Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Vykradení bydlíku v Itálii: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Vykradení bydlíku v Itálii

Poslední aktualizace před 7 let
merlimerliČlen
Přidáno před 8 let

Citovat

Tandy napsal:
Proč zrovna kobra???


To mas tak. Karavanové auto (máme polointegrál 6m) = menší priestor => kobra veľa toho priestoru nezaberie ani toho veľa nezožerie (taká myš semo tamo je OK). Ale zase ten pohľad na to ako sa zlodej cez rozbité okno driape dovnútra a stretne sa so vztýčenou nasratou kobrou musí byť pre bohov! :)

Inak zaujímavé je, že keby som mal v aute cvičeneho agresívneho dobermana a tomu zlodejovi nejako ublíži, tak by to nejako asi právne prešlo, ale obávam sa, že tu kobru by som si na súde asi vylízal najskôr ja ... Ale to už odbieham od témy niekam do sekcie "právnej poradne".
T
TandyČlen
Přidáno před 8 let
Jasně, kobra je gut. :^
V pasívním režimu za oknem. Aktívní režim - uchopit kobru za ocas, roztočit a vrhnout směrem k lupiči. (když se netrefí, třeba ho pobleje).
Ale mne fakt k slzám rozesmál ten priatělský lev, :he nohy šly křížem. ,,Středně velkej, žlutej pes,,.
No, samozřejmě legrace. Ta ovšem končí pokud si uvědomíme, jaké domácí zvířátka si zde na Slovensku a zdá se že bez problémů, můžeme pořídit. Ale to jsem zcela off, omlouvám se, další via SZ.
Na margo vlákna bych dodal, že snad nebude zlá kombinace dva pořádné kusy železa. Jeden v karosérii a druhý v ruce. Pořádný visací zámek.
Tatifer
K
klimatczNováček
Přidáno před 7 let
Zdravim,po vsech techto diskuzich bych radsi uz nejel nikam,ale i pres vsechno jsme se rozhodli s rodinou vyrazit na dobrodruzstvi po cele italii az na jich,jéikoz mame male deti,tak cesta,,ktera mela koncit v sorentu nam trvala tri dny,jelikoz jsme miseli kazde tri az 4 hodinky zastavovat a varit a spat.prespavali jsme na mistech k tomu urcenych a po pobrezi toscanska kše pomaloucku mirili dolu,vsude krasne az po hranice toscanska. Jako kdyz jedem do jineho statu,kolem rima neporadek,sucho,rozbite silnice,semafory zde neplati,na kruhovich objezdech se jezdi i klido do protismeru,ve mestech vas predjedou na dvojite care,chodci bez ohlednuti skoci pod kola vozu.jéi jsme kolem krasne plaze,parkoviste plne aut,tak jsme zastavili,uvarili obed a rekli,ze pujdem na hodinku na plaz. Po navratu sok,otevrene dvere,vymlacene okenko a vsechny veci pryc.a to vse pri nasi prvni dovolene.pisu to jeste z italie,zrovna sedim v kempu,deti s manzelkou spi a ja se tu jrozne nudim,v cechach minitila prace,kolegove nestihaji a ja tu nemam zadne vyziti a pokec.pikud je nekdo jako ja,tak vrele doporucuji,jezdit ve vice lidech,vzit ssebou maleho gumakam s petikonakem,manzelky nechat s detma zevlovat na plazi u kempu a chlapi hura na lodku s pivkem projet pobrezi. A treba i meco chitit do site k veceri. Jelikoz jsme tu uz po ctvrte a vzdy to bylo jen poznavaci,tak uz mam celkkem mnoho tipu na dobre kempy a mista kam se da jet pi italii. Bohuzel k neapoli jsme nedojeli a bude me to stale hlodat v hlave.tam dole musi byt take nadherne,ale od grosseta po neapol bych radsi nezastavoval nikde,opravdu se nal tam ani néibilo.jen v rychlosti, krasne misto kolem cecina. Klidne mesto,hodne kempu a celkem klid,potom je to hezke od ancony smerem k jihu pouze po loreto,tam pak vsude ue vlak a hrozny hluk od nej,hned pod benatkama je chiogia kemp isola dela mare,nejak tak se to pise, a ten je the best co jsem poznal,takove mestecko karavanu, bazeny,hriste,restaurace,bary,podia,aquaaerobic a primo u more, 40 eu na den, ale stoji to za to,no nnic,za cestinu se omlouvam,nejak jsem si to nepripravoval, a jeste jedna vec, red asi budem cestovat po cechach,rozvalim se s obytnakem za dve mega u bahnaku,budu si cumlat pul dne pivo,na spalene hranolky ke kiosku,detem dam do pusy nanuka s rostlinym tukem,manzelce namazu zada uv kremem a bude nam fakt fajn,pak si to pujdu hodit.
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 7 let
Trochu zmatený příspěvek. Ale taky příspěvek. Jen nevím, co si z něj mám vzít. :x
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
D
danstr74Člen
Přidáno před 7 let
Taky tomu nějak moc nerozumím.Zřejmě byli okradeni a potom už ty zážitky jsou trochu zmatené:@ tak nevím co si z toho příspěvku vzít.Teď koukám,že se opakuji po sign bossovi,ale cítím to tak nějak stejně.
copycopyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

