!Zúčastněte se prázdninové soutěže!

Mediální partner

Přihlášení

Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem

Zapomněli jste heslo?
Klikněte sem.
hvcaravans.cz

Kdo je on-line

· Hosté on-line: 28

· Členové on-line: 2
jimik, Nemilany

· Registrovaní členové: 11,887
· Nejnovější člen: krenda

Nástěnka

Abyste mohli napsat zprávu, musíte se nejprve přihlásit.

Pepa a Jarka
07.10.2018 18:46
Chtěli bychom tímto poděkovat LÁĎOVI za báječný sraz v Kostelci, všechno bylo super včetně i jídla a snad i pro nás objednat tam nahoře to krásné počasí. Díky Láďo,, zdraví Pepa a Jarka

jarda a danka
07.10.2018 17:44
Prodám našeho mazlíka fiat ducato1.9TD registrace 5/200 s alkovnou spaní pro 5 jízda 4, najeto 108500 cena 295000 tel.702878818

serbik54
30.09.2018 19:28
Poděbrady, prosím, která žena odložila svoji bundu a nechala ji v kempu na lavičce má ji uloženou v restauraci k vyzvednutí.

r73
29.09.2018 23:56
Zdravim, prosím o radu, kde se dá na konci října lyžovat v Rakousku a parkovat hned u sjezdovky. Díky

bydlikemevropou
26.08.2018 11:42
SVIJANSKÝ ÚJEZD Pivobraní ----- Všem, kdo má zájem.... vložili jsme fotky ze srazu na https://jedemeevro
pou.rajce.idnes.cz
/Svijany_2018/ Bobeška a Zdenda

campi-shop.cz

Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
Pokrmy z čerstvých potravin.
TomTP napsal:

Dovolím si taky přispět jedním svým receptem, pro karavaning jak dělanej:
http://www.mimiba...ser=478658
!j:_



:g:g:gGrinGrinGrin:_
 
Upravit
lada721 napsal:

TomTP napsal:

Dovolím si taky přispět jedním svým receptem, pro karavaning jak dělanej:
http://www.mimiba...ser=478658
!j:_



:g:g:gGrinGrinGrin:_

Mnoo, dle mého mnohem lepší než chleba s rozemletým bůh ví čím, které se nazývá paštika. Čerstvý chléb s máslem a pažitkou je jednoznačně pochoutka. :^
 
Upravit
http://www.apetit...e/ze-sveta

a je to na jednom place ne? i kdyby jsme jeli do Indie....
 
Upravit
Rychlý, lehký a osvěžující bavorský salát jak ho máme rádi.
studené vařené brambory nakrájíme na rozpůlená kolečka
přidáme na jemná kolečka nakrájenou mladou cibuli
a kyselé okurky
sůl + pepř
zakápneme vinným octem a rostliným olejem
zalijeme studeným zeleninovým vývarem a dáme vychladit

Podáváme samostatně nebo jako přílohu. /a možná by to šlo i zavařit Smile/
Jitka a Pepa, vestavba MLB 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
 
Upravit
Vyhnán sektou konzervářů z jejich vlákna, dovoluji si vložit následující, dle mého mínění užitečnou informaci sem.
V pondělní příloze MF Dnes vychází na pokračování kuchařka místních specialit jednotlivých turisticky zajímavých zemí. Po úvodním Chorvatsku vyšlo dnes Řecko, následovat bude Itálie, Francie, Španělko...
Jedná se vesměs o jednoduché a laciné recepty s využitím místních surovin.
Pozornosti doporučuji i dnešní úvodník šéfredaktorky přílohy.
Ač tomu leckdo nevěří, v zahraničí lze skutečně uvařit rychle, lacině a jednoduše s použitím lokálních potravin, které ve srovnatelné kvalitě doma nikdy neseženeme. A to neberu v potaz nepřenositelnou náladu přímořského podvečera. Dobrou chuť !j
 
Upravit
Čas dovolených, čas čerstvých a zdravých dobrot. Již jsme byli v Provence a chuť místních dobrot, jako tapenád zvláště dobře bylinkami ochucených, vyzrálých kozích sýrů z Banonu, vín Cote du Rhone, či prosté zmrzliny z Levandule z cukrárny na náměstí v Avignonu. Miluji jehněčí a to je při opékání nejlepší nikoli natřít, ale kousky česneku našpikovat ! A ještě z českých zdrojů- mírně OT. Kdykoli jedu bývalou vojenskou cestou kolem Plzně směr Domažlice, stavuji se v Dobřanech v řeznictví a uzenářství. Tak dobrou slaninu a špek, i výborné maso(za slušnou cenu) nekoupíte často. Čerstvá zelenina rostlá v místě na PZ v Ořechu(kousek od Hykra) v prodeji vždy v pondělí. V marketu ty uvadliny alespoň v létě nekupuji. Nedělám jim reklamu a proto neuvádím firmy, inteligent vygůgluje. Čerstvé je vždy o něčem jiném chuťově i zdravotně. To je můj názor a tak se i chovám. Mirek
 
Upravit
Tak to mi si často na cestách děláme tuňákové rizito, které jak sami autoři receptu zmiňují je i to polních podmínek, takže rychlé, levné a hlavně do karavanku ideální Frown
Upravil/a fun dne 28.09.2014 16:27
 
Upravit
Letos v HR v Podgoře jsme se stali v přístavu svědky příjezdu docela velkých rybářských lodí z lovu. Během vykládky velkého množství ryb v polystyrénových přepravkách jsme se zůčastnili drobného prodeje na molu. Prodávaly se ryby od 10 do 60cm, na ráhnu visel a byl porcován 3metrový tuňák. Koupil jsem asi půl kila kalamárů a 2 velké stejky z tuňáka, taky asi trochu víc jak půl kila. Vše za 50 Kuna. Čerstvý stejk z tuňáka - jen česnek a rozmarýn, pár minut na pánvi. Pochoutka, jakou si často nedáte. Normálně nám půl kila masa bohatě stačí, ale po tomto kulinářském zážitku jsme na sebe zůstali hladově koukat a žena i synek (7) se ptali, zda něco nezbylo.... . Čerstvé, právě vylovené, během 24 hodin udělané. Kdo to nezažil, ten neuvěří, jak čerstvé dokáže být chutné. Mirek
 
Upravit
Říkáme tomu rybí orgie, téměř každý den a samozřejmě čerstvé :_
SteMi přiloženo následujícíobrázky:
p1010236.jpg p1000647.jpg p1010242.jpg
 
https://www.facebook.com/namakarskou Upravit
Přejít na fórum:
Vygenerované za: 0.45 sekund
177,018,629 návštěv