Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Hinterstoder: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Hinterstoder

Poslední aktualizace před 6 let
S
SvatavaČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj, nemate nekdo cerstou zkusenost se stanim na Hinterstoder? Nikdy jsme tam nebyli a na vikend nam to pripada z Prahy blizko. Nebo mate nekdo jiny tip v takove podobne vzdalenosti? Chceme pod lanem...Tux zname, Saalbach take...
Dekuji
Svatava
kebulekebuleČlen
Přidáno před 9 let
Nazdárek ,veliké parkoviště cca 200m od lanovky, sjezd na lyžích až k němu pří dostatku sněhu. Přejížděli jsme sice až ráno ze Spitalu, kde je spaní povoleno,ale vzadu bylo několik bydlíků přes noc a zákaz jsme nikde neviděli. Bylo to v březnu loňského roku.
Ota a Jarka 65 a 55
MTSMTSČlen
Přidáno před 9 let
V hintru se obytky staví většinou za tenisovou halu, byli jsme tam a nikdo nás nevyháněl. Jinak o kousek dál je Spital am Pyhrn ,15- 20km? a tam je jedno parkoviště přímo pro obytky 24h hned u vláčku, tedy blíž než v Hintru. A permice platí na obě střediska.
Tady nějaké foto
http://www.carava...um_id=7495

:_
Jirka + Alena + Renault Master - MTS-2
https://www.carav...i_id=41587
S
SvatavaČlen
Přidáno před 9 let
Moc dekuji!:_
F
Fanda6Nováček
Přidáno před 9 let
Do Hintru jedeme v pondělí.Byli jsme tam na podzim a v naprosté pohodě, pod vlekem, uprostřed parkoviště wc s umyvarnou otevreno 24 hod. Pohoda.
Fb
EmhEmhČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj
Chystáme se na jarní ( asi 11.3) prázdniny do Hintru, tak prosíme, jestli někdo nemáte aktuální informace o sněhové pokrývce.
Díky Mirek
Míra + Eliška
RudyHRudyHČlen
Přidáno před 9 let
Dasa a JirkaDasa a JirkaČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj,
stání v pohodě u tenisové haly, značeno parking pro dlouhodobé stání, za parkingem autobusů. Sníh nahoře do odpoledne v poho, dole vlivem sluníčka mokrý sníh. Jezdí všechny vleky, velmi slušně upraveno. Ve všední dny úplně bez front. Jak budu mít čas, dám nějaký fotky.
Jirka
Jirka, Dáša a Klaudie, minipes Týna
Jirka VospalekJirka VospalekČlen
Přidáno před 6 let
Zdravím Vás, nějaké aktualizace v Hinterstoderu? Docela mě to láká, navíc děti do 10ti let za 3 EUR den. Stejné jako na Hochfichtu - apropó - tam se dá také stát? Loni jsem tam byl a přímo u vleku a bez problémů, navíc záchody otevřeny celou noc. Díky Vospi
Ixeo 710 i, Fiat
V
vladkamarekČlen
Přidáno před 6 let
Hinterstoder jsme byli loni. První noc z pátku na sobotu jsme přijeli okolo 23 hodiny na Kasberg. V sobotu po lyžování jsme jeli na Hinterstoder, stáli jsme na záchytném parkovišti za tenisovou halou a Intersportem. Na parkovišti WC a loni byla možnost dopustit konev vody. Stálo nás tam asi pět z různých koutů Evropy. Od nás z Prahy Východ cca do 350 Km.
jednateljednatelNováček
Přidáno před 6 let
Jen o kousek dál, západně od Liezen, leží menší sdružená střediska Tauplitzalm, Loser, Riesneralm, Planer.
Nahoře, na konci horské silnice vedoucí z Bad Mitterndorf (pro majitele skipasu zdarma) do Tauplitzalm, je parkoviště, kde se dá být jen za parkovné. Prakticky uprostřed přejezdů mezi sjezdovkama. U stanice lanovky Mitterstein, na té stejné horské silnici, se dá stát taky, zdarma.
Středisko Riesneralm disponuje několika pakrovišti u údolní stanice, zkušenost ale nemám.
Dasa a JirkaDasa a JirkaČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj,
nahoře na Tauplitzalm se dá stát za parkovné, nacvaknes lyže vedle parkoviště a jedeš. Bývá tam však dost plno. Dole v Tauplitz je zákaz. V Bad Mitterndorf jsou lázně, ale nic moc.
Jirka
Jirka, Dáša a Klaudie, minipes Týna
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Svatava, Dasa a Jirka, kebule, MTS, Fanda6, Emh, RudyH, jednatel, Jirka Vospalek, vladkamarek

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,898,921 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.18516 sekund | Průměrně za: 0.18516 (0) sekund | Dotazy: 107 | Použitá paměť: 2.05MB/2MB