Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Prosakování vody za nádrže: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Prosakování vody za nádrže

Poslední aktualizace před 7 let
K
KitadomČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj,
při výjezdu jsme zjisitili že nám u karavanu někudy sákne voda z nádrže na vodu. U výpusti v podlaze z venku se vyskytují drobné kapičky... Uvnitř karavanu okolo nádrže sucho. Chystáme se nádrž demontovat a kouknout co se tam děje... Výpust je v podlaze zatěsněna nějakým elastickým tmelem. Nevíte někdo čím to je zatěsněno případně čím tu výpust pak zatěsnit až se brátí zpět? Případně nemáte někdo zkušenost kde by to mohlo prosakovat či na co dát při demontáži pozor...? Je tam třeba těsnění na dně nádrže kolem té výpusti nebo to je vylisováno v kuse... Na větší díru to nevypadá nebo to opravdu jen jemně prosakuje... Předem Vám děkuji za radu..
JozaJozaČlen
Přidáno před 7 let
není to jenom kondenz ???
K
KitadomČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Joza napsal:

není to jenom kondenz ???

Už nás to taky na padlo, ale na kondenz nevím nevím, když se to dosucha otře tak je to tam za nějaký čas zase ať je počasí jakékoliv... Přišly jsme na to, když jsme zapomněli při nalívání zavřít nádrž na vodu a přetekla, ale vše vyytřelo vysušilo.. Prošlo to teda i podlahou ale to vykapalo a i uschlo... Více jak týden byly 30 takže bylo dostatek času na to aby podlaha proschla... To se to začalo kontrolovat ... A od té doby to tam prostě je pokaždé když se naplní nádrž a v nádrži je voda...... Jinak nádrž plníme a používáme až v kempu když stojí (na cestu ji vždy vypouštíme...).
P
petakČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj, ten otvor bude utěsněn nejspíš Terostatem 2759.
K
KitadomČlen
Přidáno před 7 let
Díky za tip nádrž demontovála a závada zjištěna výpust je ze 2 částí a mezi nimi to netěsní... Takže vyměníme těsnění a přilepíme zpět.

Automatické sloučení 22.09.2017 10:34:

Citovat

Kitadom napsal:

Díky za tip nádrž demontovála a závada zjištěna výpust je ze 2 částí a mezi nimi to netěsní... Takže vyměníme těsnění a přilepíme zpět.

Tak ještě upřesním kdyby náhodou někdo řešil při demontáži toho čím to vytíká bylo zjištěno že je prasklí lem kolem té výpusti (kolem špuntu a tím to sáklo... Jak mohl prastknout netuším... .
Upravil Kitadom dne 22.09.2017 10:34, před 7 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Kitadom, Joza, petak

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,701,065 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.18459 sekund | Průměrně za: 0.18459 (0) sekund | Dotazy: 71 | Použitá paměť: 1.79MB/2MB