Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Stání badkleinkirchheim.: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Stání badkleinkirchheim.

Poslední aktualizace před 6 let
PepiPepiČlen
Přidáno před 10 let
Ahoj,není tady někdo kdo poradí kde se dá stát v tomto středisku.Někde jsem četl,že je stání obytných aut zakázáno.Dík pepa:_
bob_bobekbob_bobekČlen
Přidáno před 10 let
Je tam opravdu stání přes noc zakázané.
Všechny obytky odjížděj někam dolu k jezeru,tam je celkem dost parkovací plochy kolem jezera i ve městě.
Jezdím tam už asi 5 let na lyže a můžu doporučit.
Bürstner Flipper 550TK+Hyunday Santa Fe
P
PechyČlen
Přidáno před 10 let
Nebyl jste tam teď někdo? Jak to tam vypadá s lyžováním? Zaregistroval jsem skipas který platí i v termálu.
L
LuciaWČlen
Přidáno před 9 let
Ahoj, boli sme v Badklien Kircheheime pred dvomi rokmi, stanie je zakazane pod lanovkou len od 22 do 6 hodiny rano, inak cez den sa da v pohode. Badklien je krasna dedinka, uzasny mily ochotni ludia, lyzovanie pre vsetky kategorie, pre deti 2 lyziarske vleky, vsetko po ruke, Billa na parkovisku... Thermal je vyborny, vonkajsie plavanie i v zime s nadhernym vyhladom na hory.
Listky sa daju kupit pre dospeleho cca 33 eur na den a detsky len za 6 eur na 6 dni! Deti platia od 6 rokov. Vyhodnejsie si je kupit listok do Thermalu zvlast, pretoze cena je vyhodnejsia do thermalu len pri kupe skipasu na 6 dni o par eur. Badklien mozem len doporucit!!! Znovu sa tam vraciame tento rok na lyzovacku s pokracovanim do Sella Ronda/Taliansko. Prida sa niekto?
KRAMilyKRAMilyČlen
Přidáno před 9 let
Přes svátky jsme tam stáli tři dny bez jakýchkoliv obtíží - parkoviště bez omezení je naproti Therme St. Kathrein (nemáme souřadnice), ale nedá se to zaměnit, asi 200 m od vleku Maibrunnbahn, který je docela strategický - dá se z něj jet na obě strany lyž. areálu.
Areál je to docela zastaralý, ale vynahradí to dlouhé sjezdy do údolí. Termály nás docela zklamaly - byly to spíš plavecké bazény - studená voda, výhledy na sjezdovky se nekonaly, protože jsme tam zimou nemohli vydržet.
Určitě nezapomeňte brusle, kousek od stání je kluziště, zdarma...
Obchody, pekárna, vše kousek.
Römerbad jsme navštívili taky, je to tak 20min vycházkové chůze - taky na nás studené, ale novější, ne "retro" jako St. Kathrein.Stání u nich je omezeno od 22 - 6 zákaz. Obytky tam stály, ale co dělaly v noci, nevím...jinak parkoviště zde bylo stále plné.
M
mariaČlen
Přidáno před 6 let
ahoj,

prohlížel jsem v mapách strejdy gůgla a našel jsem tam Landal camping. Stránky jsou katastrofálně uživatelsky nepříjemné. Nepodařilo se mi nic zjistit. Pase to nějaká německá továrna na rekreaci. Nemáte někdo osobní zkušenost?

Máte nějakou zkušenost se stáním na Turracher Hohe?

Díky
M
moncaČlen
Přidáno před 6 let
Ahoj Maria, na Turrachu se přes noc stát dá, ale viděl jsem tam pouze obytná auta.
Od Predlitzu je už slušné stoupání a poslední kilometr funíme na dvojku. Supr středisko.
Od Predlitzu - u jezera doleva, stání za hotely u dvojkotvy.
Pokud by jsi jel se soupravou, tak je asi lepší Kreischberg - rovina, parkoviště u lana, nahoře pohodové sjezdovky pro děti.
Monca
M
mariaČlen
Přidáno před 6 let
díky,

mateme avatarem, ve skutečnosti jsme vestavba. Ten kopec nějak zvládneme.

Pokud mne paměť neklame, v Kreischbergu je i kemp.

Chceme to vzít putovně od 27.12 do cca 2.1., nakombinovat koupání a lyže. Turrach, Bad Klienkirch.., Mauterndorf, Taupilz. Občas ale musíme někam vjet dobít baterie a vylít hajzlík.

Kdyby měl někdo podobnou cestu, mohli bychom společně zabavit děti. Naše jsou 4, 9, 11.
A
AlesNováček
Přidáno před 6 let
Turracher Höhe
Na Turracher Höhe se už nedá stát jak píšeš u jezera doleva u dvojkotvy. Byli jsme tam 10.1.2018. Je tam nový hotel. Už od jezera je spousta cedulí zákaz vjezdu soukromý pozemek, neparkovat pouze pro hosty hotelu.
My jsme 2 noci spali na parkovišti nazvané Panorama. Nikdo si nás nevšímal. 2 až 3 obytný auta tam podle mě mohou stát, ale na organizovaný výlet to není. Na tomto parkovišti není žádná cedule o zákazu stání přes noc. Je to kousek na lanovku. (WC). Kousek před parkovištěm je Stellplatz Schmidt: http://www.berghe...
za 25 EUR pro 2 os + obytne auto vč. WC, sprchy, elektriky.
Další možnost je parkoviště pod Turracher Höhe směrem od Predlitzu u lanovky. Taky tam není žádné omezení pro noční parkování.
M
mariaČlen
Přidáno před 6 let
Buďto jste se snažili zatočit moc brzy, nebo se něco změnilo. První odbočka vede na parkoviště u hotelu. I tak tam ale na silvestra stálo cca 10 OA ze Slovinska.

U dvojkotvy jsme stáli od 28.12 do 1.1. Na STLP jsme se natřikrát i s řetězy nevyhrabali, ale stejně to bylo plné. Nepochopil jsem systém parkování. Muselo by odjet v některých místech pět aut, aby ten zadní vyjel. Kolega si to ale chválil.

Na odbočce doleva u lesa u jezera je cedule soukromý pozemek, ale zákaz stání tam není. Na parkovišti pod přibližovacím lanem byla značka zákaz stání přelepena celoplošně igelitem. Až na poslední části je privat a pouze pro hotelové hosty.

Na silvestra nás tam stálo cca 30 OA. 2 z ČR a zbytek Slovinci. Po tom, co se tam dělo ( centrály, odpady tekoucí přímo pod auta atd ) bych se ale zákazu nedivil.

Další dvě OA od Hradce stála na parkovišti u přímo u jezera. Ačkoli tam bylo narváno, nikdo nás nevyhazoval. Doposud.....
Upravil maria dne 16.01.2018 17:28, před 6 let
maria Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
A
AlesNováček
Přidáno před 6 let
Při odbočování od jezera doleva směrem ke 2 kotvě byla klasická značka zákaz vjezdu a uvnitř bylo vepsáno, že se jedná o soukromý majetek nebo něco ve smyslu, že je vjezd pouze pro hotelové hosty. Už si to nepamatuji. Prohlížel jsem si ji a byla nová. Jestli tam byla už dříve těžko říct. Vše ostatní co popisujete je shodné. Cedule přelepená igelitem.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: Pepi, bob_bobek, Pechy, LuciaW, KRAMily, maria, monca, Ales

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,693,558 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.16752 sekund | Průměrně za: 0.16752 (0) sekund | Dotazy: 96 | Použitá paměť: 1.98MB/2MB