klimatcz napsal:vymlacene okenko a vsechny veci pryc.a to vse pri nasi prvni dovolene.pisu to jeste z italie ..... Jelikoz jsme tu uz po ctvrte

vrele doporucuji,jezdit ve vice lidech,vzit ssebou maleho gumakam s petikonakem,manzelky nechat s detma zevlovat na plazi u kempu a chlapi hura na lodku s pivkem projet pobrezi.


vykradnutí hneď pri prvej dovolenke, ale ste tam už štvrtý krát?
a keď budú manželky na pláži, a chlapi sa plaviť na gumáku, kto postráži obytky?
copycopyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Tandy napsal:
Ale mne fakt k slzám rozesmál ten priatělský lev, :he nohy šly křížem. ,,Středně velkej, žlutej pes,,.
No, samozřejmě legrace. Ta ovšem končí pokud si uvědomíme, jaké domácí zvířátka si zde na Slovensku a zdá se že bez problémů, můžeme pořídit.


tandy, snáď si nemyslíš, že si na Slovensku legálne, z bežného inzerátu, zaobstaráš šimpanza, leva či geparda. Tieto podvody predsa bežia na celom svete, v ČR takisto, a to minimálne 15 rokov dozadu. Heslo: pošli prachy cez Western Union.

http://www.ceskat...podvodniky
https://zvirata.m...307059.htm
Jarda a MaruJarda a MaruČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

klimatcz napsal:

...jéi jsme kolem krasne plaze,parkoviste plne aut,tak jsme zastavili,uvarili obed a rekli,ze pujdem na hodinku na plaz. Po navratu sok,otevrene dvere,vymlacene okenko a ...


Jestli to bylo toto parkoviště a pláž u Civitavecchia, tak tam jsme dopadli úplně stejně.... :o

img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_3387_1.jpg


img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_3356.jpg


img22.rajce.idnes.cz/d2201/13/13455/13455633_12058900c547ef9fc37d18dbd5a729da/images/IMG_3361.jpg
Upravil Jarda a Maru dne 19.05.2017 08:20, před 7 let
T
TandyČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

copy napsal:

Citovat

Tandy napsal:
Ale mne fakt k slzám rozesmál ten priatělský lev, :he nohy šly křížem. ,,Středně velkej, žlutej pes,,.
No, samozřejmě legrace. Ta ovšem končí pokud si uvědomíme, jaké domácí zvířátka si zde na Slovensku a zdá se že bez problémů, můžeme pořídit.


tandy, snáď si nemyslíš, že si na Slovensku legálne, z bežného inzerátu, zaobstaráš šimpanza, leva či geparda. Tieto podvody predsa bežia na celom svete, v ČR takisto, a to minimálne 15 rokov dozadu. Heslo: pošli prachy cez Western Union.

http://www.ceskat...podvodniky
https://zvirata.m...307059.htm

Copy, snad si nemyslíš, že jsem si něco takového, vzhledem k tomu že to je staršího data, myslel :D:D:D. Mne v té chvíli pobavil ten inzerovaný priatělský lev.
Každopádně si myslím, že každá krádež je sprostá a bezohledná lumpárna a podle toho by měli být pachatelé tvrdě a rychle postihováni. Za to si snad někoho platíme.
Tatifer
copycopyČlen
Přidáno před 7 let
noo to platime. Ale tie inzeraty najdes aj s dnesnym datumom.

