Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Vykradení bydlíku v Itálii: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Vykradení bydlíku v Itálii

Poslední aktualizace před 7 let
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 7 let
No Floridane, nesdilim tvuj radikalni nazor. Stara vec je, ze nasili plodi zase jen nasili. Kdyz by mi nekdo sahl na me blizke tak asi pujde racionalni uvazovani stranou. Ale tech par veci co sebou vozim mi za vaznejsi konflikt fakt nestoji. Jsou to jen veci. A v okamziku kdy se mezi raubiri rozkrikne, ze se treba karavanysti, pro ne nebezpecne brani, tak te pro jistotu hned jak vlezou do karavanu oddelaji. Nebo jeste pred tim davkou nebezpecnejsiho plynu. Tudy dle meho nazoru cesta nevede. Budes celit lidem, kteri jsou na jinem brehu.
Tady jde hlavne o to, nechodit jim naproti . Vybirat si mista obecne s malou pravdepodobnosti napadeni a investovat do slusneho zabezpeceni. Respektovat pro mne nezname prostredi.
Jednou jsme se do takove spatne situace dostali, a ver mi, ze na reakce hrdinu z akcnich si ani nevzpomenes. Pomahej panbuh vsech karavanystu.:_
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 7 let
Vsak ja nikoho nepremlouvam aby se branil radikalne jako bych byl schopnej to udelat ja.... Kdyz uz jde o preziti tak at se ostatni klidne branej tim ze se semknou jeste vic a nenechaji si znicit sve evropske hodnoty.... A muzou u toho zapalovat svicky a drzet se treba za ruce.... Jejich vec... Ale pro me vzdy platilo muj dum muj hrad a jezinka co mi strci prsty do dveri o ne zkratka bez servitek prijde. Asi kazdej sam vi ceho je schopnej a ver ze adrenalin udela z bezneho cloveka klidne bestii. Me kdyz vykradli v Italii a honil jsem je autem s macetou v ruce, tak jsi mel videt my oci krvi podlity.... Meli jen stesti ze to jejich mrnavy auto jelo rychleji, kdybych je dohnal tak oni by tu nebyli a ja bych sedel. Ale neboj, jsem presvedcen ze za nedlouho prijde doba kdy i ty se naucis nozem rezat nejen zeleninu a mozna i strilet se naucis. Nepresvedcuju te, jen konstatuju. Asi kazdej normalni clovek vidi a dojde mu kam to tady do par let dospeje... A nebudem muset nikomu chodit naproti, ono si to prijde pro nas.
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
B
babi a dedaČlen
Přidáno před 7 let
Nedá mi to musím reagovat..
JiPe Highlanders,to myslíš vážně?..Zalezeme všichni do ulit a lumpy budeme v klidu prosit,jestli by se nemohli chovat slušně a jestli by na nás eventuelně nemohli být hodný a nebo ať nám toho plynu pustí jen maličko...
Taky se neumím bránit zbraní...zatím...ale to ještě neznamená ,že si nechám s..t na hlavu...proboha,koupím si drahý bydlík,vyšperkuju si ho,i když vozím "jen" pár krámů...proč by mě měl někdo omezovat,obtěžovat,okrádat...lézt do MÉHO !!!!
Moje hlava není schopná toto pobrat...
Samozřejmě v každé zemi se chovám slušně,ctím jejich zákony,zákazy a doporučení....
G
gutČlen
Přidáno před 7 let
Trochu bokem ale slyšel jsem od kolegy že byl drahou výletní lodí na dovolené. Všichni se vyfikli do krásy a vyrazili do přístavu. Paní před ním měla krásné velké náušnice. Najednou se někde vzala motorka a jela okolo paní, spolujezdec jí urval z ucha naušnici. Zatímco po kapsách hledali kapesníky na krvavé ucho tak se motorka otočila a urvali jí naušnici z druhého ucha. Další paní si nesla kabelku pevně v ruce a nechtěla aby ji dal manžel pod košili,před ni se přimotal kluk co točil knoflíkem na niti.No a jak se koukali tak jí další klučina vytrhl kabelku. Takže s drahou cestovkou to taky nemusí být bezpečné.

Každý z nás máme aspoň trezor, nějakou schovku ,hasičák za dveřmi a já budu troubit ze střešního okna . ( Tak až to uslyšíte aspoň nastartujte a rozsviťte světla.)

Fanfára se používá na lodích za mlhy tak se asi dostane i někde v přístavu.



Tak doufejme a ťukejme na dřevo že nás bude smutných co nejmíň.


