Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 atc merkur pasohlávky: OSTATNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

atc merkur pasohlávky

Poslední aktualizace před 6 let
L
LPEMNováček
Přidáno před 9 let
ahoj, právě jsem se vrátili z moravy, kemp pasohlávky pěkné vyžití, ale v noci moc velkej rachot.
F
ferdasanČlen
Přidáno před 9 let
Kemp Merkur jsem navštívil asi po 10letech (v sezoně),1.8.sobota,a to co jsem viděl,tak mě asi bude stačit na dalších 10 let.
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 9 let

Citovat

ferdasan napsal:

Kemp Merkur jsem navštívil asi po 10letech (v sezoně),1.8.sobota,a to co jsem viděl,tak mě asi bude stačit na dalších 10 let.



Ano v sezone doslova nocni mura vsech karavanistu.
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 9 let
S tímto kempem jsem problém neměl. Byl jsem úplně vlevo na volné ploše. A v poho.
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
zdenek a Irena Lbczdenek a Irena LbcČlen
Přidáno před 9 let
Při naší letošní návštěvě byl v kempu ve dne i v noci naprostý klid. Byly velikonoce, teplota vzduchu lehce nad nulou, stejně tak voda, v kempu byly zavřené všechny hospody a návštěvníci byli vesměs účastníci výjezdu Caravan 24 cz. :D:D
Všude dobře tak co doma, cestujeme s autobytem RAPIDO...
leosmalikleosmalikČlen
Přidáno před 9 let
Byl jsem tam dvakrát, a už nikdy!
Buď šílený sociálky,ty vlevo od recepce,nebo uprostřed trochu lepší sociálky ,sice jsem se osprchoval až po vhození několikáté mince a to studenou vodou,to by ale nebylo to nejhorší, vlastně jsem se tam zastavil na cestě do Chorvatska,jasně čekalo mě ještě dost kilometrů, takže jsem si myslel že se vyspim....ha,ha asi o půl druhé v noci mě vzbudil živý koncert skupiny ACDC ,(vcetne i jejich vykonne hudebni aparutury)kde obecenstvo sborem spivalo highway to hell, asi všem co někam jedou tak aby věděli kam dojedou,chvíli jsem čekal v posteli ,protože jsem si myslel že se mě to jenom zdá,ale nezdálo. Takže jsem vylezl z karavanu a po rozlepení očí jsem uviděl i tu spoušť, čůrající,zpívající,zvracející účastníky onoho koncertu,vlastně nějaké hospody co byla dva karavany nade mnou.
Chvilku jsem pozoroval toho co mu bylo nejvíc špatně, jestli mě nevyzdobi karavan,ale na štěstí se dopotacel jen k prodejně kampingovych věci,atam to hodil.
Neměl jsem odvahu jít něco z mých přání sdělovat do té hospody tomu dj.,tak jsem šel k bráně kde jsem potkal klučinu,s nápisem staff ,a tak jsem se ho zeptal zda to je normální a on,že jim to prostě ta hospoda dělá a že jim to už říkal a že poslal třikrát stížnost někam na majitele,nebo co to mlel...Je pravda ze tam sel znovu,ale nic moc si z něho nedělali.
Ještě hodinu a půl trvalo než se zábava trochu zklidnila.
Nejsem z těch upjatejch co slyší i špendlík padat,ale to co tam předvádí, konkrétně v kempu ATC,to pozbívá jakoukoliv ideu kempu,nechápu co za pako mohl nechat postavit uprostřed kempu takovou hospodu!!!
Byl jsem tak nasrrrr.že jsem chtěl si jít nechat vrátit peníze který jsem zaplatil,s tím že si nechám zavolat někoho a tomu to vysvětlit,, ale,ale prostě jsem ujel a stěžuji si jenom zde..
Pokud někdo má zájem tam jet,mám fotky jak to vypadá na socialkach ,atak.toho okrádajíciho automatu na studenou sprchu....
Možná vyzkoušet nějaké parcely úplně vpravo,nebo někde co nejdál od této hospody,nevím.
Leoš
Leoš,Petra,Laura (11),
BMW X5 + Burstner Trecento 540TL
P
PaulBNováček
Přidáno před 9 let
Hluk mi až tak nevadil, stali jsem v boxu v ATC II, kousek od diskotéky.
Ale krade se tam, před několika lety ukradli kamarádovi boty, byly sice pod karavanem, ale i tak. Letos mi ukradli malou solární lampičku, co jsem měl u kolíku.
Na WC sice někdy byl nepořádek, ale uklízeli x-krát denně a na to množství lidí co tam bylo, to podle mě bylo OK. Sprchy vezmou i 10Kč na kratší čas :). Byl jsem tam 18.-24.7.2015
L
lada721Člen
Přidáno před 9 let
Jo,jo Václavák je Václavák hlavně v sezoně. Nic pro milovníky klidného pobytu. Navíc blízkost rak. hranic je cítit ohledně cen za vše.:_
F
ferdasanČlen
Přidáno před 9 let
Máš pravdu.Za pobyt necelé 3hodiny odpoledne-auto dvě osoby -160 kč-po 17 hod.je to levnější.Otočit se jsem pomalu neměl kde abych moh odjet.No jo,to jsou taky nápady-fouká ,tak se pojedu povozit na serfu.
tulaktulakČlen
Přidáno před 9 let
Buduci tyzden sme sa tam s detmi chystali, ale teraz neviem. Kam teda ist niekde medzi Brno a Batov kanal?
Kludne miesto, dobre socialky, sprchy najlepsie s hadicou a vonku preliezky pre deti?
Dakujem za info
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 9 let
Tuláku, pro děti je to tam dobré. Plno zábavy. A pár metrů od vstupu do kempu je Aqualand Moravia. jeden den s dětma by jsi mohl věnovat tomuto parku. Na pravé straně býva letní kino několikrát týdně, občas živá hudba na " náměstíčku". Hotovky okolo 80,- Kč. Samozřejmě pokud někdo chce klid, tak je jasné již u vstupu, že tam to pro něj není.
Jsem byl spokojen. A cestou okolo se klidně opět stavím................
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
mirkamirkaČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj. V Merkure sme boli s deťmi pred dvomi týždňami na jednu noc z piatku na sobotu. Boli sme na voľnej ploche smerom na letné kino (doporučili nám to na recepcii ako časť pre rodiny s deťmi). V noci bolo počuť trochu koncert, ale nič hrozné. Decká tam boli spokojné a mali sa kde vyblázniť. V podstate spokojnosť, len to bolo strašne narvané. Skoro sme nenašli miesto pre auto s prívesom.