inac, videli ste to video z Londyna, tusim vcerajsie? ako chcel cyklista ukradnut bicykle z nosica na obytke?
fantoninfantoninNováček
Přidáno před 7 let
Ahoj, chtěl bych se také podělit o nepříjemnou zkušenost z první dovolené a poradit se jak nejlépe postupovat příště. Na začátku června jsme s jeli na Gardu. Našel jsem si přes aplikaci parkoviště v jižní části jezera blízko Sirmione. Je to velké parkoviště kde jsou místa mimo jiné přímo u vody místa pro bydlíky. Přijeli jsme asi v jednu v noci a těšili se na ranní výhled na jezero a začátek dovolené. Nutno zmínit, že nemáme klasický bydlík ale obytné auto Mercedes Marco Polo. Na parkovišti bylo asi 8 karavanů na místech pro ně vyhrazených tak jsem zaparkoval na jedno volné místo mezi ně. Přestavěli jsme se sedačky na spaní, zvedli střechu a šli spát. Já spal nahoře a moje těhotná žena s dvouletým synem dole. Uprostřed noci mě vzbudil jekot ženy, že nám nám někdo svítí do okna baterkou. snažil jsem se oknem ve stanu zjisti co se venku děje. Viděl jsem tři cikány (italy, urchlíky, nevim) vedle auta. Přes celé přední sklo jsme měli takovou tu deku na špuntech aby nebylo dovnitř vidět a rolety, ale ta deka se v noci na jednom místě odlepila a oni tou dírou dovnitř svítili a koukali. Rozespalej jsem na ně začal česky křičet ať vypadnou. Něco mi povídali ale vůbec jsem jim nerozumněl takže jsem po nich shora znova křičel ať jdou doprdele že zavolám policii. Na to konto zahlásili něco jako no problem no problem a vydali se pryč. Chvíli jsem myslel že je po všem. Asi po 15ti minutách se vrátili a zašli znovu šmejdit kolem. Sledoval jsem je horním průzorem jak si něco před mým autem povídají, ale po chvíli se přesunuli k vedlejšímu obytňáku a koukali dovnitř k řidičovi. Tam asi nebylo nic zajímavého, tak se přesunuli bydlíku co jsem měl z druhé strany a brali zřejmě za kliky a zkoušli se do auta dostat. Žena z toho byla celá vyděšená a ja v tu chvíli taky moc nevěděl jak reagovat a upřímně na hrdinu jsem si hrát nechtěl. Nenapadlo mne v tu chvíli nic lepšího než shodit střechu, nastartovat a odjet pryč. Parkoviště bylo placené takže mne ještě čekalo vyjít ven, zaplatit a vrátit se k závoře. Když jsem odjížděl, viděl jsem jak postávají venku takže zřejmě nikam nevlezli. Když jsem vyjel z parkoviště měl jsem pocit, že se za mne nalepilo malé auto, kterému svítilo jen jedno světlo. Na každém kruháku zmizelo a za chvíli se zase objevilo. Zastavil jsem ve městě a nechal ho odejet. Pak jsem si vpomněl na poláky co stály ve měste na parkovišti tak jsem jel zaporkovat za ně a až do rána jsme nespali. Až když jsem byl v klidu zavolal jsem policii a řekl jim co se stalo, ale to už mohlo být pro ostatní pozdě. Po téhle zkušenosti jsem už zástal v kempu. Později když jsem si to přehrával v hlavě a přemýšlel co jsem mohl v tu chvíli udělat lépe, napadlo mne, že by možná bylo dobráé na tom parkovišti začít troubit a dělat rozruch. Otázka je co by se dělo. Jestli by utekli, nebo jestli bychom všichni vylezli ven, nevím. Oni asi vědi proč tam byli tři a buhví jestli ten v tom autě nebyl taky od nich. Nebo kdybych zavolal policii hned? A kdyby ano, tak co kdyby mi třeba z pomsty rozbili okno nebo nějak zaútočili? Nejde o okno a to že by člověk měl zkaženou dovolenou, ale mám tam rodinu a takový zážitek jim dopřát nechci. Zajímalo by mne co byste dělali na mém místě.

