Warning: str_repeat(): Second argument has to be greater than or equal to 0 in /srv/www/caravan24.cz/www/maincore.php on line 169 Koupit karavan v Holandsku: TECHNIKA - Caravan24.cz
Výkup karavanu! Vykoupíme Váš obytný vůz, nebo karavan za hotové,volejte 606118358 www.vykupkaravanu.cz
Partneři webu:
hykro.cz odak.cz
https://www.cwn.cz/
Prohledávání webu:

Koupit karavan v Holandsku

Poslední aktualizace před 8 let
V
vofiČlen
Přidáno před 13 let
Všechny Vás zdravim
Chtěl bych poprosit nějaké zkušené,kteří si jeli osobně vybrat do Holandska a tam si koupili přívěs,jak probíhal postup po zaplacení.Vím že bych měl si koupit čísla,pojištění a odhlásit vlek.Ale pár lidí mi říkalo,že se domluvím s prodejcem na tom abych do česka přejel na jejich značky,ty pak odmontoval a prodejcovi je zaslal a on mě pošle odhlášené papíry.
Předem děkuji za rady.
P
Pavel a IrenaNováček
Přidáno před 13 let
Kupovali jsme před rokem přívěs z Holandska, ale přes prodejce v Německu. Vybrali jsme si na mobile.de. pár autobazarů, většinou až u holandských hranic. Velký výběr mají v Gronau, ale jsou na velké louce, docela nepřehledně umístěné. Až navečer jsme zajeli do Salzbergenu /PSČ 48499/ a během chvíle jsme si vybrali. Prodejce nám nechal jejich poznávací značku a doklady majitele a po přihlášení u nás jsme poznávací značku + kopii přihlášení zabalili a poštou vše vrátili. Dal nám ještě slevu za to, že přívěs vyvážíme ven. Bazar mají umístěný na zahradě u domu, nemají tam sice stovky přívěsů jak v Gronau, ale asi třicet určitě a slušné. Přívěs musí mít homologační štítek. Dále se musíte připravit na přihlášení u nás. Revize plynu, elektro, kontrola brzd. Na dopravním inspektorátu podají více informací. Přeji úspěch při hledání ! Irena
V
vofiČlen
Přidáno před 13 let
Děkuji za info.
Ale ještě drobné upřesnění????
Ten technický průkaz se musi odhlásit v Holandsku a pak lze tady ho přihlásit. Takže nejdřive jste sem dojeli,pak jste poslaly technický průkaz se značkami a prodejce Vám poslal odhlášený techničák,Až potom jste mohli přihlašet přívěs.Prosil bach upřesnit děkuji,:^:^
M
majorekNováček
Přidáno před 10 let
Dobrý den všechny vas tu zadravím jsem tu nový a jsem poterncionálni kupec karavanu z Holanska ,ale mam problém neumim mluvit Holansky dokážete mi tady někdo poradit jak mám postupovat nebo se tady najde někdo kdo by byl schopen mi to na moje nákladady domluvit,tzv,zavolat,domluvit že se na to dojedu tehdy a tehdy podivát v tolik a tolik a já sednu do auta a zaletim tam kouknu a když se mi to bude libit tak zapřihám zaplatim a letime domu ??
Nebo jak to mám udělat :| porad te mi někdo .Diky moc :)
HollandHollandČlen
Přidáno před 10 let
Loni jsme kupovali karavan v Holandsku a vše proběhlo bez problémů. Hledali jsme tady:www.caravans.nl. Konverzace proběhla přes email. Ač nevládneme jazyky(pouze velice málo) nebyl problém se s prodejcem domluvit. Veškeré papírování zařídil včetně převozních značek a zelené karty za 50€.
Regina+Tomáš+kocourek Luky+Knaus Südwind 500TUF+Hyundai Tucson
M
majorekNováček
Přidáno před 10 let
super děkuji za jakýkoliv odkaz či radu jdu vybírat nějakou pěknou budku na kolečkách :) ale pořád to tu budu sledovat
RobertRobertČlen
Přidáno před 10 let
Vozidlo jako vozidlo, mělo by to být stejné, jako při dovozu auta. Kupoval jsem v Norimberku, prodejce to vypsal z evidence (odhlásil), zařídil (zaplatil) převozní značky a pojištění a já s tím odjel domů. Tím to u nich skončilo, zbytek byl už na našem území.
Robert a Hanka, Fokus + karavan Home-Car
M
majorekNováček
Přidáno před 10 let
Prisim pan Robert je nějaky odkaz kde jste to koupil :) na mobile.de chcou za to život .Diky za jakou koliv radu
K
Karlos DCNováček
Přidáno před 10 let
S vetsinou holandanu se da domluvit nemecky,spis anglicky.Na strankach RDW.nl (stanice technicke kontroly), ktere jsou i v anglictine, je seznam stanic RDW i postup jak si pocinat pri odhlasovani a exportu.Ja karavan pojistil v CZ na VIN kod. Spolecne s majitelem jsem v Holandsku zasel na stanici RDW,vyplnili jeden formular,predlozili kupni smlouvu,technicak od karavanu a znacky (karavan nemusi byt fyzicky pritomen).Zaplatil jsem 17euro za prevozni znacky,platne 14 dni,dostal kopii technicaku a vyplneneho formulare a hurra domu.