Automatické sloučení 06.08.2015 11:38:
Prikladám fotku jak to bolo plné
Mirka, Johny, Klárka (6) a Oliver (4)
Upravil mirka dne 06.08.2015 11:38, před 9 let
mirka Připojili následující obrazek:
merkur.jpg
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 9 let
S naplněním kempu provozovatel nic nenadělá. Naopak je šťastný, že má plno. :^
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
F
ferdasanČlen
Přidáno před 9 let
Je to tak,každému vyhovuje něco jiné.To co je vidět na foto ,tak to je prázdný kemp,proti tomu co tam bylo 1.8.Na cestě si dvě auta nevyhnula,stálo se i na straně k vodě.Já pro takový případy jako koncerty a pod.používám ucpávky do uší.
L
LipicaniČlen
Přidáno před 9 let
Atc Merkur je dobry jen mimo sezonu,v sezone katastrofa... Jeden muj znamy tam delal brigadu,ochranku kempu a to,co vykladal jen potvrzuje me tvrzeni... Agresivni opilci,zlodeji...
tulaktulakČlen
Přidáno před 9 let
Tak sme tam teda nesli ked su tam zlodeji, isli sme radsej na Balaton
tomasvtomasvČlen
Přidáno před 6 let
Tak mame premiéru v tomto kempe zasebou. Ten kemp má na to aby bol vyhľadávaný, krásny kemp. Ale určite sa tam vracať nebudem. Možno na jar a jeseň. Veľmi hlučný, samé párty. Museli sme sa presťahovať a aj na druhom mieste vyrevovali do jednej. Do rana bola disko a bolo ju dosť počuť, i keď sme boli na opačnej strane. Takú kopu špakov som ešte nevidel. Sám som si vyzbieral okolo karavanu špaky, fólie z cigariet. Neuveriteľné množstvo. Príroda, stromy, údržba chodníkov, ciest, trávnika absolútne zanedbaná. Chýbajú elektrické prípojky. Málo stromov. Neviem si predstaviť tam byť v 30 stupňovych horúčavách. Tento kemp má ďaleko naviac.
M
mariaČlen
Přidáno před 6 let
musím se přiznat, že kdybych četl dříve tyto recenze, tak bych tam určitě nejel. Naštěstí je čtu až nyní, kdy jsem si udělal vlastní obrázek.

