Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Pozdrav od nováčka: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Pozdrav od nováčka

Poslední aktualizace před 7 let
D
DoTNováček
Přidáno před 7 let
Zdravím všechny,

jmenuji se Karel a slyším na Káju. Táhne mi na 40.

Rád poslouchám a vstřebávám informace. Navštěvuji pár odborných internetových fór a jsem z nich zvyklý na rázné udržován pořádku. Možná proto toho moc virtuálně nenakecám.

Sem mě dovedla zvědavost a určitý stupeň pohodlnosti. Řekněme, že bydlení ve stanu už mě přešlo a začínám pokukovat po trochu pohodlnějším cestovním obydlí. S karavany mám zatím jedinou zkušenost - vídám v nich bydlet lidi na závodech, kterých se také účastním a to mě nahlodává k tomu, že bych si něco takového taky pořídil. Trochu problém je to, že využití by bylo jen párkrát do roka a tak tento nápad doma obdržel nálepku - "počkej až vyrostou děti nebo až nebude hypotéka". Druhý problém je totální neznalost problematiky karavanů. Na nový finance nejsou a starší levný nedokážu prokouknout.

S plánem zúčastnit se závodů v srpnu vyvstala zase myšlenka karavanu. Budu tam sám, zbytek rodiny se bude bavit na chatě u rodičů a já začal po známých shánět karavánek, který by utáhlo Clio a já se do něj vešel. Velmi rychle jsem se virtuálně skamarádil s řadou malých lehkých Poláků. Jenže všichni rybáři v okolí, kteří měli tento karavánek a i by mi ho půjčili za symbolickou částku, láhev něčeho dobrého nebo basu dvanáctky z Plzně, už ho prodali a koupili něco jiného, velkého, krásného či úžasného, co už z ruky nedají. Naprosto je chápu. Karavan s postelí, pár původními skříňkami a aspoň trochu vodotěsný je něco jiného než pojízdný domek s veškerým komfortem. A to mám vpodstatě jen pár požadavků. Aby do karavanu neteklo, měl technickou a dalo s s ním bezpečně dojet na místo určení a zpět. Komfort netřeba.

A tak jsem tady s plánem sbírat informace, shromažďovat nápady a časem je použít v případě, že mi spadne do klína za nějaké pěkné peníze karavan, který si bude chtít stát členem domácnosti jako všechny ostatní užitečné věci které máme. A když už si jednou něco pořídíme, tak se o to náležitě staráme. Přeci jen nejsme tak bohatí, abychom si mohli dovolit plýtvat penězi na vlastní blbost.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: DoT

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,025,116 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.13460 sekund | Průměrně za: 0.1346 (0) sekund | Dotazy: 44 | Použitá paměť: 1.57MB/2MB