Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Tovarni vestavby - zkusenosti: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Tovarni vestavby - zkusenosti

Poslední aktualizace před 7 let
pbrpbrČlen
Přidáno před 13 let
Dovolil jsem si zalozit nove tema o zkusenostech s vestavbami od ruznych vyrobcu.
Zatim jsem v tomto laik, tak by mne zajimal nazor zkusenejsich. Zatim jsem mel pouze moznost videt nekolik Posslu - pusobily na mne solidnim dojmem. Jine znam pouze z obrazku :(
Chtel bych se zeptat na Vase zkusenosti s vestavbami od ceske firmy Auto-mobil nebo KPS. Diky:^
Mirek a IvaMirek a IvaČlen
Přidáno před 13 let
Koukám, že Ti odpovědělo mnoho zkušených vestavbářů. Já nechtěl psát, abych nebyl označen za zaujatého vzhledem k tomu, že znám Possla a skoro nic jiného. Pár jiných jsem viděl v minulých dobách na výstavách, něco málo od našich členů C24. Zkušenosti s KPS má asi největší a třeba se Ti ozvou, Radek Sladký a RI a Jarmi.
Můj názor: poměrně slušně odvedená práce a konkrétně oba vozy výše uvedených majitelů jsou moc dobré, nicméně pokud mrknu na nabídku sériových vestaveb, tak to ve mně moc velký dojem nezanechává. Když vlezu do jakéhokoliv Possla, je pravda, že na mě působí uceleným dojmem. Velkou výhodou u domácího výrobce je jednodušší komunikace stran případných dodatečných úprav, pokud vím, nebrání se jakémukoliv názoru a dokáží vymyslet a vyrobit nemožné. Ale pokud máš představu jiné cenové relace, tak to moc pravda není. Tato auta nejsou o nic levnější a pokud by se jednalo o zakázku možná jsou i dražší. Držím palce a třeba ještě někdo napíše. Jako perličku Ti přidávám odkaz na stránku, kterou když prozkoumáš, taky najdeš jakýsi názor.

http://www.carava...owstart=40

Takových podobných vláken se zajímavými názory je tady víc, ale je potřeba je hledat - pod tlačítkem Hledat. Držím palce.
Mirek
F
filliasČlen
Přidáno před 13 let
Mam vestavbu od Auto-mobil a celkove spokojenost. Samozrejme se vyskytlo par problemu a technických potíží a trvalo to déle nez jsem predpokladal ale dal vše do poradku, rozhodně jsem neměl pocit že by od problémů daval ruce pryč, naopak. A když něco budu chtít zas udělat nebo něco rozflákám tak tam znovu zajedu. Dokonce bych řekl že majitel ty auta nějak miluje :))

Vymyslel jsem si to sám, udělal to tak jak jsem chtěl s pár vylepšujícími návrhy od něj. Tovární vestavba ala Possl apod. neni pro mne, v těch se nedá nic vozit..., taham furt hromadu krámů (2 děti, 3 surfy a tak).
ajfelaciajfelaciČlen
Přidáno před 13 let
No abych řekl tak vestavby jsou moje parketa.Já si nechal postavit vestavbu postavit na slovensku v Turčan autu a jsem nedmíru spokojený.Používáme jí už 4 rok a nedá se jí nic vytknout.Jistě by se našla nějaká chyba ale já jsem s ní spokojen . Firma paní Nátné odvedla skvělou práci podle naší představy .S jinou vestavbou nemám zkušenost a tak možná nemůžu hodnotit jiné.Takže mohu jenom popřát šťastnou ruku při výběru jak firmy tak vozu.!e
P
Petr a DasaNováček
Přidáno před 13 let
Ahoj. Máme od roku 2005 vestavbu od Adrie - typ Space pro 4 lidi na spánek a 5 míst k sezení. Obecně musím říci, že jsme spokojení. Nákupu nelitujeme, nic nás nevypeklo, kromě standardních komplikacích (třeba, když používáš auto při -20°C a ona zamrzne voda v potrubí, protože na tyto teploty prostě není postavené....ale po čase víš, kam máš fouknout fénem a problém vyřešíš). Náš přístup ale není o bydlících, ale především o zážitcích s bydlíky spojenými. Poznávání míst a lidí s bydlíkem je prostě prima. Jen toho času je stále nějak málo k dispozici. Přeji ti šťastnou volbu. Petr a Dáša !)
pbrpbrČlen
Přidáno před 13 let
Mel jsem moznost prohlednout dodavku od A-M a musim rict, ze samotna vestavba (2006) na me udelala velmi dobry dojem - pekne provedeni, zadne nedodelky, chyby atd. Naopak, nekolik technickych reseni a "vychytavek" se mi vyslovene libilo. Co me ale zklamalo, bylo samotne auto (r.v.2000) - kdysi pravdepodobne bourane na predek (a hodne amatersky opravene), motor "v zabehu", z ktereho tekl olej, dle meho nazoru stoceny tachometr.
Zkratka krasna vestavba, namontovana do oskliveho auta :( - velka skoda vynalozene prace...
Podotykam, ze dle vsech indicii byl vyse zmineny stav vozu uz pred prestavbou na obytku (dovoz z D).
pbrpbrČlen
Přidáno před 13 let
Tak nevim, asi je to bezna realita - viz. tato nabidka na vuz na prestavbu ve spickovem :he stavu "pet hvezdicek"
http://www.krs.cz...-v-06-2006
http://www.krs.cz...-na-prodej