Omlouvam se za hacky a carky,pisu na nemecke klavesnici a prepnout na CZ neumim.
janiskaravanyjaniskaravanyČlen
Přidáno před 10 let
Tak prevozovki uz davno stoji 23,50eur na RDW a zelena karta 62,-eur. Ale zelenou na RDW nekoupis. Za 50,- koupis cernou zelenou ktera te nepamuze gdy neco stane... Ja to tam vim moc dobze a uz 8 let. Uz neco podrobne tak SZ...
Hezky vecer.:_

Janis
MB Sprinter 211cdi Black Edition

:_ truhlářská práce...take přestavby karavanu i obytných vozu :_

Náhradní díly pro karavany...

http://caravancz....

Jānis!lMarcela a T&M a O&A !Mwww.sidecarcermak.cz!M
vlasecvlasecČlen
Přidáno před 10 let
Ahoj..
Tak se chystám také do NL pro karavan. Vybírám na caravans.nl ,ale chtěl bych poradit.
U inzeraty je ještě nějaká cena v eurech. Holandsky Kostel rijklaarmaken. Treba 400 euro. Co to je?
Ja si zjistil info. A jestli mi to někdo potvrdí, nebo poopraví.
Když tam přijedu sepíšı smlouvu. Zaplatím. Prodejce to odhlásí. Asi si tam od něj koupím provozní značky? A vezmu si od něj origo TP.. které odhlásil.
Na přihlášení v ČR prý potrebuji originál velký a malý TP. Kupní smlouvu. Pojištění. Dovoz TK.
S tim pojištěním na cestu domů nevím. Pojistit to doma na VIN .. Když nevím jaky nakonec vezmu.
Poraďte prosim. A pokud vite co všechno v tom NL budu platit. Děkují.
G
gutČlen
Přidáno před 9 let
Byl jsem v Holandsku loni i letos a pokaždé jsme koupili dražší než jsme chtěli.Jetos jsme projeli z navigací za den tak 18-20 prodejců.Spali jsme v kempu pod stanem.Brali jsme to pořadě jednoho po druhém a nic tam není.buď mrtvoly nebo drahé.S obrovskýn štěstím jsme koupili karavan který ještě nebyl na internetu.Drobná vada a supr cena.Takže okolo 3 000 - 4 000e je to o štěstí.Minulý rok to bylo podobné ale je to o štěstí.Hobby 420 je malý pro čtyři ,tak Knaus 420.Podívej se na www caravans.nl.
P
pssimonNováček
Přidáno před 9 let
Zdravím. O dva týždne sa chystám do Holandska kúpiť svoj prvý karavan. Poraďte prosím niekto, kto tam už kupoval, najlepšie tento rok, s čím máte skúsenosti, či je lepšie zarezervovať si karavan predom mailom alebo ísť na náhodu, na čo si dať pozor a pod. Mám záujem o príves pre 4 osoby, do 1500 kg brutto, max. do 5000 €, ale radšej menej :) Prečítal som už rôzne fóra, no každá rada je dobrá. Ďakujem.
T
Tom a IvonkaČlen
Přidáno před 9 let
Zdravím všechny,
