Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Termalní aquapark Velké Losiny: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Termalní aquapark Velké Losiny

Poslední aktualizace před 8 let
L
LakyČlen
Přidáno před 9 let

Citovat

Vasu napsal:

Tak několik mých kamarádu provedlo otestování termálu Velké Losiny.
No jak píše Ruda, shrnul bych to do jednoho velkého průseru.
1/ Na stránkách nabízí cca 8 míst k parkování, vlastní parkoviště to nemá a ty nabízené jsou plné. 2/ Při vstupu se snaží dát na cca 3 osoby, rodina kamarádi, jednu skříňku. 3/ Venkovní prostory staveniště, bude to asi příští léto hotové, možná. 4/ Uvnitř malé, hrozná akustika, zima a studená voda, lidé se chodí ohřívat do sprch.
5/ Vstupné na celý den 420 Kč, ale se snaží vám prodat včetně sauny za 540 Kč 6/ Za hodinu vás bolí uši, není se kde schovat před křikem dětí. Na závěr všichni za 3 hodiny utíkají a jsou rádi, že to přežili. Takže pro mně opět Velký Meder za celodenní vstupné 6 E a soukromý kemp za 3 E na den. Přečetl jsem si diskusi na internetu na Velké Losiny, nenechali na nich niť suchou.


Nechci narušit vlákno ale -:)
Vasu : Četl jsem recenze na V.Meder a nic moc to nebylo , jednou jsme jeli o kolo s kolegou z SK jen to omrknout a jeli jsme jinde . Dunajská Streda se mi jeví mnohem klidnější a modernizuje se , dá se tam i rybařit kemp je veliký v areálu , jezírko bude hotové + jízda na lodích a klidné místo tam určitě najdete - vstup i s pejsky do kempu a okolí
Žijeme jen jednou.
VasuVasuČlen
Přidáno před 9 let
Vyzkoušeli jsme 19 Slovenských termálů a pro nás je Velký Meder vybavením, rozsahem nejlepší. Jezdíme tam už 6 let aspoň 3x ročně. Jenom upozorňuji, v létě a ve svátky tam nejezdím, kdy je tam plno. Převlíkám se ve velkých prostorných šatnách, je tam všude teplo a do všech bazénu se z tepla dostanu. Je tam vyhřívací bazén, velký plavecký bazén, spoustu atrakcí. Hodně nabídek jídla v nízkých cenách a nízké vstupné. Jeden den v Bešeňové se cenově vyrovná 3 dny ve Velkém Mederu a na náměstí je nejlepší jugoslávská zmrzlina. Je to pro nás už málem tradice jet do Mederu. V Dunajské Stredě jsme byli, malé a často se tam vykradají auta. Každý termál má něco, každý si najde to svoje, někdo si zajede do Podhájské zazpívat, do Tatralandie a Bešeňové vyblbnout na atrakcích, či do starých Oravic jen tak se vyhřát. Je mi až líto, že nejblíže jsou Velké Losiny a ty se moc nepovedly.
HribHribČlen
Přidáno před 9 let
Dovolím si svou reakci na Velké Losiny, kde jsme byli v neděli 23.8.:
1. byl problém vůbec aquapark najít - u standartního vstupu do lázeňského parku nebyla jediná směrovka!!! šli jsme jen tak na slepo s nasměrováním místními. Velmi podivné!
2. teplota vody nic moc. je to na koupání, ale ne na vyhřívání, jak to známe z termálů v Hu a Sk.
3. cena dost vysoká. Už si sice nepamatuju přesně kolik, ale byla to palba (a to jen na 3 hodiny) - zlatá Pápa za celodenní vstup 1.200,- HUF. kdo však přijde 2,5 hod před koncem, má podstatně lepší cenu (to se oc neví) !!
4. v bufetu byla v plavkách celkem zima - nutné ručníky a župany.
5. samotné bazény celkem standard.
6. pro mně stavaře však několik nepochopitelných zvráceností:
- nevyspádované dlažby, na kterých bylo souvisle mokro a kluzko - nebezpečně kluzké !!! (někdo se snažil udělat rovné dlažby (což samo o sobě nejde) v mokrém provozu - nesmysl)
- z poměrně slušných šaten se vchází do sociálek a bazénu v nejužším místě šaten, kde, světe div se, jsou ještě naproti skřínky - tam bych si skříňku nikdy nevybral, neb bych riskoval
vyliskání dveřmi otvíravými právě do šatny, kde byl jen cca 1,20m až 1,5 m !!!
7. stání - jen jsme se zastavili na 3 hodiny koupání, nechtěl jsem stát na benzince, v ulici k nádraží byl zákaz stání (tak nevím s těmi radami na stání u nádraží - nezajížděl jsem tam), ale za 20,_ jsem se domluvil s kempařem "kempu na Mlýně" a byl jsem za plotem.
Vvše ostatní již bylo řečeno.
Václav (Hřib), Jitka + svišťata: Šimon, Tobiáš a Anička
Karel ProkopKarel ProkopČlen
Přidáno před 9 let
ahoj Vašku (vašu), máme naplánovaný Komárno - je tam údajně strana maďarská (Komárom) a slovenská (Komárno) ? Nebo jsem to špatně pochopil ?
Nikdy jsem tam nebyl a to vykrádání mi na klidu taky nepřidalo,....