Proto jak psáno výše Pomahej panbuh vsech karavanystu.
Denke daran: Amateure bauten die Arche, Profis die Titanic!!
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 7 let
Tak nic hosi. Doufam ze mne ta vase domobrana nekde nesejme az budu v noci na stelplatzu vencit psa nebo davat cigo . Dobrou :_
Jitka a Pepa, vestavba MaLiBu 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
Daniel La StradaDaniel La StradaČlen
Přidáno před 7 let
Koukám, že se to trochu zvrtlo. Ono je to opravdu těžké téma a záleží strašně na situaci. Každá taková situace, o které se tu bavíme, může být trochu jiná, takže je těžké to hodnotit a zobecňovat. Každý má svou pravdu - například JiPe v tom, že je dobrá prevence a zabezpečení, to je jasné a pro mě je to jasná volba, ale i floridan má svou pravdu a je docela dobře možné, že za pár let se bez pořádného kanónu neobejdeme. V takovém případě ale já už karavan mít nejspíš nebudu a budu sedět raději doma na zadku a na výlet budu jezdit do Prokopského údolí. Je to strašné, jak se za posledních pár let Evropa mění. Je strašné, že se lidé bojí jezdit na dovolenou a někde dokonce třeba i vycházet ven a dojít si nakoupit. Je to trestuhodná aktivita všech těch šmejdů, kteří točí kormidlem EU a mají plná ústa bratrské lásky a multikulti. To nikdy nefungovalo a fungovat nebude. Stát, který si neumí ochránit své vlastní území, nemá nárok na existenci a vláda, která neumí ochránit vlastní národ, by měla stát před soudem za vlastizradu. Ale to jsem se nechal trochu unést, to sem nepatří. Myslím, že zatím je nejlepší se řídit tím, co napsal JiPe a takovým situacím se pokud možno vyhnout. A když už nastane a není možnost se bránit, popadnout manželku a děti a utíkat třeba nahatý, protože žádnej blbej karavan mi nemůže vynahradit to, kdyby se jim mělo něco stát.

Á propos - ty kamery o kterých jsem se zmiňoval, tak jsem o nich skutečně začal přemýšlet. Vychází mi to celkem na 4 kamery. 2 kamery do zrcátek, které budou snímat prostor od zrcátek směrem dozadu, plus couvací kamera snímá prostor za autem a kamera uvnitř, za předním sklem, tam co není zpětné zrcátko, ale jen takový nalepený bazmek, zase před autem. Budu muset udělat nějaký otvor v roletce předního skla, ale ten bude malý, to nebude myslím problém. Otázka je jak to přenášet do auta, na co to zaznamenávat a tak.
B
babi a dedaČlen
Přidáno před 7 let
Ono se tu řeší,kde všude se máme bát a co na šmejdy použít...ale taky jde o to,zda tohle nebudem řešit za rok ,až budeme všichni radši jezdit do Prokopáku....
Tak to už tu budeme řešit,že radši budeme všichni sedět doma u televize...
T
TandyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

JiPe Highlanders napsal:... ze na reakce hrdinu z akcnich si ani nevzpomenes. Pomahej panbuh .....
Což o to, pánbůh pomůže co může, ale človíček se musí taky trochu posnažit. Dobrá inspirace je na www.playtvak.cz knihovna filmů Stupidní zločinci. Uvedena je slovy: Filmy jsou plné geniálních zločinců, ale realita je úplně jiná. Skuteční zločinci jsou často tak stupidní, až to bolí… A bolí to hlavně je! Jako inspirace pro ty aktivní dobré, ne?
Tatifer
D
DZIZIČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj - od několika z vás tu slyším že se má do tohoto vlákna psát na co si dát pozor a né že se někomu 100x nic nestalo.

Ale myslím, že to že se nám některým (u mě letos 30 let !!! aktivního ježdění na divoko obytkou po celé Evropě) zatim NIC NESTALO je to co by i ostatním mělo dát chuť a víru dál se tomuto koníčku věnovat a těšit se na další cesty, zážitky.....
Většinu dní jsme přes den od auta pryč - cyklistika, památky, hory... vše drahé v bytelném trezoru pro případ a snaha volit místo mimo zájmy různých šmejdů, ale na viditelném místě a zatím to vychází.....

