Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Kalove prutokove cerpadlo 12V ???: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Kalove prutokove cerpadlo 12V ???

Poslední aktualizace před 7 let
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 7 let
Zdravim. Potrebuju radu ohledne cerpadla co mi pomaha s odtokem vody z umyvadla a sprchy. Asi odeslo na vecnost pac se spusti jen kdyz se kontaktama nekolikrat za sebou rychle dotykam primo u cerpadla (cuka se az se rozjede na nekolikatej pokus) ale kdyz ho spustim vypinacem v koupelne tak do nej proud jde, napeti na dratech k nemu spadne z 12 a pul na 8 -9v ale nerozjede se. Je to starsi cerpadlo myslim Bosch z nejakeho dyzloveho topeni co honilo vodu do motoru kdysi. Melo docela pekny prutok (3cm pripojeni) a vrtulka nebyla naprimo do morotu ale pres oddelene komurky pres magnety... A neco podobneho prave potrebuju sehnat - na 12V. Kdysi jsem tam mel cerpadlo z pracky coz bylo super ale z 220V pod autem za zadni napravou jsem nemel moc dobrej pocit.

Mam spodek sprchy v podstate stejne vysoko jako vrch odpadni nadrze a tak jsem udelal pod autem 10L nadrzku do ktere ta sprcha tece samospadem ve vetsim uhlu nez byla do hlavni odpadni a z te to cerpadlo saje a vyhodi to trubkou pres podbeh zadniho kola a sup s tim do velke nadrze kde je i fekal. cerpadlo je na uplne nejnizsim bodu soustavy a delalo mi "sifon". Predtim mi totiz na ceskych silnicich voda z klasickeho sifonu vyskakala a cejtil jsem z odpadu sprchy i zachod nekdy.

Takze at to shrnu. Melo by to byt nejlepe cerpadlo kalove ci na znecistenou vodu mydlinkama, prutokove tzn. trubka dovnitr trubka ven (vsude vidim u kalovych jen s nasavacim kosem) a hlavne na 12V... A taky samozrejme nejlepsi kdyz nebude stat nad tisicovku.

Nemate nekdo napad? Na netu se mi nejak nedari najit to prave. A nebo stoji treba 5 tacu a vic, tady jeden priklad za vsechny:

http://www.johnso...0-12v.html

7 klacku vozit pod autem jen tak??
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
Upravil floridan79 dne 29.08.2017 00:39, před 7 let
floridan79 Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
Z
ZmudovciČlen
Přidáno před 7 let
Zkus Aliexpress, obyčejné čerpadlo s připojením G1 je zde už od 200 Kč. Napsal jsem water pump 12V. Sice není na kalovou vodu,ale myslím že to snese...
pachtapachtaČlen
Přidáno před 7 let
Musím se podívat myslím ,že mám v ponku oběhové čerpadlo z vw caravele bylo funkční měnilo se z důvodu že při chodu prokapávalo kolem hřídelky na to co ty potřebuješ by to nemuselo vadit.Jinak ve čtvrtek nebo v pátek budu dělat rybí salát tak se stav pro sklenici.
Hanka a Pavel
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 7 let
Tak jsem nasel problem nefunkcnosti :-) Po rozebrani motorek tocil, kdyz jsem pripojil na komoru s vrtulkou tak se zdalo ze toci protoze vrcel ale vodu netlacil... rozebral jsem tedy komoru a tam kde se vrtulka meni v ten bezdotykovej magnetovej pohon, tam je skvirka priblizne 2mm aby se voda dostavala i pod vrtulku kvili mazani/chlazeni tak tam byly skripnute kulate kremenne kaminky. Proto nekdy se to podarilo protocit ale vickrat ne... Vse jsem vycistil, vytrel usazeniny pod vrtulkou a najednou cerpadylko tlaci vodu jako dabel, jakoby bylo nove. Alespon vim ze mam dalsi ne-bezudrzbovou vec v aute :-)

PS - to cerpadylko Pavliku cos hledal jsi mi uz jednou daroval :-) Je to to co jsem ted vycistil, proto jsi ho v garazi nenasel :-) Jeste jednou diky tedy a dekuji predem i za rybi salatek, myslim na nej a uz ted slintam :-)
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 7 let
Rybí šalátek...hmmm!j
...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: floridan79, Zmudovci, pachta, Me2d

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,598,078 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13428 sekund | Průměrně za: 0.13428 (0) sekund | Dotazy: 66 | Použitá paměť: 1.75MB/2MB