Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Uskladnění věcí v autě - kuchyně: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Uskladnění věcí v autě - kuchyně

Poslední aktualizace před 7 let
I
IvanGSČlen
Přidáno před 8 let
Mám přízemní dotaz - jak máte zabaleny a uskladněny věci v autě, hlavně vybavení kuchyně, aby za jízdy necinkaly, nedrnčely a nepoškodily samy sebe či další věci nebo nábytek? Mohu poprosit o rady, tipy a fotografie? Díky.
pachtapachtaČlen
Přidáno před 8 let
Jelikož mám silnou averzi k plastovému nádobí a máme vše ve skle a v porcelánu vyřešil jsem to polystyrenem a tenkými protiskluzovými podložkami (koupené u vietnamců).Polystyren je vyříznutý na dno skřínky a do něj mám vyřezané otvory přesně na hrnky a skleničky mezi talíře jsou nastříhané kousky protiskluzovky.Nic nikam necestuje necinká a nerozbije se.
Hanka a Pavel
VasuVasuČlen
Přidáno před 8 let
Nerezové hrnce a pánve prokládáme bublinkovými igelity, pro hrnky máme výřezy v platech. Skleničky na šampaňské a skotskou, máme plastové z Ikey. Talíře máme melaninové.
zemanekpetrzemanekpetrČlen
Přidáno před 8 let
Šuplíky jsem vylepil jen bodově pro případnou pozdější výmněnu "koupelnovo" krytinou (podložkou,jsou různé barevné vzory)) jak boky tak dno.Talíře porcelán,sklenice sklo sem tam molitan(mycí houbičky a utěrky).
J
Jirka WČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj, protiskluzovka. Dá se koupit v roli za pár korun a elegantně nastříhat na míru a fakt to drží. Např. talíře ve stohu na sobě a ani se nehnou. Je to lehké, levné, účinné a krásně se s tím pracuje. J.
I
IvanGSČlen
Přidáno před 8 let
Protiskluzovou vložku od Vietnamců mám v každé zásuvce a skříňce na dně, dnes jsem to dodělával. Melamin/bambusové nádobí i hrnky mají zespodu gumovou vrstvu a když jsou na sobě, nedrnčí. Spíš je problém s ťukáním věcí o stěnu nebo o sebe, popř. když jsou v zásuvce naběračky, obracečky atd., tak se občas ozvou, i když jsou z plastu. Netuším co s příbory, zatím mne napadla je zmíněná utěrka a převázání gumou. Nechci vymýšlet polystyrenové vložky s výřezy, jde spíš o věci a drobnosti, které bych stejně do výřezů nedal a když, bylo by to plýtvání místem, kterého je málo. To zabalení a převázání je asi řešení, ale je třeba to důsledně dodržovat a obávám se, že mne to bude otravovat, tak pátrám po nějakém geniálnějším řešení, pokud vůbec existuje...:-) Líbí se mi ta bublinková fólie, popř. protiskluzová vrstva i na stěnách skříněk, díky.
mtruellemtruelleČlen
Přidáno před 8 let
Pribory mam zabelane do svedskych uterek, melaninove nadobi prolozene uterkami a jak jsou vetsi, tak presahuji a chrani i proti oklepavani sten skrinek, sklenice mam zapichane v koupene desce s vyrezy, ostatni taky zamotane c uterkach, v obytce mam vic uterek nez v baraku :-)
Zdenek a AlenaZdenek a AlenaČlen
Přidáno před 8 let
talíře máme malaminové volně ve skříňce, skleničky hrníčky a pod máme sklo a porcelán
v šuplíku v koupené podložce:
Zdeněk 69 Alena 61, vnuk Péťa 19 občas i Matěj 12
Zdenek a Alena Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
BufinaBufinaNováček
Přidáno před 8 let
Včera jsem si na dvojité dno skřínce udělala výřezy. Perfektně to sedí a nic nepadá.
Dáša, Jindřich, + Le Voyageur 7.2 ( Hanzelka )
Upravil Bufina dne 16.05.2016 14:56, před 8 let
Bufina Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
jarous350jarous350Člen
Přidáno před 7 let
Bufina: Na něco takového se chystám. Koupil jsem sololitové desky (odřezky velikosti 1x0,5m stály 5Kč/ks :D ) a budu vyřezávat.