A i kdyby, tak hbitě zapomenout a nedat si to od nich v žádném případě zkazit !!!! :-)
D
DDTČlen
Přidáno před 7 let
To jsou ty zkušenosti... Jsem rád, že to slyším a doufám, že za třicet let řeknu něco podobného.
Nechci nikomu znechucovat karavaning. Jsem rád, že máme RV a nehodlám se ho vzdát jen proto, že někde hrozí reálné nebezpečí. Na druhou stranu nechci podceňovat lumpy, kteří se mohou na nás specialiovat. Dělám to podobně jako dzizi. Jsem spíše pro spaní nadivoko. Tam, kde to samozřejmě jde. Když nocujeme při tranzitu, sjíždíme z dálnice. Sebebezpečnější odpočívadlo nevyužíváme k nocování. Je to jako samoobsluha pro živly. Raději si zajedeme pár km a spíme v tichu a relativním bezpečí. Ale i tak se člověk nevyhne nepříjemným situacím. Například jsme takhle přespali na zapadlém parkovišti v HU a ráno ve 2.30 se vedle nás rozhovořili nějací kolemjdoucí, takže nás to docela polekalo. Samozřejmě nebylo to nebezpečí, jen naše velké oči. Víc nás vyděsilo, když ve 4.30 se vedle nás rozhodli řečtí mládežníci pařit s hlasitou hudbou a bubnovali dlaněmi do střech svých aut. Neškodní, ale vyděsili poděsové jedni. :-)
Taky máme čidlo na plyn. Funguje. Dokonce si u něj nemůžete ani ulevit. :-)
Přesto se zatím vyhýbám Itálii a Francii. Jednak mě ty destinace nelákají; ze služebních cest jich mám plné zuby a jednak se jich bojím. Kamarád s VW transportérem má Itálii tak rád, že než aby ji vynechal ze svých cest, naučil se se zloději vycházet. Po třech vykradeních, kdy více škody nadělalo poškození auta než ztráta majetku, nechává při opuštění vozu svého miláčka otevřeného. Přítomnost zloděje zaznamená, ale beze škod. Upřímně ... tam jsem ještě nedorostl. :-)
Knaus Van i650MEG, 2017
H
hymerČlen
Přidáno před 7 let
Je mne to moc líto co se vám stalo v Itálii. Mne se to stalo doma v ČR. Přijeli jsme domů z cesty , auto dali do garáže kde byli tři zámky a před garáží povídám manželce že věci vynosíme až druhý den . Bohužel do rána byli věci vynošené z auta , ale ne od nás . Na garáži rozstříhala nějaká k..... plech a škoda za 210.000.- .
Už mě nejde ani o tu škodu ale o princip , kam to spěje ta naše společnost.
pe3ikpe3ikČlen
Přidáno před 7 let
Ked som bol v devedesiatomprvom prvý krát v Taliansku okradli nás v noci na parkovisku traja,, akože" policajti. Smola- nik nám nepovedal že auto s prazdnym autoprepravníkom na značkách našej krajiny znamená že v nom sedia ludia čo ešte maju peniaze .5000 mariek v tej dobe :v ! Vtedy som si povedal že nikdy do Talianska viac nevstupim. Ale ako sa hovorí : zapovedaného chleba si človek najviac odhryzne- bol som tam odvtedy hodne, hodne často. Dokonca som pod ich vlajkou aj pracoval na jednom malilinkom zastupitelskom urade.
Viem teda o kriminalite v tejto krajine pomerne dost napriek tom som tento rok prešiel 7500 km bez prídavných zámkov , zabezpečovacích zariadení a plašičov zlodejov. Auto som nezodpovedne nechaval v kempe odomknuté, v noci okná dokorán- inak sa ani nedalo. Som asi naivný a hlúpi a možno som mal iba štastie že mi nič nezmizlo. Čo by aj malo ? Tisíce eur si neberiem, karty sa schovat daju , jedine nová kompresorovka- to by ma nasrali keby ju vymontovali. Ale nestalo sa . Bol som síce na miestach kde som našinca ani len nezazrel , trochu bokom od preplnených destinácií. Tam kde si kupim pivo a víno od Taliana , nie od inda či marokánca , tam kde mi ukecaný majitel kempu dve hodiny vykladá kam sa musím ist pozriet kam najesť a.t.d.
Viem že tento príspevok do vlákna moc nezapadá, ale táto úžasná krajina nie je len o zlodejoch a vykrádačoch- aj ked tak dobre ako tam bolo už asi tak skoro nebude :| stále je tam ale vela krásnych miest, dobrých ludí , zvykov jedla a vína !j
Karin Já a Rudolf - Mis van Techno 2018
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,172,706 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.21596 sekund | Průměrně za: 0.21596 (0) sekund | Dotazy: 107 | Použitá paměť: 2.08MB/2MB