!Prázdninová soutěž skončila!

Partner Caravan24

Partner Caravan24

Náhodné foto

Kalendář

<< Prosinec 2018 >>
Po Út St Čt Pa So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
TOPlist
Mediální partner

Přihlášení

Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem

Zapomněli jste heslo?
Klikněte sem.
www.karavanypro.cz

Kdo je on-line

· Hosté on-line: 22

· Členové on-line: 1
Roman a Jana

· Registrovaní členové: 12,057
· Nejnovější člen: Vladimir Rusek

Nástěnka

Abyste mohli napsat zprávu, musíte se nejprve přihlásit.

Terenak
10.12.2018 22:54
Dobrý den, neporadil by někdo s opravou na F.Ducato 2,5Td nemaže motor olej nahoru na vačku. Kde hledat příčinu a nebo co vyměnit. Díky

Schneegast
06.12.2018 22:19
Dobrý den, máme caravan hobby 560 deluxe 2000 a chtěla bych poprosit o radu jak složit stolek a narovnat matrace na ležení. Děkuji moc. lucie.snezna@sezna
m.cz

TrikeHonza
01.12.2018 10:44
Poděkování panu T.Kahounovi Tom-Car servis. Vyřízení veškerých formalit k přepsání celkové váhy obytného auta z 3850kg na 3500kg. Vřele doporučuji, příjemné jednání. Trike Honza Letohrad.

David250
28.11.2018 22:57
mate nekdo tip a zkusenost na parkovani pres noc, pobliz centra Prahy v dobe vanocnich trhu

lsalus
18.11.2018 20:03
Dobrý den , nemáte tucha kde se dá sehnat (blatník - lem ) na ABBEY VOGUE GTS 416..Děkuji lukas.salus@seznam
.cz

campi-shop.cz

Číst diskuzi

 Vytisknout diskuzi
Pokrmy z čerstvých potravin.
TomTP napsal:

Dovolím si taky přispět jedním svým receptem, pro karavaning jak dělanej:
http://www.mimiba...ser=478658
!j:_



:g:g:gGrinGrinGrin:_
 
Upravit
lada721 napsal:

TomTP napsal:

Dovolím si taky přispět jedním svým receptem, pro karavaning jak dělanej:
http://www.mimiba...ser=478658
!j:_



:g:g:gGrinGrinGrin:_

Mnoo, dle mého mnohem lepší než chleba s rozemletým bůh ví čím, které se nazývá paštika. Čerstvý chléb s máslem a pažitkou je jednoznačně pochoutka. :^
 
Upravit
http://www.apetit...e/ze-sveta

a je to na jednom place ne? i kdyby jsme jeli do Indie....
 
Upravit
Rychlý, lehký a osvěžující bavorský salát jak ho máme rádi.
studené vařené brambory nakrájíme na rozpůlená kolečka
přidáme na jemná kolečka nakrájenou mladou cibuli
a kyselé okurky
sůl + pepř
zakápneme vinným octem a rostliným olejem
zalijeme studeným zeleninovým vývarem a dáme vychladit

Podáváme samostatně nebo jako přílohu. /a možná by to šlo i zavařit Smile/
Jitka a Pepa, vestavba MLB 640 Charming
( Ducato L4H2 Maxi, 2.3 180 k, aut.)
 
Upravit
Vyhnán sektou konzervářů z jejich vlákna, dovoluji si vložit následující, dle mého mínění užitečnou informaci sem.
V pondělní příloze MF Dnes vychází na pokračování kuchařka místních specialit jednotlivých turisticky zajímavých zemí. Po úvodním Chorvatsku vyšlo dnes Řecko, následovat bude Itálie, Francie, Španělko...
Jedná se vesměs o jednoduché a laciné recepty s využitím místních surovin.
Pozornosti doporučuji i dnešní úvodník šéfredaktorky přílohy.
Ač tomu leckdo nevěří, v zahraničí lze skutečně uvařit rychle, lacině a jednoduše s použitím lokálních potravin, které ve srovnatelné kvalitě doma nikdy neseženeme. A to neberu v potaz nepřenositelnou náladu přímořského podvečera. Dobrou chuť !j
 
Upravit
Čas dovolených, čas čerstvých a zdravých dobrot. Již jsme byli v Provence a chuť místních dobrot, jako tapenád zvláště dobře bylinkami ochucených, vyzrálých kozích sýrů z Banonu, vín Cote du Rhone, či prosté zmrzliny z Levandule z cukrárny na náměstí v Avignonu. Miluji jehněčí a to je při opékání nejlepší nikoli natřít, ale kousky česneku našpikovat ! A ještě z českých zdrojů- mírně OT. Kdykoli jedu bývalou vojenskou cestou kolem Plzně směr Domažlice, stavuji se v Dobřanech v řeznictví a uzenářství. Tak dobrou slaninu a špek, i výborné maso(za slušnou cenu) nekoupíte často. Čerstvá zelenina rostlá v místě na PZ v Ořechu(kousek od Hykra) v prodeji vždy v pondělí. V marketu ty uvadliny alespoň v létě nekupuji. Nedělám jim reklamu a proto neuvádím firmy, inteligent vygůgluje. Čerstvé je vždy o něčem jiném chuťově i zdravotně. To je můj názor a tak se i chovám. Mirek
 
Upravit
Tak to mi si často na cestách děláme tuňákové rizito, které jak sami autoři receptu zmiňují je i to polních podmínek, takže rychlé, levné a hlavně do karavanku ideální Frown
Upravil/a fun dne 28.09.2014 16:27
 
Upravit
Letos v HR v Podgoře jsme se stali v přístavu svědky příjezdu docela velkých rybářských lodí z lovu. Během vykládky velkého množství ryb v polystyrénových přepravkách jsme se zůčastnili drobného prodeje na molu. Prodávaly se ryby od 10 do 60cm, na ráhnu visel a byl porcován 3metrový tuňák. Koupil jsem asi půl kila kalamárů a 2 velké stejky z tuňáka, taky asi trochu víc jak půl kila. Vše za 50 Kuna. Čerstvý stejk z tuňáka - jen česnek a rozmarýn, pár minut na pánvi. Pochoutka, jakou si často nedáte. Normálně nám půl kila masa bohatě stačí, ale po tomto kulinářském zážitku jsme na sebe zůstali hladově koukat a žena i synek (7) se ptali, zda něco nezbylo.... . Čerstvé, právě vylovené, během 24 hodin udělané. Kdo to nezažil, ten neuvěří, jak čerstvé dokáže být chutné. Mirek
 
Upravit
Říkáme tomu rybí orgie, téměř každý den a samozřejmě čerstvé :_
SteMi přiloženo následujícíobrázky:
p1010236.jpg p1000647.jpg p1010242.jpg
 
https://www.facebook.com/namakarskou Upravit
Přejít na fórum:
Vygenerované za: 0.47 sekund
180,677,965 návštěv