Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Přídavné pružiny: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Přídavné pružiny

Poslední aktualizace před 6 let
TajfunTajfunČlen
Přidáno před 15 let
Mám dotaz na přítomné neví někdo jaký rozměr mají přídavné pružiny na fiat ducato vzadu pomáhají listum.Jedna mě praskla.Pakli,že to vubec takhle lze posoudit jestli to není nějáký domo robo já to tak koupil takže nevím.Díky.
TaboraciTaboraciČlen
Přidáno před 15 let
zkus kouknout na http://www.tzserv...tezove.php ,nebo tam zavolej.Dělají zátěžové pružiny.
Upravil Fun dne 10.11.2008 13:43, před 15 let
P
AnonymČlen
Přidáno před 15 let
No možná se pletu, ale nám nabízeli buď měchy, nebo přidat list.. Možná jsou i péra, fakt netuším. Každopádně pokud by se musel do toho vrazit větší obnos, doporučuji přišetřit na měchy.
PetrNPetrNČlen
Přidáno před 15 let
Z osobní zkušenosti mohu doporučit přídavné zátěžové pružiny MAD - fungovalo to skvěle!! Na předchozí osobní auto Renault Laguna stály 4.000,-Kč, výsledek perfektní! Na obytňáku to bude určitě podobné.....;t
MichalTMichalTČlen
Přidáno před 15 let
Sice nemám zkušenosti s přídavnými pružinami, ale asi to bude o ceně. Pružiny jsou podstatně levnější. Nechal jsem namontovat měchy a stálo to ve Strojservisu v Praze ( mám Ducato ) necelých 25tis. Výhodou ale je, že můžeš kdykoli přitvrdit nebo změkčit odpružení a také když stojíš tak náklon levé a pravé strany, protože každý měch řídíš zvlášť. Mám měchy od značky Golschmidt, který dodává kompletní sadu pro různé typy aut. Jsem s tím opravdu spokojený. Oklameš tím i policajty, protože v případě přeložení dofoukneš a na pohled auto nevypadá přetíženě.
Upravil MichalT dne 11.11.2008 12:39, před 15 let
TajfunTajfunČlen
Přidáno před 15 let
Tak jsem to dodělal a krásně to funguje.Jako kutil domácí jsem nemohl odolat výzvě a celý vzduchování jsem si zrobyl sám a je to vážně nádhera celá ta sranda mě vyšla na 4000,-Kč .Jen mačkám čudlíky a sleduju manometry a pozoruju jak se auto kymácí paráda.:D
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 15 let
Tajfune a co si pouzil za material. Ja rozmyslam ci by sa to dalo urobit na Fiat Doblo. Obcas ho pretazim a mame uz znicene aj gumove dorazy.
TajfunTajfunČlen
Přidáno před 15 let
Měchy jsou ze sedačky z Tatry zatím sem je nafouk na 12At. hadice mě udělali v Chrášťanech jsou to hydraulický kde jsou nalisovaný potřebný koncovky snesou 225At. kompresor je normální ten co se používá na foukání pneumatik pak pár relátek a tlačítek ventyly jsem pužil ty co se pužívají při montáži LPG jsou to solenoidy na 12V Držáky jsem si svařil .foukám každou stranu zvlášť podle manometrů.Ty měchy dělaj v Rubeně .Určitě to jde použít skoro na cokoli.
VitaVitaČlen
Přidáno před 15 let
netuším, zda měchy ze sedačky jsou dobré na zadní nápravu, a 12At mi připadá také hodně - profi kupovaná souprava má malý lehký kompresor, rozvody na rychlospojkách z plastu, žádné solenoidy ale zpětné ventilky a na vypouštění v podstatě princip ventilků z duše - a jedno tlačítko na spuštění kompresoru. Vše se dá koupit tam, co prodávají díly na vzduch ke strojům (třeba Festo) za pár korun (měchy ale ne) a ty 4At co to používá jsou příjemnější.
Dobrý nápad je do rozvodu přidat ještě jeden ventilek z duše - na možnost nafouknutí měchů u pumpy, pokud by se kompresoru z nějakého důvodu nechtělo.
