olga liskaČlen Přidáno
před 17 letUž jsem na něj, Jiří, koukala. A jakou mouku jsi přidával? Chleba u nás na odbyt moc nejde, sežerou jen co je sladký. ;- Recept určitě vyzkouším, zvlášť když vyjde na polovic co směs z Lídla. :D
Olííí.Je to hladká,dali jsme 300 g a přidal jsem 200 g Tahle žitnou celozrnou.Můžeš dát jenom hladkou.Tahle změna je doporučená v připomínkách.:x
Upravil jirhav dne 09.09.2007 18:10,
před 17 letuknajČlen Přidáno
před 17 letTak to není pořád ono :x chleba namazan chlebem nebo kmínem chut je pořád stejná:o:o:o jdu jinam :_:_:_
Rada pro uknaje:w:Zkus to posypat bůčkem v prášku.To je dobrota.:s
Tak ten včerejší chlebík je pryč:s a peče se znovu.Je to zatím nejlepší chleba co jsme pekli.;MZměna v poměru mouky je 400/100.přidal jsem lžíci oliv.oleje a 50 ml vody.Budu zvědav jak to dopadne.:zHokus- pokus. :v Uknaji,neboj, příště tam dám ten,, řízek v prášku".:_
Poslední chleba je nejlepší, a tak upřesňuji.;MSmíchat v misce 400g hladké a 100g žitné celozrné mouky(sežene se v prodejnách zdravé výživy a pod.) 2 lžičky cukru,2 lžičky soli,1 lžička kmínu(dal jsem drcený) 1 sáček sušeného droždí (je na 500 g mouky),do formy 350 ml vody a lžíci oliv.oleje. Nasypat směs a nastavit základní program 1,velikost 1000g,zhnědnutí střední.Potom už jenom ,,dobrou chuť":s:s:s:g
SarkaAdministrátor Přidáno
před 17 letJirko, to teda vyzkouším. koupím žitnou mouku a dám se do toho :g