Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Články: Proč NEKOUPIT CARTHAGO - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:
Články

Proč NEKOUPIT CARTHAGO

Pozor před koupí obytného vozu Carthago, které má dlouhodobé problémy s kvalitou



Proč NE koupit CARTHAGO?!

 

Po zkušenostech s jiným vozem jsme se rozhodli zakoupit integrované obytné auto a na výstavě se nám zalíbilo právě Carthago rozměry, uspořádání, především postele, atd. desing velmi krásné ( to je stále) na první pohled dokonalé auto pro cesty a užívání, praktické i hezké.
Volba byla jasná a navíc pověstná německá kvalita a precisnost se přeci musí zaplatit a vyplatit.
Po dohodě s prodejcem zaplacení a po 5 měsících čekání to začalo.
Již po měsíci jsme se objednali a reklamovali, postel spouštěcí rám sama sjížděla na hlavu a anténa odpadla a rádio nehrálo, banalita den na cestě a najeto 260km.


Následovala zrcátka, která trvají do dnes při 100km/hod začnou vybrovat a jelikož jsou připevněna na bočních sklech tak je to zážitek, dveře u řidiče mají slabý sloupek takže nedoléhají u zadních zase praskají pérka takže se se nedají zavřít a nebo otevřít, měněn hlavní zámek, ventily u nádrží nedoléhají, dveře u garáží táké nesedí, pérování je nastaveno na minimum nábytek se rozlézá.
Takto bych mohl pokračovat ve výčtu asi 17 závad které se bohužel některé opakují a nebo se nedají opravit protože jsou konstrukčně nedotažené.
Úsměvné bylo při reklamaci okna prasklého u uzávěru, nám výrobce odpověděl že paní používá nesprávný čistící prostředek.


Vůbec se staví soudruzi z CARTHAGA tak že vše bagatelizují, oddalují a v případě že jsme chtěli tento výrobek přistavit v jejich závodě toto odmítli a dále se staví záporně.

Pokud jsem se bavil se Švýcarem, který ještě o řád luxusnější třídu z roku 2013 a řekl jsem mu o závadách on mávl rukou a řekl já jich zatím mám 22 a navíc mi tam zatéká.

Chceme touto cestou varovat před koupí takové značky.


Pokud budete chtít vozidlo vám rádi ukážeme aby jste se vyvarovali případným

potížím.

kykyna 11. August 2014 15035 přečtení 8 komentářů 0 hodnocení Tisk

8 komentářů

Zanechat komentář

Přihlaste se, abyste mohli zveřejnit komentář.
  • L
    lusy
    No je to docela sila, zvlaste kdyz cena byla asi nekde pres 1,5 mil..... mozna ze je moje filozofie ohledne obytnaku spravna a to, bud koupit novy, pokud mozno ale ejlevnejsi, napr. na podvozku Ducata (kde min. zpetna zrcatka jsou dobre vyresena :-) ) a kvalita nebude o moc horsi (dvere do garaze asi take nebudou uplne dolehat...), nebo koupit ojetinu v "slusnem stavu", coz jsme udelal ja a pocitat s tim, ze opravy proste budou a dam do nich treba 50 tis., ale i tak je to celkove cenove nekde jinde. Pokud je obytnak z CR, stary do cca. 5 let a do 50 000km (zarucenych) a hlavne evidentne v dobrem stavu (doporucuji prohlidku odbornikem), tak to vetsinou nebyva uplne spatna koupe. Je to take o stesti.... v kazdem pripade starosti jsou obecne i s novym i se starsim, s tim je potreba pocitat...
    - 11.08.2014 14:53
    • zemanekpetr
      zemanekpetr
      Můžu jen držet palce ať se ti podaří překonat tyto potíže ve zdraví.Měl jsem také problémy s reklamací nového vozu ale ve výrobním závodě se k tomu postavili čelem jak píšu v rubrice "Servis.......".Díky za zprávu a doufám že si to přečtou potencionální zákazníci těchto vozů.
      - 11.08.2014 15:46
      • JiPe Highlanders
        JiPe Highlanders
        Podle mého ti nářky na webu zřejmě nepomůžou.
        Poraď se se svým právníkem, zkus kontaktovat člena Discowerfun, který se odbornými posudky zabývá a jednej. Pokud jsi v právu, tak jeho vymahatelnost v Německu je docela slušná.
        - 12.08.2014 08:42
        • kykyna
          kykyna
          V žádném případě nenaříkám jen chci upozornit ostatní na tento výrobek,mají problémy a dokonce český prodejce který se léta snažil o získání zastoupení, po vlastních zkušenostech od prodejů odstoupil.Možná jsem k tomu přispěl i Já,snad.
          Již jsem jim vyčíslil výlety a ostatní náklady.
          O Discowerfunu jsem nevěděl a rozhodně ho oslovím, díky.
          Jdem do toho. Kéž by se lidi nestyděli napsat na co si a na koho dát pozor.Skoro všichni něco děláme ale nedovedu si představit že budu dělat z druhého hlupáka nebo se schovávat za cokoliv za účelem zisku, to už jsme snad dál?!e
          - 12.08.2014 22:26
          • zemanekpetr
            zemanekpetr
            Kykyno, souhlasím s tvým komentářem.Na tvůj poslední otazník odpovídám ,nejsme dále ale hlouběji v pr......Nemám rád expresivní výrazy na těchto stránkách ale nevím jak co nejstručněji popsat situaci..Čau
            - 13.08.2014 13:56
            • Dasa a Jirka
              Dasa a Jirka
              Ahoj,
              jaký máš model a u jakého prodejce jsi kupoval. Rozepiš prosím závady. Mám auto 3 měsíce a pouze prasklá pojistka a lehký únik plynu. Přitáhlo se šroubení a klid. Dík
              Jirka
              - 24.08.2014 21:56
              • Dasa a Jirka
                Dasa a Jirka
                Ahoj,
                chtěl bych znát další vývoj. Jezdíme a máme bez problémů naježděno cca 11 tis km, servis v Niese po 7500 tis jsem popsal v jiném vlákně. Kéž by byl takový i v ČR. Na rozdíl od tebe si myslím, že Carthago patří k tomu NEJ.
                JIRKA
                P.S Aby jsi získal zastoupení značky Carthago, nestačí jen chtět, ale musíš splnit hodně přísné podmínky. Něco málo jsem si o tom zjistil.
                - 03.02.2015 12:29
                • R
                  renolt
                  Mno...mám také nové Cathago, v mnohém mají stěžovatelé pravdu, ale vzhledem k tomu, že jsem již měl od Avie přes N126, Vestfalii a snad nejproblematičtější RIMOR, tak po pokusy o reklamaci již neřeším raději vůbec, ale vše dělám sám doma. Neboť, když jsem se podíval na mechanika u exluzivního servisu v A jak se bere k práci za 90EUR/hod, tak jsem jej vyhnal z auta, sebral jsem se a jel domů opravovat sám. Na složitější opravy jsou nejlepší Brabci, jsou i v Praze a na Moravě
                  - 03.05.2016 18:25

                  Hodnocení je k dispozici pouze členům.

                  Prosím Přihlásit se nebo Registrace volit.
                  Skvělý! (0)0 %
                  Velmi dobrý (0)0 %
                  Dobrý (0)0 %
                  Průměrný (0)0 %
                  Špatný (0)0 %

                  Copyright © 2023

                  Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
                  Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

                  Theme by PHP Fusion Inc
                  43,719,556 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.16546 sekund | Průměrně za: 0.16546 (0) sekund | Dotazy: 61 | Použitá paměť: 1.69MB/2MB