Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Bešeňová vs.Tatralandia s obytným autom: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Bešeňová vs.Tatralandia s obytným autom

Poslední aktualizace před 5 let
marianNBmarianNBČlen
Přidáno před 9 let
Dobrý večer.Deti rastu, tak by sme radi niektorý z nasledujúcich víkendov strávili buď v Bešeňovej alebo Tatralandii.Chcel by som sa opýtať skúsenejších ,ktory aquapark je vhodnejší s deťmi 6 a 3 roky,s obyťakom.Dakujem .Marian
Helenka+Marián+Mariánko+Kristiánko
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj Marián, pre malé deti určite Bešeňová. Majú tam detský bazén s rôznymi malými smykľavkami. Rebeka sa tam vždy perfektne zabavila.

Tatralandia je pre starších. Sice aj tam je detský bazén ale nie je tam pre deti taka zábava.

Prípadne sa ozvi kedy budete chcieť ísť.

V Tatralandii nebol problém stáť na parkovisku pred štadionom.
Keď sme v Bešeňovej tak spávame v Kalaménoch, tam je ale asi pre teba tesno.
R
RudyČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj Mariane,
jestli pojedeš do Bešeňové, dej prosím vědět, jak jsi uspěl s nočním stáním na parkingu. Zima se blíží a Bešeňovou jsme vždy spojovali s lyžovačkou v Ružomberoku nebo na Donovalech.
Fotka s malým a velkým bledne, bylo by dobře ji obnovit !) :_
SmrzSmrzČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj Rudy,
byl jsem tento víkend v Bešeňové a vše bez problému. Jako vždy nás navedl "regulovčík" u vjezdu na parkoviště za hřbitovem a o žádném omezení nemluvil. Sice je u příjezdu cedule, zákaz táboření a kempování (vyznačen stan a karavan, ale ne obytné auto :) ), přesto vedle nás stálo auto s karavanem a nikdo nic neříkal. Byl jsem tam tři noci a vše opravdu v pohodě.
Co se týče stání v Kalamenoch. Je to samozřejmě super, když ale nepřijede zrovna parta teanegru a mají celou noc diskotéku :), což se nám stalo již 2x.
Další stání se dá využít i na konci Lúček - kúpele, kde směrem na Osádku je docela dost klidných míst.
Ivo
M
mariaČlen
Přidáno před 9 let
byli jsme tento víkend s našimi dětmi 2, 7 ,8 v Tatralandii. Bylo málo lidí, fronty u tobogánů minimální. Byly nadšené. V Bešeňové mi to přijde takové nekompaktní. Tady jsem byl s malým u dětského bazénku a ti starší byli sami hned vedle za skleněnou stěnou na tobogánech. V Bešeňové je to od sebe daleko. Ceny jsou šílené tam i tam. Rodinná na 3hod kolem 40E, bez možnosti odejít a potom se vrátit... Co se týče okolí, Tatralandia je určitě zajímavější. Je kolem uzavřený areál, vypustili jsme děti na brusle, podívat do areálu na zvířata, kuželky, prolézačky atd. V Bešeňové mi to připadá jako na staveništi. V po kolem poledne jsme zkusili Kalameny, právě patrně balila a odjížděla diskotéková skupina. Dle bordelu kolem muselo být veselo.
marianNBmarianNBČlen
Přidáno před 9 let
Dakujem za informácie,je v Tatralandii nejaké. Miesto vyhradené pre karavany,alebo sa stojí medzi autami.Marian
Helenka+Marián+Mariánko+Kristiánko
M
mariaČlen
Přidáno před 9 let
před sportovní halou, nejvzdálenější roh parkoviště. Tzn., cca 200m ke vchodu do AQP. Rozdíl mezi 3hod vstupem a celodenním byl minimální ( rodinné vstupné ) a výhodou bylo, že se dalo vyjít do auta a vrátit zpět. Alespoň já jsem toho měl po 2 hodinách dost, tak jsem si šel přes poledne na kávu ( ta místní byla hnus ) a trošku zdřímnout. Potom od 18 do 21 nanovo. Pokud jsem dobře pochopil, je v hale výstava pískových soch. Jinak v předchozích letech jsme tam chodili na badminton. Naproti výjezdu z parkoviště je minizoo. Tam jsme ale nedošli. Byli jsme jen za ubytovacím komplexem, kde je volný vstup ke zvířatům. Mají aj klokana. Mezi apartmány jsou průlezky, ruské kuželky, houpačky atd...

Automatické sloučení 11.09.2017 15:23:
nyní změna ve vstupech. Buďto celodenní nebo od až 16 hodin. Buďto je to novinka, nebo jsem si toho dříve nevšiml, ale na parkovišti před a nad AQP je NO CAMPING. U sportovní haly zatím snad v pohodě.

Automatické sloučení 25.11.2018 19:18:
tak v Tatralandii je už i na příjezdu ke sportovní hale No camping. Tvářili jsme se, že nekempujeme a vydrželi jsme tam v klidu dvě noci. Možná to bylo tím, že parkoviště bylo i přes den zaplněno ani ne ze čtvrtiny.

Cestou domů jsme jeli zadem kolem Mary a přes Bešeňovou. Při příjezdu do Bešeňové jsme zahlédli reklamu na camp Bešeňová č.p. 108. Je to ale k termálům trošku z ruky.
Upravil maria dne 25.11.2018 20:18, před 5 let
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: marianNB, Charlie, Rudy, Smrz, maria

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,968,271 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.20905 sekund | Průměrně za: 0.20905 (0) sekund | Dotazy: 82 | Použitá paměť: 1.88MB/2MB