Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Modrava/Kvilda - Šumava SP?: INFORMACE PRO CESTOVÁNÍ - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Modrava/Kvilda - Šumava SP?

Poslední aktualizace před 5 let
Martin MrakMartin MrakČlen
Přidáno před 7 let

Citovat

Lubos napsal:

Martine, máš pravdu. Luboš


Díky, nerad bych, aby dal někdo na mylné informace a pak ve 21 hod s unavenými dětmi zoufale hledal, kde může legálně přespat a nebo by ho čekal neplánovaný noční přesun s doprovodem a výdajemi. To by pak byl jistě taky trošičku rozladěn.
Přeji všem pěknou dovolenou. :_
Martin
Facebook- Martin Havelka
bousovacibousovaciČlen
Přidáno před 7 let
Jirka, Martina a Fido
ChciObytnakChciObytnakNováček
Přidáno před 6 let
30.12.17 jsme vyzkoušeli centrální parkoviště Modrava. Celodenní parkovné 70 Kč. Platí se za 0-24 - neměl by být problém ani v noci. A nebyl. Byli jsme tam celkem 4 v obytkách. V zimním období je vhodné přijet asi brzy ráno, nebo naopak pozdě odpoledne. Přes den je asi dost plno a nacpat tam obytku může být problém. Odpoledne jedou domů běžkaři apod. a na noc je prakticky prázdno.
P+A+E
ChciObytnak Připojili následující obrazek:
Obrázek nebyl nalezen
FunFunHlavní administrátor
Přidáno před 5 let
cesty toulavycesty toulavyČlen
Přidáno před 5 let
Aktualne jsem u Hradloveho mostu. Prvni, male parkoviste pro cca 10 osobnih aut, nema zadnou zakazovou znacku. Druhe vetsi parkoviste hned za nim je se zakazem stani pres noc.
LubinoLubinoČlen
Přidáno před 5 let
Na parkoviště u Hradl.mostu jsem se před měsícem ptal v kempu kousek níže, proč tam není omezení, když je všude jinde a zřejmě to patří Lesům ČR a je jim nějaký zákaz fuk. Antýgl byl narvanej k prasknutí a tady ráno asi 6 obytek.
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 5 let
Nezlobte se na mě. Ale na tenhle nešvar zrovna apeluji na stránkách sociálních sítí. Nezveřejňování zatím ještě možných parkovacích míst bez zákazů. Alespoň tyto místa by si mohl každý hledat. Proto by nebyla najednou koncetrace vyššího počtu aut na jednom placu. A zrovna se jedná o parkoviště u Hradlového mostu u Modravy. Kde se zákaz objeví brzy......
A věřte mi nebo ne, správcům Šumavy nevadí VW Téčko, Mercedes Vito a ani nějkou dodávku neřeší. Ale dost jim vadí alkovny a jim podobná obytná auta a o to více soupravy auto + karavan..
B
BeryČlen
Přidáno před 5 let
Právě jsem se vrátil z Antýglu :-)
U hradlového mostu jsem 2 dny po sobě viděl v části až za cedulí jednu maličkou alkovnu a jednu vestavbu, takže aktuálně to tam asi nikdo nehlídá, ačkoli tam je trochu vidět i ze silnice. Na parkovišti na Modravě to o víkendu vypadalo jak v kempu :-)
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 5 let
Na Modravě se stojí na parkovišti u soutoku za poplatek. Ale příští rok by mělo být zrušeno a nahrazeno parkovištěm u čističky. Alespoň dle místních.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,042,501 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.16155 sekund | Průměrně za: 0.16155 (0) sekund | Dotazy: 86 | Použitá paměť: 1.89MB/2MB