Nebo je to mysleno jako zert? :x
M
mamhladNováček
Přidáno před 13 let
Hoja, já se přidávám k Ajfelákům. Mám teď novou vestavbu od Turčan Auto a dle mého názoru je mnohem lépe zpracovaná, než například possely, které jsem měl také v hledáčku. Když bude zájem, pošlu po SZ víc info. Zatím je to ale pouze první dojem, protože ještě voní novotou. S.
pbrpbrČlen
Přidáno před 13 let
Urcite by me to zajimalo, predem diky! :_
TominoTominoČlen
Přidáno před 13 let

Citovat

pbr napsal:
Tak nevim, asi je to bezna realita - viz. tato nabidka na vuz na prestavbu ve spickovem :he stavu "pet hvezdicek"
http://www.krs.cz...-v-06-2006
http://www.krs.cz...-na-prodej

Nebo je to mysleno jako zert? :x


pbr, je to myšleno zcela vážně, nejde o žert a hned ti vysvětlím proč... Na autě pro vestavbu nejsou nejpodstatnější plechy, jsou samozřejmě důležité, ale důležitější je stav spousty technických celků, které toto auto má i vzhledem ke svému ročníku výroby a najetých km skutečně ve špičkovém stavu. Chtělo by to nejdříve auto vidět a pak soudit...je to stejné jako se vším..
Zcela záměrně je uvedena fotografie auta, tak , jak je právě proto, aby se případný zájemce mohl svobodně rozhodnout zda koupit , nebo ne. Nebo si myslíš, že je lepší na to naplácat tři kila kytu, překlepat a zalakovat a tvrdit, jak s autem nikdy nic nebylo???.. tak to možná dělá spousty prodejců a bazarů, ale tady v tom případě je to skutečně jinak..
Přeji šťastnou ruku při výběru.
Tomino
pbrpbrČlen
Přidáno před 13 let
To nebylo mineno nijak zle, jen mi to prijde z meho pohledu skoda investovat tolik energie do vyroby nove vestavby do tak dobiteho auta. Samozrejme chapu, ze jsou dulezitejsi veci nez plechy, ale tohle mi prijde dobite opravdu hodne. Spickovy stav si predstavuji jinak, ale je to subjektivni... Byl to jen priklad v souvislosti s mou zkusenosti s jinou ceskou vestavbou (od jineho vyrobce).
Diky za reakci a ver, ze ocenuji to, ze mate na webu skutecny stav vozu a nechate rozhodnuti na kazdem potencionalnim zakaznikovi, aniz byste to maskovali "kilem kytu". To se mi libi :g
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 13 let
Nechápu, je tam přeci napsáno, že cena je vč. opravy a ty bys právě naopak měl být rád, že víš, že s tím nebylo nic vážného a ta cena na 06 maxíka se 133tkm je velmi dobrá vč. opravy zvlášť a pokud tu vestavbu necháš udělat rovnou a bude ti to celé dělat jedna firma, která myslím dělá kvalitně o to lépe. Toť můj názor prodejce ojetin !u
...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
jarda77jarda77Člen
Přidáno před 13 let
Nevím, asi tomu nerozumím, ale já bych kitované a stříkané auto kolem dokola na bydlíka tedy nechtěl, ale do práce vozit cihly a maltu tak to by mi asi nevadilo.
Jinak zkušenost s vestavbama je tady v čr velmi malá, pár lidí zná Possla a pak pár českejch stavitelů, přitom vestavbu už dneska dělá skoro každý výrobce obytek.
S
stepanČlen
Přidáno před 13 let
.... fotky vůbec jsou hrozně zavádějící (ať už pozitivně nebo negativně) ,ale popravdě řečeno výše zmíněné fotky nejsou zrovna lákadlem :-)
š.