loni jsem vybíral karavan a bylo jasné, že bude z ciziny, protože v čechách je výběr = 0. Několik dní jsem "ležel" na internetu a hledal co by se nám líbilo. Našel jsem nakonec na witoma.nl, zamluvil jsem si jej emailem. Pro samotný dovoz z ciziny, vyřízení formalit, přihlášení na CZ doklady jsem se domluvil s p. Křivkou z Karavany Pardubice a pokud budu někdy kupovat další karavan, udělám opět naprosto stejně. S p. Křivkou byla naprosto luxusní domluva, suporová spolupráce a mohu vřele doporučit. Když byl v holandsku v karavanu, tak mi zavolal, prošli jsme to celé "po telefonu", upozornil mně na vše, na co narazil. Jelikož se jednalo o naprosté drobnosti, tak karavan koupil a převezl do čech. Přihlásil jej na CZ doklady a já si přijel vyzvednout karavan do Pardubic. Měl nachystané všchny dokumenty. Převod peněz přes účet. Cenu za převoz do čech a všechny další náklady jako i provize pro p. Křívku - vše bylo dohodnuto předem. Žádné "nemilé překvapení" se nekonalo. Než pro karavany vyjel do holandska, tak jsem věděl, kolik mě to bude kompletně stát se vším všudy.
Takto si představuji luxusní servis a podporu.
Chcete skvělý "support" od prodejce a chcete to mít bez zbytečných starostí, ježdění přes půl evropy apod- pak využijte těch, kteří se tím živí a mají to v malíku.
Pokud chcete více info, napište SZ. Rád vám sdělím moje zkušenosti i po telefonu.
Tom a Ivča, Toyota RAV4 a Burstner Averso Top 560tk
ipyipyČlen
Přidáno před 9 let
pokial nechceš mat starosti kup karavan doma no ak chceš ist do NL tak tam je velký výber a bazárov na karavany spústa nič dopredu nezajednávaj bo nespraví ti cenu.Pozri na nete aby si bol v obraze no fotka a realita sú dve odlišné veci.Ja som kúpil v NL už druhý karavan,no také slušné začínajú zhruba od 5000 eur.
http://home.mobil...LANDER#ses
http://home.mobil...-ZANDE#ses
Ivan
copycopyČlen
Přidáno před 9 let
V žiadnej krajine nie je toľko karavanov na počet obyvateľov, ako v Holandsku. Naviac Holandsko je malá krajina, prejdeš ju krížom za pár hodín. Co sa vyberu tyka, je Holandsko lepsie. Co sa tyka cien, ani by som nepovedal - Holandania su setrni, v Nemecku sa da kupit minimalne rovnako dobre.
R
Radovan LehkyNováček
Přidáno před 9 let
Dobrý den,
chci jed do Holandska koupit karavan.Kde zjistím prodejce (bazary) karavanů v Holansku??Nemá někdo nějaké adresy?
dukeczdukeczČlen
Přidáno před 9 let
Dovoz karavanu z Holandska:
1. Kde hledat:
http://caravans.n...urcaravan/
a
http://www.marktp...