Ještě bych rád dodal, před dvěma roky jsem byl s půjčeným bydlíkem v Provance a tam jsme spali na místech k tomu určených mimo kempy a nic se nestalo.. Ale jak jsem si tu přečetl, je asi rozdíl být mimo sezónu v horách a v sezóně v turistické destinaci.

Tak ať máme všichni podobných zážitků co nejméně.
C
codyČlen
Přidáno před 7 let
Asi toho bude len pribudat :(

https://www.novin...ko-z-filmu
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 7 let
Co tu tak ctu a co jsem sam zazil, do Italie a do Francie a jeste do par jiznich a zapadnich zemi jedine pokud bych byl MASOCHISTA.... vim vim, muzete me tu kamenovat vy kteri to tam mate tak radi a jezdite tam ci onam kazdej rok a nikdy se nic nestalo..... ale ja tam a tam byl poprve a stalo se.... Je to mozna tim ze jezdite do preplnenych kempu plnych rvoucich cechu, ale takhle ja to proste rad nemam a proto jezdim nadivoko a pokud prave proto se mi stane co se mi stalo a mam radeji jezdit do kempu...... presne proto rikam ze takovy zeme jsou jen pro masochisty.... Nikomu neberu nazor ze prave tam a tam je to super, ale prirovnal bych ty kempy k americke zakladne v Afghanistanu.... tam se taky nic stat nemuze... Ale proto neni celej Afghanistan prochazka ruzovou zahradou....

Kdyz jsem byl malej, nemohlo se sice jet vsude, ale tam kam se jelo byl svatej klid a clovek si dovolenou uzil. Vnoci spal, ve dne si nemusel v kuse cumet na veci na plazi a v klidu se cachtal... Po 89 se mohlo vsude a porad to bylo ok. Ale za poslednich par let jsem usousil ze by meli Evropu a okoli rozdelit do tri regionu. Zeme bezpecne, zeme relativne bezpecne a zeme nebezpecne.... A nemuzu si nevsimnout, ze zapadnim smerem a jizne smerem k Africe to zacina bejt opravdu o drzku.....
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
G
gutČlen
Přidáno před 7 let
Čím je tak vyplašit co koupit to troubítko na sprej ale marně to hledám jak se to jmenuje.

Místo diskutování na ně začít ze střešního okna troubit.

https://www.levne...ac-plastic

Gut
Denke daran: Amateure bauten die Arche, Profis die Titanic!!
Upravil gut dne 02.07.2017 16:38, před 7 let
G
gutČlen
Přidáno před 7 let
Denke daran: Amateure bauten die Arche, Profis die Titanic!!
CoralekCoralekČlen
Přidáno před 7 let
No to nevím.
Letos v jižní Francii mě probudil chlap jak chodil s čelovkou po autě. Nic nesebral, byli jsme připravený. Ale ten pocit nikomu nepřeju. Naštěstí nebyl agresívní a hned utekl.
Coralek
SapukiSapukiČlen
Přidáno před 7 let
Nojo, ale kam jet? V Itálii a Francii nás vykradou, Benelux je plnej uprchlíků, Španělsko je daleko a na pobřeží se taky krade, ve Švédsku jsou čtvrtě, kam se i policajti bojej vjet, v Polsku je zima, vypadá to, že se kruh uzavírá a budeme zase jezdit k Balatonu. Jo, kámoše z Německa vykradli v Praze - Krči, v jednu odpoledne...
Daniel La StradaDaniel La StradaČlen
Přidáno před 7 let
Jak to tady čtu, tak si říkám, jestli by snad nebylo lepší ten bydlík prodat. :-( Zabezpečit ho, bude vždycky problém a žádná siréna, nebo něco podobného, jak tady o něco výše vidím ten odkaz, nemůže odradit grázly, kteří jsou zvyklí na daleko horší podmínky. Pokud jde konkrétně o uprchlíky, tak překonali dost velkou vzdálenost, riskovali, že to třeba vůbec nepřežijí, jdou do neznáma a to si opravdu myslíte, že takové lidi zastaví nějaký pšouk ze sirény? Jasně, ten zvuk je strašný, obzvlášť zblízka a nečekaně to dostat, musí být strašná pecka, ale spíš bych měl strach, že to ty lidi ještě víc nabudí a budou o to agresivnější. A pokud na tohle nebudu připravený, tedy že budu muset použít i silnější kalibr, tak bych asi nedráždil hada bosou nohou, jak se říká. Aby nedošlo k mýlce, já tu sirénu nezatracuji, jen si tak říkám, jestli s ní vystačím, když na mě půjde někdo s klackem, nebo nožem.
floridan79floridan79Člen
Přidáno před 7 let