... když jsem kupoval ducato, tak mě německý bazarista (opravdu němec) psal, že auto je vpravo vzadu poškrábané a prasklý plast ... když jsem přijel na místo, zjistil jsem, že skutečnost je trošku jiná ... ale nakonec serióznost prodejce a celkový stav auta versus cena mě přesvědčila auto koupit ... jo a po kratším jednání s bazaristou, jsme nakonec zajeli do citreon servisu a on tam v rámci ceny koupil celý zadní bok a přidal ho k autu ... (prý jako omluvu za nedorozumění ohledně rozsahu poškození)
...
Upravil stepan dne 19.04.2011 11:42, před 13 let
stepan Připojili následující obrazek:
01_8.jpg 02_6.jpg Obrázek nebyl nalezen
Me2dMe2dČlen
Přidáno před 13 let
Pánové je oprava a oprava, a jak píše štěpán, ten bok je levnější vyměnit než klepat a kytovat, ale to není předmětem diskuse a navíc je to v ceně!!!
...jak říkám člověk něčím nemocen býti musí, neb by snad i zcvoknul, no ne?Me2d
Me2d+Me2dice+2 Medvíďata(12+9)+ český terier PARD + vw t4 california exclusive 5m 2.4d rychlík :-) Nezávislá pomoc při výběru osobního, dodávkového vozu. Richard Junger 777864931
TominoTominoČlen
Přidáno před 13 let
..ještě si dovolím reagovat na aktuální příspěvky.
Souhlasím s tím, že fotky nemusejí vypadat lákavě, stejně tak respektuji i názor, že opravované auto neni autem vhodným pro tyto účely. A o to právě jde, prodávající nechce aby fotky vypadaly lákavě a aby na to někdo sedl jak "vosa na med", v takovém případě by fotky vypadaly úplně jinak, to je pravda...Je to jen alternativa k pořízení obytné dodávky..... Z praxe však vím, že nejsou jen movití klienti, kteří si nadiktují výbavu dle ceníku a dají povel k objednání nového navoněného auta k vestavbě. Tohle auto a další tomuto podobné je určené pro zákazníka, který chce obytnou dodávku při pořizovací ceně podstatně nižší, než u zcela nových vozidel. Jak jsem již psal v předešlém příspěvku, dle mého názoru lze konkrétně toto auto opravit tak, že nikdo z nás nepozná co s ním ve skutečnosti bylo a bude sloužit svému účely dlouhá léta...to ale asi víme všichni. V inzerátu nejde primárně o to prodat auto jako takové (to by bylo opravené a navoněné), ale poskytnout případnému zájemci možnost zvážit investici do staršího auta s jasnou historií, s dokladovatelnými km a shlénout jeho stav před opravou.

Tomino
Franta REZACFranta REZACČlen
Přidáno před 13 let
Ano Tomino. Také již jsem to tu napsal. Né každý má prachy na nové auta. Ale někteří to špatně chápou, že si chtí užívat i méně majetní.
Tak si trocha kitu koupím a spravím, dělám si to pro sebe. Tak co ?!
A když povezu cihly a maltu, tak zapřáhnu vlek.
I
iz35Člen
Přidáno před 13 let
ahojte
chcem vas poprosit o vase skusenosti uvažujem o vestavbe turčan auto do ducata sme 2dospely+2deti 10 a 0 bol som pozriet aj v Martine ale akurat tam nič nemali.

dakujem
Radek SladkyRadek SladkyČlen
Přidáno před 13 let
Ahoj,
přijeď na slet vestaveb. Letos to máš blízko. Ale hlavně - bude tam spousta inspirace pro sestavení požadavků, ať už to bude kdokoliv, kdo Ti auto udělá, či prodá. A budou to poznatky uživatelů z praxe.
Nechci to moc omílat, ale právě kvůli tomuhle slety začaly - vím sám, jak jsem pořád mudroval co a jak, když jsem se na pořízení připravoval. A proto je slet s hlavním mottem - slet otevřených dveří. Tak neváhej, nocleh tam pro vás určitě bude. Věřím ale taky, že se tam objeví někdo s vozem z Turčianu, vypadají skutečně dobře, a určitě tam budou i auta od Krsů, což je rozhodně rovnocenná nabídka. Takže ztráta času ani náhodou, spíše ve správný čas na správném místě....!) :_
Ahoj, Radek S.
Radek
I
iz35Člen
Přidáno před 13 let
dakujem za pozvanie možno pridem
ale chcel som aj vediet či je to vhodne pre rodinu s detmi mal som požičanu alkovnu bola o.k.
ale chcelby som niečo kompaktnejšie a rychlejšie tak sa snažim zohnat info od skusenejšich.
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,726,474 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.22831 sekund | Průměrně za: 0.22831 (0) sekund | Dotazy: 141 | Použitá paměť: 2.3MB/2MB