Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Články: O nás... - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
Prohledávání webu:
Články

O nás...

Jsme volné, otevřené " společenství ",

Jsme volné, otevřené "společenství", spojeni koníčkem, kterým je cestování s vlastním karavanem. Jsme ze všech věkových skupin, rodiny s dětmi i bez, ze všech koutů nejen Česka a Slovenska.

Smyslem těchto stránek je sdílet své zkušenosti, poradit a pomoci druhým v něčem s čím máme své zkušenosti a naopak dozvědět se něco, co ještě nevím, vkládat a číst dotazy, inzerci.

Stránky jsou rovněž prostředkem k domlouvání, sdílení zážitků, fotografií i videí ze společných i sólo cest. Naše živá kronika. Protože chceme být v kontaktu, posíláme si zprávy, povídáme si v chatu a sdílíme své zkušenosti ve fóru. Jsme si vědomi, že jsme lidé různí, proto se snažíme být k sobě navzájem tolerantní a ohleduplní.

V neposlední řadě slouží tyto stránky i k povídání si o běžných problémech a radostech, k odreagování se mezi lidmi, které známe osobně a nebo jen prostřednictvím internetu. Všichni jsou vždy vítáni.

O bezproblémový chod stránek se starají admini, kteří Vám rádi pomohou. Budeme rádi, když budete aktivně přispívat v oblastech, ve kterých máte zkušenosti. Ale rovněž budeme rádi když Vám naše stránky přinesou odpověď na Váš dotaz nebo vyřeší Váš problém.

Financování webu je zajišťováno jednak z příspěvků jednotlivců, ale také z prodeje samolepek Caravan24.cz a z prodeje reklamy.
logo na karavanlogo na osobni auto

Kontakt:
Miroslav Hostinský
IČ: 65202058
tel.: 608713082
email: admin_zavináč_caravan24.cz

Fun 03. March 2008 47909 přečtení Tisk

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
42,722,936 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.09939 sekund | Průměrně za: 0.09939 (0) sekund | Dotazy: 36 | Použitá paměť: 1.33MB/2MB