV se samočinným dopínáním. Spíš ale na lehčí auta, nevím kolik váží vaše naložené.

Z dražších bych dal přednost Centraxu od RUDU, nic lepšího jsem zatím nepotkal. Snáší i těžší auta.

Pokud jde o těžké nasazení přetíženého vozu volil bych Cervino, hůře se nasazují, musí se pojíždět, zato jsou bytelné.

Obecně ještě platí, že je potřeba skouknout místo v podbězích, zvláště u nástaby na autě se zadním pohonem. Někdy tam toho místa moc není a dle toho je vhodné i zvolit řetězy.

Ahoj Jirka

V
Vladas60Člen
Přidáno před 15 let
Ahoj Jirko,
díky za rychlou reakci a nabídku. Mám Ducato alkovnu, klasická kabina, kde by asi místo mělo být. Jinak samozřejmě bych raděj volil cestu jednodušší byť dražší, ale musím projednat s pokladníkem :-)).
Ještě jsem se dočetl, že starší verze RUD Centrax by měla být vyrobena ze silnějších řetězů. Nevím zda se nejedná ale o jiný materiál atd.
Každopádně věc projednám a ozvu se.
Hezký den z Plzně.
Vladas
JirkaJirkaČlen
Přidáno před 15 let
Ahoj Vlaďs,

od letoška se vyrábí dva typy Centraxu od RUDu. Starý silný zatím jede dál a o něm mluvím, sám jsem na něm jezdil a mám ho v obytňíku doposud a ten je vhodný pro tuto kategorii vozidel, nový slabší se jede v menších velikostech a je určen převážně pro osobáky. Na Tvoje pneu by přišla velikost 49 viz http://www.sukora...z/pro/1452 , máme ji skladem, na RUD dáváme pro C24 10% dolu, Tobě nabízím 20% slevu. Zaslání ZDARMA je u řetězů samozřejmostí. :)

Zdraví Jirka
Upravil Jirka dne 15.10.2009 15:34, před 15 let
milvalmilvalNováček
Přidáno před 15 let
obchodníci radost mít nebudou (sorry), ale obytkáři snad jo ... vloni jsem si v livignu autem hezky zabruslil a tak na letošní zimu se už vybavím ... dnes jsem objednal na http://www.stresn...zy-cz?od=0 "rychlonasazovací" řetězy THULE K-Summit XL ... konstrukčně mi připadají hodně podobné jako pewag či rud, ale starému Thulemu stačí jen cca půl peněz ... uvidíme až je nasadím do boje
milval
V
Vladas60Člen
Přidáno před 15 let
Ahoj Milvale, na základě tvého příspěvku jsem mrknul na odkaz Sněhové řetězy THULE K-Summit. Vypadají zajímavě, stejně jako jejich cena. Jediné co mě zarazilo je to, že jsou určeny pro dodávky a SUV s hmotností do 2000 kg. To si myslím v našem případě těžko můžem dodržet a pak děj se vůle Boží. Nebo se mýlím? Máš nějakou informaci o tom, že jsou vhodné i na obytku? Jde mi o sílu řetízků....atd. Díky za informaci. Vladas
milvalmilvalNováček
Přidáno před 15 let
Řetězy dorazily, uvidíme co vydrží až se nasadí do provozu. Hlavně to jednoduché nasazování mě těší. Navíc nemusím montovat před zimou žádné pomocné prvky na kolo. Na osobáku si řetězy u nás na valašsku docela užiju a jízda s nimi je spíš o posunování, vystoupání se snahou o co nejjemnější zacházení. Je to ale pořád jenom technika, nic víc. Až zima řekne, jak jsem koupil.
milval
O
OndraS1Člen
Přidáno před 6 let
Ahoj.
Vím, že jde o staré téma, ale pro mne přesně aktuální a shodou okolností stejný vůz. Tedy Fiat EuraMobil 590 LSS, kola 215/70 R15.
Takže po letech prosím o doporučení aktuálních řetězů.
Resp. otázka. Zvládnou toto auto řetězy označované do dvou tun? Máte s tím někdo zkušenost?
Předem díky
fidofidoČlen
Přidáno před 6 let
Myslím, že nejlépe vyjdou tyto https://www.autodesignplus.cz/rsv-ser...suv-rsv75/
Řetězů na osobák bych se bál, že se můžou přetrhnout a napáchat víc škody než užitku:x
Fido&Fidorka
P
paragČlen
Přidáno před 6 let

Citovat

OndraS1 napsal:

Ahoj.
Vím, že jde o staré téma, ale pro mne přesně aktuální a shodou okolností stejný vůz. Tedy Fiat EuraMobil 590 LSS, kola 215/70 R15.
Takže po letech prosím o doporučení aktuálních řetězů.
Resp. otázka. Zvládnou toto auto řetězy označované do dvou tun? Máte s tím někdo zkušenost?
Předem díky


