Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Lednice Dometic: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Lednice Dometic

Poslední aktualizace před 6 let
Lubos a VeraLubos a VeraČlen
Přidáno před 9 let
Ledice-není servis jako servis.
Při nedávné cestě,jsme pociťovali v obyt.voze podivný zápach o kterém jsem byl přesvědčen že je z chlazení lednice (Čpavek)Ze Slovinska jsem po tel kontaktoval Kovo Velim o radu. Lednice ještě chladila a bylo mi řečeno,že asi uchází náplň v agregátu a že jestliže bude zápach pokračovat,tak lednice už dlouho chladit nebude. Tak se po dalším dni také stalo a lednice nešla ani na jedno médium.(konec) Před sebou měsíc dovolené. Je horko a konec Června. Následovali telefonáty ve Slovinsku firmám se zastupení Dometiku (použil jsem i Slovince) Nikdo nevyšel vstříc. V Chorvatsku už vůbec nebylo řešení.V chorvatském kempu jsem požádal Němce o vytelefonování řešení(opravy) nepochodil jsem ani v Německu u pěti firem se zastoupením Dometik. Všude byla nabídnuta na obědnávku nová lednice v ceně přes 2.000eur. Zakoupil jsem v Chorvatsku malou provizorní lednici na 220V,kterou teď využívám v kanceláři.(Dovolená tímto byla zachráněna.(Co by člověk neudělal pro vnoučata).
A teď to nejdůležitějí. Po návratu domů a kozultaci s Kovo Velim mi bylo zděleno,že nová lednice se dá obědnat cca za 60.000kč a nový agregát se na naší lednici již nedá sehnat nikde,jen agregát,které se již montují na nové lednice,kterou by šla nahradit naše stará.(Naše stará má osm roků a vizuelně vypadá jak zánovní. Nejhorší na všem bylo,že jsem dostal od Kova Velim email že agregát pro nás je možné obědnat až za dva měsíce a potom tepřive bude upřesněna cena. Čekat takovou dobu jsem nechtěl a pátral dále a vypátral L.T. servis v Praze a teď světe div se--- Po tel. kontaktu pravdě-podobně s panem majitelem Lukáš Tesař a zaslání štítku ze staré lenice,mi obratem bylo zděleno,že agregát není problém obědnat včetně nového hořáku.
Potvrdil jsem přibližnou částkou opravy objednávku,bez složení zálohy. Po týdnu tel info--agregát již v L.T servisu a že následující den jede servisní vůs L.T. servisu přes Plzeň a že je možné lednici odvézt přemontovat agregáty odskoušet na všechny tři média a po dalších třech dnech tel info.že mohu s obytkou přijet a lednice byla za hodinu namontována.
Tento článek jsem napsal,jelikož jsem byl a jsem nadále hluboce dojat (ochotou,profesialitou,rychlostí a kvalitou L:T: skromného servisu v Praze. www.LTservis.cz Pane Lukáši Tesaři ještě jednou moc děkuji. s pozdravem Jedlička Luboš ps. cenu opravy jsem byl ochoten respektovat a ona byla nižší než jsem očekával.
LEDdiodakLEDdiodakČlen
Přidáno před 9 let
Člověk úplně žesne když někde něco umí a ještě ho nevezmou na hůl co? :D
mbmbČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj, já už k nim jezdím několik let i se zákaznickými vozy ( i na záruku ) na opravu i pro náhradní díly. A vždy naprostá spokojenost !
Škoda, že jsi nenapsal požadavek sem na stránky. :_
Miloš a Zuzka
hlavně v teple...Autorizovaný servis WEBASTO +EBERSPACHER+ BRANO/ATESO
vacekovacekoČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj, včera jsem odvezl lednici Dometic RM8501 do LTservisu a jsem zvědav. Zatím to vypadalo jak má a rozumným termínem :-)
M
magnum30Člen
Přidáno před 6 let
Mám taky Dometic RMDT 8505, mám s ní problémy neustále, stáří 5 let. V současné době to vypadá taky na nový agregát za cca 20 tis. Kč. Mohu jedině doporučit p. Tesaře z LT Servisu, několikrát jsem s ním problémy konzultoval po telefonu, naposled z Řecka asi půl hodiny, maximální ochota a vstřícnost, mohu jedině doporučit. Co slíbil, dodržel, fakt borec. Navrhl mi, že mi pošle náhradní díly do Řecka na jakoukoliv adresu, ketrou udám a bez zaplacení a zaplatím až se vrátím do ČR. Naštěstí k tomu nedošlo, nějak jsme to s drobnými úpravami doklepali. Dnes vyjíždím na pár dní, zdá se, že se lednice chytla na 230V, ale otázka na jak dlouho. Asi mě výměna agregátu stejně nemine.
Jinak na p. Čecha z KOV Velim zapomeňte, řešil jsem s ním nějakou závadu ještě v záruce, je úplně mimo a připadá mi, že tomu vůbec nerozumí a dělal na mě dojem fakt primitiva, na ničem se s ním nedalo domluvit. Známý má nového Dethtleffa obytňák z KOVu, neskutečné problémy se záručními opravami, raději ruce pryč od nich.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Lubos a Vera, LEDdiodak, mb, vaceko, magnum30

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,223,697 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.16812 sekund | Průměrně za: 0.16812 (0) sekund | Dotazy: 72 | Použitá paměť: 1.81MB/4MB