TajfunTajfunČlen
Přidáno před 15 let
Ventilky sem tam taky měl ale tohle je pohodlnější ovkádám to z auta třeba i zajízdy ty ventyly sem měl doma .ten tlak sem tam šoup abych zjistil o klik se to zvedne třeba na svahu .Jinak ty měch dávaj do tereňáku chasníci co jerděj v dost těžkým terénu a zatím jim žádnej nebouch.Já tam mám tři tlačítka a stím to můžu napouštět a vypouštět jak chci aniž bych zved zadek ze sedačky.;t
PepiPepiČlen
Přidáno před 15 let
namontoval jsem měchy cena cca 2500 kč,rubena,jeden manometr,komresor obyčejný,je to super,pružiny praskají a unaví se časem,mám to 4 roky bez problému,jízdni vlastnosti se zlepšily o 100%,montáž velmi jednoduchá a levná.;t
Mirek a JirinkaMirek a JirinkaČlen
Přidáno před 15 let
Je takováto montáž měchů legální a není s tím problém na STK. Známý s mého okolí je musel s auta demontovat. Neprošel,až je odmontoval. Vadilo jim uchycení,neměl přivařeny držáky. Jinak bych měl dotaz na Pepiho,jaké s těch co nabízí Rubena tam máš,jak je to uchyceno a nějaké další info o montáží a zapojení manometru a kompresoru,popř. nějaké typy co je vhodné pro toto a co STK ??? Já mám konkrétně na autě vzadu jedno listové péro /jednoduché/,vinutou pružinu a mezi nimi gumový doraz /při naložení skoro na doraz !!/ Kde se pak ty měchy dávají ??
1-den + 1-dna * 50+, Fiat Ducato 2,5D-Frankia (1994),člun ADVENTURE Fotky s našich cest jsou na http://tvsat.rajc...
Upravil Mirek a Jirinka dne 10.06.2009 11:06, před 15 let
P
AnonymČlen
Přidáno před 15 let
Mirku měchy jsou místo dorazu, neměl jsem s tím problémy a nemám informace, že by s nima měl nový majitel nějaký problém. Je to drahý špás, ale perfektní. Stojí to za to.
TajfunTajfunČlen
Přidáno před 15 let
Mirku přesně takhle sem to měl taky jenže mě jednoa pružina praskla .Vyndal sem to a dal si tam měchy a je to super.
CharlieCharlieČlen
Přidáno před 15 let
Tak sa mi podarilo dat k unavenym pruzinam na Fiat Doblo mechy a je to zatial super. Mechy mam z Rubeny a zbytok z predajne vzduchovych komponentov.
looserlooserČlen
Přidáno před 15 let
Ahoj,mam Boxera '00 typ 14,prestavena dodavka,vymenil jsem unavene jednolistove pera,auto sedi stale na dorazech,pridal jsem list a auto se zvedlo o cca 1cm,no zadna vyhra.Premyslim nad mechama.
Jaky typ z Rubeny jste pouzili? Maji jich tam hafo a ja nevim ktery mam pouzit...
Ty mechy se montuji misto dorazu?
Maji ty mechy nejaky vlastni vnitrni doraz? Nerad bych ho bouchnul az vymetu nejakou tu diru v silnici
Diky moc za rady.
Lukas aka Looser
Upravil looser dne 26.08.2009 08:44, před 15 let
TajfunTajfunČlen
Přidáno před 15 let
Já tam mám měchy co se dávají do sedačky na tatru .Dal sem je místo dorazů a funguje to bezvadně zatím se mě je nepodařilo zničit jestli mají něco vevnitř to netuším.Zatím sem s tím ujel asi 8000Km .Já si to udělat tak,že můžu dofukovat a vypouštět i za jízdy každej zvlášť jestli mě to vyjde tak bych zajel na sraz Zlatejch ručiček bude to k nahlédutí.
surficisurficiČlen
Přidáno před 15 let
Lukáši.Škoda že jsi toto téma nenadhodil dříve.Mohl jsi to omrknout na Eurozze stál jsem vedle Tebe s obytkou.Jinak to mam nafocené ve své fotogalerii.Pořizovací cena do 5000,kč montoval jsem si to sám.Tento víkend zatím vypadá dobře Rujána a když to vydrží tak se tím směrem chystám.Aloha.
looserlooserČlen
Přidáno před 15 let
Diky za nakopnuti...z fotek je to videt pekne
Nevis rozmery tech mechu?
Namontovat bych to asi zvladnul,ale ty drzaky si neudelam,nemam jak a kde (((.
Myslim ze se urcite jeste u vody potkame,tak to omrknu na zivo.
Predpoved vypadana Rugen dost dobre,jel bych hned,ale otevirame v sobotu oficialne starou postovnu, kterou jsme prestehovali s kamaradama ze Snezky na Javorovou skalu u Monince (((
D
DanNováček
Přidáno před 14 let
Ahoj všem. Letos bych rád naší alkovnu zase trochu vylepšil a tak došla řada na přídavné měchy z Rubeny. Můžete mi jen prosím někdo poradit, který z nabízených typů (Rubena jich na svých stránkách má více) jste použili? Moc děkuji. Dan
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,050,580 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.90098 sekund | Průměrně za: 0.90098 (0) sekund | Dotazy: 132 | Použitá paměť: 2.21MB/4MB