Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Legoland Německo: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Legoland Německo

Poslední aktualizace před 9 let
karlosVWkarlosVWČlen
Přidáno před 9 let
Nemáte někdo tip kde koupit s předstihem a za lepší cenovku vstupenku do německého Legolandu?
1970 + 1977 + 2002
Fiat Ducato EuraMobil PRS695SB
nějaké ty fotky https://karlosvw.rajce.idnes.cz/
SOUNDSHOP.CZ vše pro car hifi & car multimedia
SlawczoSlawczoČlen
Přidáno před 9 let
Neskusal si ich oficialnu stranku?

http://www.legola...

Kupoval som cez web asi pred dvoma rokmi a bolo to lacnejsie ako priamo v Legolande
Slawczo, Tina, Zuzka, Vilko - Burstner Viseo
Dasa a JirkaDasa a JirkaČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj,
jak je psáno, přes jejich stránky je to nejlepší. Výši slevy si nepamatuju, ale určitě se vyplatí na dva dny.
Jirka
VendysVendysČlen
Přidáno před 9 let
Karle momentálně ,mají na oficiálních stránkách Legolandu slevu na vstupenky. Tak tam mrkni.
I
imro900Člen
Přidáno před 9 let
Ahojte mam otázku ak ste tam niekto boli uz dá sa tam niekde nablízku stať s karavanom?diky
SlawczoSlawczoČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj,

hned vedla Legolandu je camping, ktory ma samostatnu branu do Legolandu. Ak si dobre pametam je to nejaky Ferienpark.
Slawczo, Tina, Zuzka, Vilko - Burstner Viseo
I
imro900Člen
Přidáno před 9 let

Citovat

Slawczo napsal:

Ahoj,

hned vedla Legolandu je camping, ktory ma samostatnu branu do Legolandu. Ak si dobre pametam je to nejaky Ferienpark.

Super to ma potešilo.diky
cilistovcilistovČlen
Přidáno před 9 let
Hned vedla Legolandu je Camp, plati sa len za parcelu a to je 30 Euro na den. Ak ste aj dve posadky, stale je to 30 euro na parcelu. V pohode sa zmestite aj dvaja.
Legoland robi v lete asi kazdy druhy tyzden Mega akciu, ked je Legoland otvoreny aj do 24.00, vtedy je tam aj ohnostroj a rozne doprovodne akcie.
V tomto obdobi - je mozne kupit jednodnovy listok, ktory plati az 2 dni! avsak su to len vikendy. Ale oplati sa.
Za 1 den tak ci tak legoland nopochodis

A este taka malickost, vsetky Campy v okoli su v sezone plne. Ale prave ten pri Legolande je bez rezervacie a miesto sa vzdy najde. Ak predsa len nie, pri vchode do Campu je Stellplatz.
M
mstrČlen
Přidáno před 9 let
Na jaře se obvykle objeví akce, že při koupi vstupenky je dětská zdarma - což může být vyhodnější než včasná koupě co nabízí teď. Kupóny bývají v katalozích a minulý rok to vyšlo i v e-časopise pro držitele rodinného pasu tady na Jižní Moravě.

Ještě bych zvážil koupi Merlin pasů - pro 4 stoji kolem €240 (a obvykle mají únor - březen každý rok slevu cca 10-15%) a lze si užít neomezeně Legoland, Heide Park, Sea Life atd. V kempu je pak 15% sleva (viz ceny dále, co jsou beze slev). Pasy jsou velmi dobrá volba, pokud se chce vidět ještě něco více - já před dvěma lety koupil rodinné pasy odpovídající dnešním Premium za asi €185 a během roku navštívil co se dalo (Legoland několikrát, dánský Legoland, Heide park několikrát, Adventure park, Gardaland, Sea Life, voskové figuríny atd.)

Ceny za kemp byly v roce 2014:

nízká sezona: €24/32 (s rezervací dopředu/na místě), hlavní sezona €32/38 (někde v podmínkách je, že za tuhle cenu je možno na místě mít 6 osob, ale nikdo to nijak zvlášt nekontroluje. Místo má odhadem tak 70-80m2.

Berou karty Master, Visa a Amex. Kemp je IMHO velmi dobrý za tu cenu - http://www.legola...rview-map/