Já snad budu doma ve vaně, tam si maximálně rozbiju hubu až z ní budu svoje vakovitý tělo dostávat,...:o

Tak nevím jestli nedat radši ten Meder. Můj démonický přítel Gárden taky řeší, že by jel do teplý vody tak bych možná jel na pár dní s ním. Technicky je mi skoro jedno, kam to bude.

Vašek (Hřib): No hezký, Losiny už jste mi rozmluvili,.....chtěl jsem dát pár dní podzimní Jeseníky a tak asi nic, no.

Jakej na to máte názor, Vaškové?
Dankešén :) voběma Karel
VasuVasuČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj Karle. V Komárně jsem byl před dvěma léty jednou, je to vlastně letní termální koupaliště s jedním trochu krytým bazénem venku a jedním bazénem uvnitř + sauna. Je to u stadiónu a vedle stadiónu je kemp. Jak jsem tam byl, právě tam měli sraz karavanisté Šumperáci. Je to velký hezký plac, ale na podzim, to potřebuje dovnitř. Řeknu narovinu nic moc.
V Mederu je problém, že tam není žádný kemp, kempuji na ulici Čičovské na soukromé zahradě, těch pomyslných soukromých kempů je tam asi pět. U těch ubytujících si také můžeš koupit černý pásek, můžeš asi 2x vyjít ven z termálu. Jinak vevnitř je několik dobrých bufetů za dobré ceny. Blbnutí možno pro mladé i pro starší. Výhoda, všude teplo a z teplé budovy propluješ do venkovních bazénů. Jen k letním musíš pěšky.
Ahoj Vašek
HribHribČlen
Přidáno před 9 let
To Karel:
Na Slovenské straně Komárna je celkem malý termál, celkem obyčejný, zčásti zakrytý, (většina pod nebem již teď asi nebude fungovat, ale můžu se plést), bez tobogánů, apod, kde je však super teplá voda (dovolím si říct, že nikde tak teplý termál není, neb se všichni bojí případných zdravotních komplikací hostů). Cena termálů byla v ceně kempu a byla (před 2 lety velmi slušná). V termálu nebudou děti (minimálně mají zákaz v teplé, zakryté části). Kemp je hned přes cestu v areálu stadiónu, oplocený, každý host má svůj klíč, je to vlastně v centru historického města velmi pěkné město s pevnostmi z CK Rakouska).
Na Maďarské straně se jedná o klasický moderní termální aquapark, podstatně větší a bezesporu velmi pěkný. Přímo vedle areálu termálů je 1. kemp, pak v té samé ulici asi další 2. Kdo bude v Maďarském Komáromu a nevstoupí do expozic zpřístupněné pevnosti z dob CK Rakouska, ten bude po zásluze potrestán a bude toho do smrti litovat, stejně jako by si tam nedal pověstný rybí guláš.

Na základě svých zkušeností doporučuji zajet o pár km dál do Hu a tam si užít podstatně lepších a cenově přijatelnějších služeb v kulturním prostředí.
Mými favority je: Pápa nebo Agárd u Velenského jezera.
Václav (Hřib), Jitka + svišťata: Šimon, Tobiáš a Anička
Karel ProkopKarel ProkopČlen
Přidáno před 9 let
tedy pánové, :^ díky za vyčerpávající odpovědi.
Na cestách jsem nepolíbenej a vděčně sosám každou cennou informaci.
Pude na řadu Komárno (zkusím testnout obě strany) příští kolo Meder.
Je mi hrozně líto těch Losin, páč Jeseníky mám v pácu už dva roky. No huvidíme.
Pápu bych zkusil o vánocích, co je zač ten Velence hotel? Soudě podle mapy je to hotelovej areál, něco k maríně? Možnost kempingu a průběžnýho vstupu je? Nebo jen jednou denně?
P
petakČlen
Přidáno před 9 let
//www.dokempu.cz/velky-meder/kemp-apartmany-stany-karavany-3801/hodnoceni/#hodnoceni

