Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Jaké střešní okno do vestavby: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Jaké střešní okno do vestavby

Poslední aktualizace před 11 let
mekiemekieČlen
Přidáno před 11 let
Zajímalo by mne, jaké doporučujete střešní okno do vestavby. Jak jsem zjistil, pro okna Heki je doporučení rychlost 100 km /hod, pak už se musí montovat spojler. Trochu mě to překvapilo. Vestavby samozřejmě běžně jezdí rychlostí větší. Tedy alespoň pro mne je to dost velké omezení Jaké střešní okno doporučíte, aby vydrželo bez problémů větší rychlosti. Nebo ten spojler opravdu vše vyřeší? Jak je to s hlučností střešních oken při rychlostech cca 130 km/hod?
mirek a hana, VW t5, samodomo vestavba druhá v pořadí
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 11 let
S mini heki a rychlostí 130 km jsem nic neslyšel a ani neulítlo. A to jsem ho párkrát nechal otevřené. Ale je pravda, že můj motor není nejtižší.
Franta a Daniela - CITROEN JUMPER
" Život je takovej a jinej nebude....".
V
Vajglon HnusonČlen
Přidáno před 11 let
Přiznám se, že mě doporučení na 100km/h překvapilo a tak jsem hned nakouknul do návodů. Vestavba je originál zakoupená přímo od Forda tak si myslím, že pokud by platilo nějaké omezení či doporučení, musí to být někde napsané.
V TP je uvedena maximální rychlost 157km/h a v návodu přímo k střešnímu oknu (to jsem dostal spolu s autem) jsem žádné rychlostní omezení nenašel - a že tam je kde co.
Co se týče hluku, tak ve 130km/h se už špatně detekuje původce hluku, při tého rychlosti je už aerodynamický hluk docela znát ale že by to pocházelo od střešního okna bych neřekl (výška auta je 2,9m)

Jedná se o toto okno:
http://www.remimobil.de/de/produkte/d...io-ii.html
Die Krähen fliegen in Schwärmen, der Adler fliegt allein.
mekiemekieČlen
Přidáno před 11 let
Vycházel jsem z informací na karavan.cz viz http://www.karava...lerem.html , vzhledem k tomu, že se mi zdá, že návody zde umístěné mívají docela dobré, tak mne to zarazilo. Nikde jinde jsem to taky neviděl, ale zajímalo mne, jak zareagují ostatní. Ale zřejmě to nikdo neřeší a jenom si dělám zbytečně hlavu.
mirek a hana, VW t5, samodomo vestavba druhá v pořadí
RobertRobertČlen
Přidáno před 11 let
A proč se bráníte spojleru? I kdyby tam funkčně nemusel být, aerodynamice to prospěje. Kamiony si ho také montují a nemusí. Já je dal i před soláry a rezervu pod podlahou. !t
Robert a Hanka, Fokus + karavan Home-Car
ivan64ivan64Člen
Přidáno před 11 let
Já bych tam ten spojler za pár stovek dal, už jen proto že některá střešní okna při větší rychlosti hučí za jízdy i u nového auta, třeba Ford Rimor 8p (vlastní zkušenost ) st) :x
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.
Uživatelé, kteří se účastnili diskuse: mekie, Franta REZAC, Vajglon Hnuson, Robert, ivan64

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
44,366,106 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.19186 sekund | Průměrně za: 0.19186 (0) sekund | Dotazy: 76 | Použitá paměť: 1.82MB/2MB