CHATEAU LA CAR 380
r.v. 1988 :^
samjeepsamjeepČlen
Přidáno před 7 let
Na sklenice a štamprdlata jsme navlékli nastříhané izolace na vodovodní trubky. Vyrábí se v mnoha průměrech a tak je dávám i na skleněné lahve. Odřezky těchto šedivých izolací mi dává kamarád instalatér.
bydlikemevropoubydlikemevropouČlen
Přidáno před 7 let
Zdravím, já mám všude protiskluzové podložky, jak psali kolegové výše. Sklo jsem neriskovala, už tak jsme přetížený až hamba. Melanin, teda ten náš, děsně rachtá a mám ho vypodložený taky protiskluzem. My máme akorát hrnečky z melaninu a skleničky z plastu. Jinak vše co jde mám v dózách z IKEA a velká spokojenost. Když je obzvlášť špatný terén, přehodím přes příbory utěrku. Ale je pravda, že na D1 asi nepomůže žádné utěsnění. Tam rachtá úplně všechno. Ale aspoň víš, že už jsi doma. Protože jedině na D1 přesně víš, kolik máš hrnců v šupleti a než dojedeš domů, tak si je jednak můžeš na dálku přepočítat a následně promyslet, jestli nevezeš něco zbytečně. Taky výhoda :D
Bobeška + Zdenda + Flíček Dethleffsíček :_
jarous350jarous350Člen
Přidáno před 7 let
Tu protiskluzovou podložku v roli mají pěknou v Ikei. My to máme všude v šuplíkách i v domě - koupelna, kuchyň. Můžu otevřít šuplík rychlostí světla a nic se nehne, když v koupelně z nějaké kosmetiky ukápne, tak to aspoň neudělá flek. Je to v roli, jednoduše se nastříhá a nestojí to ranec.
CHATEAU LA CAR 380
r.v. 1988 :^
Miro TMiro TČlen
Přidáno před 7 let
Používam z IKEA priehradkovač látkový http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro.../10185593/ a vyhoda je že sa dá podopĺňať a kombinovať s veľa možnosťami. Presne pasuje na výšku, mám samostatne misky sklenené, poháre nič nikam nelieta a nakoľko mám príves hrkanie moc neriešim. Ale tiež som zástanca skla a porcelánu. Presne pasuje do Hobby aj do vrchných skiniek na múku koreniny. Všetko je jednotné a pri prevážaní bezpečné.
Vínové poháre sklenené prevážam v pôvodnej papierovej krabici bez vrchnej časti v akej sa predávajú, sú tam presne v zásuvke a nemôžu sa o seba rozbiť
Miro, Zuzka a Miško (10) s Miškou (7). Karavan Hobby De Luxe 545 KMF a HONDA CR-V 2,2
Petr1Petr1Člen
Přidáno před 7 let
Vše mám zabalené v bublinkových igelitech a stažené gumičkouu. Nestalo se mi, že bych měl něco rozbité, prasklé apod. Doporučuji !!!
milan59milan59Člen
Přidáno před 7 let
Ahoj,
také mám nádobí obalené, nebo proložené bublinkovou fólií a skleničky v původních, nebo vyrobených krabičkách. Zatím bez střepů za jízdy.
Nápad s látkovými přihrádkami je skvělý a popřemýšlým o vyrobení (ušití) něčeho takového na míru do mých šuplíků.
Ahoj Milan :_ a všem jen to nejlepší v novém roce.
RudyHRudyHČlen
Přidáno před 7 let
Ahoj,
zrovna v pondělí dal známý youtuber pan Hartmut Conrad na síť video jak on ukládá věci, aby mu za jízdy nedrnčely...jinak již publikoval velké množství inspirativních videí o stellplatzech ...
https://www.youtu...vbPDsmiuZQ
T
Tomas MaryskoČlen
Přidáno před 7 let
Když to tak čtu, tak jsem pěkný lempl :) Protiskluz podlozku mám taky, ale víc neřeším. :) Po vyjetí z baráku mám po 1km kruháč a ten když projedu rychle tak se všechno harampádí v obytce samo porovná jak má a je klid :) Funguje to i na děti :D
HarviciHarviciČlen
Přidáno před 7 let
Máme tolik porc. hrnků, talířů a skleniček, že stačí dát utěrky mezi a je vše ok. Mezi talíře obyčejný papírový ubrousek.
mekiemekieČlen
Přidáno před 7 let
Protihlukový miralon 3 mm, který se prodává v rolích jako podložka pod plovoucí podlahu. Stojí to pár korun - máme tím proloženo všechno, co by potenciálně drnčelo.
mirek a hana, VW t5, samodomo vestavba druhá v pořadí
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,045,925 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.22470 sekund | Průměrně za: 0.2247 (0) sekund | Dotazy: 139 | Použitá paměť: 2.27MB/4MB