Pokud budou pod sedačkou,tak to asi zvládnou.Nedovedu si sebe představit,že se mi přetrhnou a já sháním 3hod.traktor.Mám SUV řetězy,4krát použití a vždy pohoda.Jen to nasazování v -12st.(1krát)nic moc.Já bych řetězy do 2tun na obytku asi nekupoval.
O
OndraS1Člen
Přidáno před 6 let
OK. Díky za rady. Přeci jen není nad to poslechnout (občas) zkušenější.
H
hroznejpetaČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj, v minulosti se zde psalo o sněhových řetězech Thule König K-Summit. Má s nimi někdo osobní zkušenosti? Mám problém použít klasické řetězy, mezi pneumatikou a tlumičem mám cca 13mm.
YettiYettiČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj, taky mám Euramobil. Padlo tady pár dotazů na hmotnost a zkušenosti. Jsem ze Šumavy a zrovna včera jsem díky řetězům jel z Kvildy jak král. Slabé a poddimenzované jsem před lety přetrhl v prvním kopci. Rozhodně doporučuji hranatý profil oka (lépe drží na ledu a tvrdém sněhu) na těžké dodávky a nedám dopustit na samonapínací varianty. Nepamatuju se přesný typ, ale když si vzpomenu doma se mrknu. Mám Thule a příjemné je i sundání - pomocí háčku zatáhnu za úchyt a sami se rozenou a stačí z nich jen sjet. Přítelkyni jsem pořídil na osobák samonapínací od Pewag a taky super.
Y.

Automatické sloučení 22.01.2018 18:38:
Tak je to oznaceni Thule XS16 .... jiny bych asi uz ani nechtel
Yetti
Upravil Yetti dne 22.01.2018 19:38, před 6 let
K
KoudyNováček
Přidáno před 6 let
H
hroznejpetaČlen
Přidáno před 6 let
Díky za reakce na můj dotaz. Umístěním mého dotazu do tohoto vlákna bylo trochu zavádějící. Já mám Forda, 2017. Mezi pneumatikou a tlumičem je pouze 13mm. Klasické řetězy se mi tam nevejdou. Řetězy Thule König K-Summit jsou takové zvláštní, nezasahují mezi pneumatiku a tlumič. Stojí však cca 10.500. Což není málo. Ale zase mi to přijde lepší, než mít na předku pneu o šíři "jenom" 195 na zvláštních diskách. Normální mám 235. A protože je to atyp za dost peněz, tak by byly dobré osobní zkušenosti. Díky.
PipPipČlen
Přidáno před 6 let
König K-Summit VAN K84 jsem pořídil před Vánoci. Nastavil jsem je na rozměr pneumatik a vyzkoušel nasadit na asfaltu při plusové teplotě...a bylo to báječně rychlé a jednoduché :^. Takže hurá na Nové Hutě. Nahoru v pohodě, bylo posypáno šutrama. Přes noc nasněžilo...žádný problém mám řetězy, tak to zvládnu !t. Problém je v tom, že nejsou vyprošťovací...jak jsem přijel na parkoviště, tak teplé gumy rozpustily sníh a vytvořily lavor, který přes noc zmrzl. No a když se kolo točí na místě, tak se řetězu to samonasazení moc nedaří. Nakonec jsem jeden horkotěžko nasadil a auto jsme s pomocí vytlačili. Nasadit druhý řetěz bylo dílem okamžiku a hurá do Vimperka. Dost to drncalo, ale snažil jsem se jet alespoň padesát, abych to auto co jelo za mnou moc nezdržoval, když na mě pořád blikal. Před Vimperkem jsem zastavil, abych sundal řetězy a koukám, že jeden chybí...jasně...takže zpátky. Řetěz jsem našel, nasadil a dotáhl tak, že nešel povolit...no a hurá zpět do Vimperka. Tentokrát na mě nikdo neblikal, protože za mnou nikdo nejel...ujeli jsme asi kilometr a zkontrolovali je...jeden opět chyběl...no takže už jsou měsíc na reklamaci a my sedíme doma :v
Filip + paní Thajková a MB Viano Fun
H
hroznejpetaČlen
Přidáno před 6 let
To máš teda blbý :-(. A vidíš to jako konstrukčně špatně řešené anebo jeden vadný kus. Pokud je to špatná konstrukce, tak nemá ani cenu o koupi uvažovat. Pokud je to "jenom" špatný kus, tak lze doufat, že jiný bude fungovat.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Vladas60, Hroch, Fun, Jirka, milval, OndraS1, fido, parag, Pip, hroznejpeta, Koudy, Yetti

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,865,542 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.18966 sekund | Průměrně za: 0.18966 (0) sekund | Dotazy: 138 | Použitá paměť: 2.28MB/4MB