kdyby náhodou došlo na ten Meder, tak mohu doporučit tento kemp,
ale je asi 500 metru od termálu.
multasekmultasekČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj Karle, věřím, že pomůže a nejen tobě, souhrn termálů v HU i s popisem složení vody http://www.wellne....cz/lazne/
H
HansČlen
Přidáno před 9 let
Těch lázní a kempů tam nemáš ani polovinu!
JiPe HighlandersJiPe HighlandersČlen
Přidáno před 9 let
Na Komarno HU mam velmi spatne vzpominky. Neskutecny komari teror a v noci mi v kempu ukradli kolo. :@
M
milan a ivetaČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj,byl jsem tam.....bordel,neochotny personál a navíc měli sanitární den,který dali na stránky večer před uzavřením termálu,tedy spíš stavby....parkoviště????to vůbec pro obytky,musíš večer najít místečko ale ráno přijde pohnutek a nárovná si tě.....ceny 200kč/3h....nic moc a to je prý zaváděcí cena.
VasuVasuČlen
Přidáno před 8 let
Tak jsem po roce byl v termálu Velké Losiny. Hodně se změnilo k lepšímu ! Byl velký problém zaparkovat ! Dnes je před termálem vybagrován a štěrkem vysypán prostor pro cca 30 aut, takže ti první zaparkují. Voda v bazénech 32-36°C, takže dostatečně teplá ! Hala je také dostatečně vyhřívaná, spokojenost. Nespokojenost, pro děti jen jeden tobogán a na dojezdu má dno asi ze smirkového plátna. Poprvé jsem si myslel, že se mi utrhly plavky ! Tak to děti přestalo bavit. Dravou řeku děti nazvaly na lenivou řeku, tak tak proudí ! Jinak je to stále jeden sál, takže zvýšený hluk, není tam žádné dětské oddělené zázemí. Co mně nadchlo, plavčík se 140 kg, kterému si nedovolil nikdo oponovat ! Dále si dole koupíš jídlo a s podnosem jdeš po schodech nahoru si sednout, jen málokdo to zvládne bez ztráty kytičky ! No, když to kompletně dodělají, tak snad se to vyrovná vyspělým termálům na Slovensku a Maďarsku.
librilibriČlen
Přidáno před 8 let
Byli jsme tam koncem ledna a byli jsme zklamáni po celou dobu pobytu. Zato minulý víkend jsme navštívili aqapark Tropikána ve Wisle v Polsku a to bylo jiné kafe. Cena, hned u vchodu jsme nafasovali osušky, v ceně i sauny, tobogány, teplá voda v Jakuzich. O poloviční vzdálenosti nemluvě. Jediný problém bylo parkování, stali jsme ve vedlejší ulici. Ale myslím, že při ranním dojezdu to musí být lepší. My dojeli kolem poledne, ale když jsme odjížděli, byla i ta vedlejší ulice plná.
Libor + Šárka + pes
PhanTomPhanTomČlen
Přidáno před 8 let
Jen k tomu parkování. Výstavbu parkoviště bojkotují údajně místní, snad v létě. Ale vzhledem k vysoké návštěvnosti polský hovořících stejně nebude zřejmě šance. Parkovat se dá po dohodě na parkovišti hotelu Istria, když si u nich dáte výborné těstoviny,nebo prostě něco jiného, čím uděláte tržbu ;-) Nebo vedle na parkovišti mezi autobusy. Vynikající pralinková kavárna je po cestě k lázním a dnes jsem si po dlouhé době dal indiánka a výborné maliny v jogurtu. Ty lázně se mi moc nelíbily, moc lidu a hluk mě společně s cenou alespoň pro dnes odradil. Hodím možná ještě sondu zítra. hOWGH
Jirka SJirka SČlen
Přidáno před 8 let
Ahoj.
Máme nějaké info o nově otevřeném venkovním bazénu?
Za deset dní tam jedu-kde parkovat obytkou???
Děkuji za každou info, a to i na SZ....
http://www.termal...malni-park
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,051,431 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.23439 sekund | Průměrně za: 0.23439 (0) sekund | Dotazy: 118 | Použitá paměť: 2.13MB/2MB