Doporučuji kontrolovat oba servery, jsou na nich často odlišné inzeráty. Marktplaats.nl není speciálka na karavany, je to bazar úplně na všechno. V Holandsku to funguje tak, že probíhají dražby karavanů, kde se prodávají najednou stovky karavanů. Na ty dražby se není možné bez registrace dostat. Na dražbě to vydraží překupník, který si k tomu něco přihodí a dále nabízí v inzerci - právě na http://www.marktp... Tam to hledají prodejci z Německa, kterým to pak překupník doveze a prodávají to v německých bazarech. Tyhle inzeráty nejsou na http://caravans.nl/.

Na http://caravans.nl/ jsou naopak inzeráty holandských prodejců karavanů a servisů - velkých kamenných, zastoupeních značek. Zákazník si koupí nový Dethleffs a starý rovnou u prodejce nechá - ten je pak na http://caravans.nl/.

Na obou jsou současně inzeráty soukromých osob.

2. Jak rezervovat:
Nedoporučuji psát SMS nebo emaily - prodejci na zprávy bez předchozí domluvy neradi reagují, považují to za podezřelé (sdělení dvou prodejců, kterým jsem když neodepsali volal). Tedy napřed volat, anglicky/německy se dá vždy nahrubo domluvit a po tomhle prvním kontaktu už se vše doladí emailem.

3. Jak dovézt na značkách:
Jsou dvě možnosti - buď na značkách původního majitele, nebo na přepravních značkách.
Na značkách původního majitele je to snadnější a levnější, ale málo kdo to umožní. Nechají se původní značky, ke karavanu je potřeba původní velký a malý TP a na základě VIN kódu si předem zřídit v ČR povinné ručení. Jde uhradit tuším až za 14 dnů, takže pokud by jste karavan nevzali, prostě ho zrušíte a je to. Nebo ho zřídit z Holandska po telefonu a nechat si poslat zelenou kartu na mail, ale netuším, jak by se na to dívali policajti při případné kontrole. Po přihlášení v ČR se to Holandsku automaticky ohlásí. Tuhle informaci mám jenom z dopravního inspektorátu, reálně nemám vyzkoušené.

Druhá možnost je převozní čísla. K tomu doporučuji využít http://www.vwe-ne...xport.aspx
Na jednom místě zřídí nový velký TP, malému TP ustřihnou roh, pojištění na 15 dnů, SPZ a exportní certifikát. Vše do 15 minut, za cca. 130 Euro. Stačí mít s sebou občanku. Mají ještě jedny stanice https://www.rdw.nl/, ale tam nejde vyřídit vše na jednom místě.

4. Co v ČR:
Peklo. Napřed dovozovou technickou, kde pro karavany starší roku 2010 vyhotoví popis, který se pak zapíše do nového českého TP. Bude jim půlka údajů chybět, budou nepříjemní, hrůza. Jinak je to klasická TP - světla, brzdy, gumy. S tím pak na přihlášení do evidence, s sebou velký a malý techničák, občanku, povinné ručení. Zase všude nepříjemní lidé.
M
Martin a HelenaNováček
Přidáno před 8 let
Zdravím všechny. Taky mám karavan Hobby 560 KMFE od p. Křivky z karavany Pardubice. přivezený z NL .....naprostá spokojenost ... mohu jedině doporučit. Martin a Helena
Vy můžete zobrazit všechny příspěvky v tomto fóru.
Vy nemůžete začít nový diskusní příspěvek v tomto fóru.
Vy nemůžete odpovědět v této diskusi.
Vy nemůžete začít v anketu v tomto fóru.
Vy nemůžete na tomto fóru nahrát přílohy.
Vy můžete stáhnout přílohy v tomto fóru.

Copyright © 2023

Powered by PHPFusion. Copyright © 2024 PHP Fusion Inc.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.

Theme by PHP Fusion Inc
43,019,893 unikátních návštěv | Vygenerované za: 0.29597 sekund | Průměrně za: 0.29597 (0) sekund | Dotazy: 131 | Použitá paměť: 2.23MB/2MB