Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Jakou vestavbu: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Jakou vestavbu

Poslední aktualizace před 11 let
CibiCibiČlen
Přidáno před 11 let
Prošel jsem si pro kempování fází kombík - pickup - postel v dodávce (Fiat Scudo, ve dvou to na víkend šlo, déle jsem jen přehazoval bordel) s prostorem pod postelí, pak Transit westfalia Nugget (to byl pokrok, vysoká pevná střecha, ve čtyřech to šlo v tom přežít deštivé počasí, ale vařili jsme venku,), pak Transit Hymercar ( sklápěcí střecha, v pěti, na podzim to bylo špatný, fouká tam, ale na cestování pohodlný, rychlý, často jsem s ním jezdil jako s osobákem ), pak MB 309 James Cook (v pěti lidech celkem pohoda, když jsme tam mohli fungovat - sedět, vařit, dojít si na záchod, do města ale už nepraktické).

Ale to jsme jezdili jen v létě. Na denní ježdění by šlo použít pouze velikost do Scuda a Transit se zvedací střechou, se vším ostatním to už bylo nepoužitelné.

Pak jsme chtěli začít jezdit v zimě a ačkoliv ty originál vestavby měly topení, tak v tomhle počtu s malým dítětem bych v zimě nejel. Koupili jsme klasickou obytku, viz avatar. Těším se, až zase vyjedeme. V pěti lidech nemáme problém být týden pod sjezdovkou (4 dospělí, dítě 4 roky).
VW LT 35 maxi
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,685,359 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.14953 sekund | Průměrně za: 0.14953 (0) sekund | Dotazy: 46 | Použitá paměť: 1.62MB/2MB