Prolízačky jsou zdarma až na lanové centrum. Pro děti skvělé - zařádí si v parku a pak mohou pokračovat v kempu. Z kempu je do parku krátká cesta a zvláštní vstup.
Upravil mstr dne 12.01.2015 17:03, před 9 let
P
ppeppeČlen
Přidáno před 9 let
Ty slevy za včasnou koupi mají snad celoročně. Co se týká parkování. My jsme spali na posledním odpočívadle před sjezdem. Do Legolandu to bylo cca 30min. Jinak když se podíváš na mapy tak nad tím hlavním parkovištěm vlevo od kruháče (ta plocha) tak tam je parkoviště pro obytňáky kde se dalo přespat. Platí se stejně jako normální parkoviště u pokladny při koupi lístku.
https://www.googl...509m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x479945561ad618a9:0xe7a115b750c8210a
M
mariaČlen
Přidáno před 9 let
Byli jsme tam na Velikonoce 2013. Přímo v kempu dvě parcely bez rezervace. Přijeli jsme večer a jelikož jsme zaplatili jednu noc, ráno jsme se museli do 10 opustit kemp a posunout se na parkoviště před hlavní vstup do areálu. Cena za parking nebyla asi nijak drastická, zato cenu kempu se vstupem do areálu jsem raději rychle vytěsnil z paměti. Dost atrakcí byla od 120cm a byli opravdu se selekcí důslední. (V Gardalandu se to někde dalo ukecat). Díky tomu, že jsme se probudili do zasněženého rána, bylo tam málo lidí. I tak jsme někde čekali. Za krásného počasí si to nedovedu představit
I
imro900Člen
Přidáno před 9 let
tiez planujem ist cez velku noc na dva dni asi.bol som tento tyzden v mnichove na vystave a v Augsburgu mam známych tak mi prislubil zabezpecenie listkov pre celu rodinu lebo ked som povedal ze rodinny listok ma bude stat okolo 120 eur tak prekotil oci ze mi vybavi urcite lacnejsie tak som zvedavy.
M
mariaČlen
Přidáno před 9 let
tak jsi mi to trošku připomenul. Řek bych, že jsme se blížili za noc v kempu a vstupy pro 5 lidí 260 éčkům!!!!! K tomu jídlo, pár drinků a pitíček pro děti večer v restauraci v kempu a 400 éček bylo v pryč...
pnoepnoeČlen
Přidáno před 9 let
Vrátím se k tématu. Asi dělám něco špatně, ale nyní při zaplacení online na nedatovaný jednodenní vstup pro 4 člennou rodinu cena 120E, tudíž na dva dny 240E? Bez ubytování.
Při rezervaci kempu na datum, jedna noc v ceně dvoudenní vstup pro 2dosp. a 2děti cena 96E? Tak tomu nerozumím. To by se vyplatilo druhý den přejet na parking Legolandu a bylo by to nesrovnatelně levnější. Nechci se však vázat na datum, cesta dle počasí.
Podívali by jste se prosím znalejší jestli je to tak jak píšu?

Díky Michal
LMC Breezer 714G Black Edition
M
MartinsNováček
Přidáno před 9 let
Zdravím, když občas jsme zajeli do Legolendu, spali jsme u B16 na PpluR (48.438718, 10.289361), nebo za 5€ u sportplatzu v Gunsburgu (48.461788, 10.268708) nebo zadarmo naproti. Na 2 dny se vyplatí si rovnou koupit roční kartu v akci zaplatit 3 a získat 4. Nebo jsme vyjeli navečer, přespali v Manchingu (48.710249, 11.495776) a poránu byli v Legu. Nebo skombinovali s Playmobil parkem a přespávali u nádherného Rothsee 49.209187,11.187043 za 7€ s nádhernou projížďkou okolo kanálu.
zuzi777azuzi777aČlen
Přidáno před 9 let
Po prostudování nabídky Legolandu se mi zda jako nejvýhodnější nákup roční karty. Pokud jsem to dobře pochopila, zaplatim 192E a mám v tom neomezeny vstup pro 4 osoby a parkovne. Tj.na dva dny komplet cena nejnižší z možných nabídek. Jakákoliv akce a sleva z jejich stránek a stránek kempů s volnými vstupy takhle dobře nevyjde. Ještě by bylo nej,kdyby byla roční karta přenosná. Ale to asi sotva,to by byla opravdu dávačka pro českeho vyčuraneho šetrílka s početnou rodinkou...:D
Zuzka , Honza , Honzík : 53+57+ 12.
====
Až nám bude těžko , zakloníme hlavu a koukneme se na nebe...uvidíme tam sice úplný hoxxo, ale otevřeme si dýchací cesty a budeme mít víc kyslíku ! :-)
M
mstrČlen
Přidáno před 9 let
Tak to je lepší si asi rovnou koupit merlin kartu, než jen Legolandí - http://www.merlin...pass.aspx. Sice tam není parkování (v té základní), ale zase jsou tam vstupy i jinam. A koncem února mění ceník, tak je možné, že se nabídka trochu upraví ( a dají o pár eur lepší cenu).

Karty jsou samozřejmě nepřenosné, většinou na ně dávají i fotku (vyfotí si vás oni). Ale nikdo je nijak zvlášť nekontroluje - nikde. Já měl kartu jen na jméno (bez fotky) a nejpřísnější kontrola byla, že jsem ke své kartě musel jednou či dvakrát ukázat pas nebo řidičák - v naprosté většině vstupů to ale nikoho nezajímalo.
malinamalinaČlen
Přidáno před 9 let
Zdravím, trochu začínáme plánovat návštěvu Legolendu, představa je na dva dny tam a nějaký den jižní Čechy. Je ještě něco, co stojí za návštěvu cestou po německé straně?
Jeli bychom někdy v letních měsících, neporadí nebo nepřidá se někdo ?
cilistovcilistovČlen
Přidáno před 9 let

Citovat

malina napsal:

Zdravím, trochu začínáme plánovat návštěvu Legolendu, představa je na dva dny tam a nějaký den jižní Čechy. Je ještě něco, co stojí za návštěvu cestou po německé straně?
Jeli bychom někdy v letních měsících, neporadí nebo nepřidá se někdo ?


Vacsie ako legoland:
http://www.europa...
M
mstrČlen
Přidáno před 9 let
Europapark je trochu z ruky...

Nevím přesně, co přesně by se chtělo vidět - po cestě je akvapark/lázně u Mnichova - http://www.therme...

Zábavní parky - www.skylinepark.de nebo www.bayern-park-f...

Jestli zajímají památky, mozna se vyplati bavorska vstupenka:

https://www.bsv-s...913154bd64
respektive http://www.schloe...karten.pdf

V Mnichově je pak BMW muzeum, popřípadě Olympijský park.

Těch možností, na co se podívat je tolik.....
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,241,395 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.27693 sekund | Průměrně za: 0.27693 (0) sekund | Dotazy: 143 | Použitá paměť: 2.31MB/4MB