Byli jsme tam na otevření sezony. Nebylo to plánované, dozvěděli jsme se to až při příjezdu. Byl tem festival, několik kapel. Všechno skončilo v rozumnou dobu, v noci žádný problém. Místa spousta.

Teď jsme byli od 28.8 do 30.8. Spousta místa, při náznaku bordelu skupinky mlaďochů ze Slovače tam byla ochranka a byl klid.

Velký výběr jídel, hotovky, za rozumnou cenu. Zmrzlina, palačinky atd. Slušně zásobený obchod s potravinami.

wakeboarding, windsurfing, půjčovny všeho možného.

wc i sprchy v solidním stavu.

Jak je psáno výše, mezi lagunami, kde jsme byli, je úplně nesmyslné umístění antoníčků. My jsme ale nepotřebovali. Vajglů bylo všude plno. Určitě je tam ale nehází zaměstnanci kempu, ale hovada z našich řad. Stejně jako papírky, ohniště na trávě. Projížděla obsluha s elektrovozítky a vysypávala odpadkové koše.

Za nás super. Hodnotit kemp jako hrozný protože je tam spousta lidí, trošku odporuje logice. Plný je patrně proto, že se tam spoustě lidí líbí.

Nejsme kempoví maniaci, do kempů jezdíme, jen pokud potřebujeme udělat servis. Do Merkuru na surf a další sporty.
R
ramtlah1Člen
Přidáno před 6 let
O Pasohlávkách se napsalo hodně už dříve. Mimo sezonu super, ale v sezoně je to náhoda, že je klid. Tak leda ještě v týdnu. Jinak ale opravdu riziko - velké riziko. Jsem z Brna a vím o čem mluvím. Kolega si koupil karavan a stání v Merkuru na celou sezonu, že od tam bude jezdit do práce. Bylo to bez šance, vzdal to a mívá tam karavan jen do prázdnin a po prázdninách. Strávit tam klidný víkend bez vypatlaných bezmozků je opravdu problém. Věřte, že samotného mne to mrzí, jelikož sám bych tam strávil již dříve více víkendů, když jsem obytné auto měl.Ale nešlo to, neb na jeden super víkend byly dva totálně zkažený. Ano majitel je rád, že já plno a peníze jsou vždy až na prvním místě :) ale je to špatně, je na provozovateli kempu, aby zajistil všem návštěvníkům pohodu a klid. Jsme v tomto ale opět někde daleko za západní civilizací i když i tam se problémy najdou. Je dobré si přečíst akce, které se v tomto kempu pořádají a v těchto termínech pokud člověk chce mít pohodu a klid se kempu vyhnout. Je to stejné jako když se na Dalešicích pořádá miss bikiny, všude řev a nablito, jinak ale na pohodu kemp. Merkur je obrovskej, akcí tam bývá bohužel více a díky pověsti, že se tam dá bez postihu řvát a chlastat až do rána oblíbenej mezi mladejma pařmenama (i ti maj své diskusní fora) :)
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,291,305 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.26962 sekund | Průměrně za: 0.26962 (0) sekund | Dotazy: 140 | Použitá paměť: 2.29MB/4MB