Citovat

Daniel La Strada napsal:

Jak to tady čtu, tak si říkám, jestli by snad nebylo lepší ten bydlík prodat. :-( Zabezpečit ho, bude vždycky problém a žádná siréna, nebo něco podobného, jak tady o něco výše vidím ten odkaz, nemůže odradit grázly, kteří jsou zvyklí na daleko horší podmínky. Pokud jde konkrétně o uprchlíky, tak překonali dost velkou vzdálenost, riskovali, že to třeba vůbec nepřežijí, jdou do neznáma a to si opravdu myslíte, že takové lidi zastaví nějaký pšouk ze sirény? Jasně, ten zvuk je strašný, obzvlášť zblízka a nečekaně to dostat, musí být strašná pecka, ale spíš bych měl strach, že to ty lidi ještě víc nabudí a budou o to agresivnější. A pokud na tohle nebudu připravený, tedy že budu muset použít i silnější kalibr, tak bych asi nedráždil hada bosou nohou, jak se říká. Aby nedošlo k mýlce, já tu sirénu nezatracuji, jen si tak říkám, jestli s ní vystačím, když na mě půjde někdo s klackem, nebo nožem.


Z takovy sireny nemaj litat zvukovy vlny ale broky.... A nema to byt pohaneny stlacenym vzduchem ale strelnym prachem.... Po nekolika takovych "zatroubenich" a naslednych clancich v mistnich novinach by toto zlodejske obtezovani ustalo....
Fiat Ducato 280 Weinsberg Cosmos 1989 2.5TDI 4x4 (Kosmik)
Daniel La StradaDaniel La StradaČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

floridan79 napsal:

Citovat

Daniel La Strada napsal:

Jak to...


Z takovy sireny nemaj litat zvukovy vlny ale broky.... A nema to byt pohaneny stlacenym vzduchem ale strelnym prachem.... Po nekolika takovych "zatroubenich" a naslednych clancich v mistnich novinach by toto zlodejske obtezovani ustalo....



Někde tady tohle téma už bylo probírané a zaznamenal jsem tam zajímavou myšlenku - když už člověk uvažuje tímhle směrem, měl by mít jistotu, že opravdu je schopný a ochotný nějakou zbraň použít. Není nic horšího, než být zastřelen vlastní pistolí. S tím souhlasím. Pokud už si do auta něco vezmu, nesmí to být jen na parádu a musím být schopný to skutečně použít. Já střílet neumím a myslím, že bych to použít nedokázal a s nožem umím krájet tak akorát chleba, proto raději budu uvažovat v rovině sirén a klacků, i když to považuji za velmi neefektivní, jak jsem psal výše. Nejspíš dost zainvestuji do různých zabezpečovacích zařízení - dodatkové zámky, zaslepené zámky, alarmy atp. Kdosi tady popisoval, že má "udělátko" které začne dělat rambajz už když se k autu někdo přiblíží na půl metru. To bych možná také bral. A potom, co mi dost vadí, že když zavřu a zatáhnu roletky, nevidím ven. Nějaké kamery, které by dokázaly monitorovat okolí auta a já to viděl uvnitř, by byly skvělé. Ale nemám to zatím nijak promyšlené. Až to vymyslím, dám vědět :-)
Upravil Daniel La Strada dne 04.07.2017 16:39, před 7 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,303,206 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.20995 sekund | Průměrně za: 0.20995 (0) sekund | Dotazy: 151 | Použitá paměť: 2.41MB/2MB